Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana wrote:Witajcie,
Mam pytanko: ile płynów wypijacie dziennie??? Bo ja zaledwie 1,5l daje rade i za chiny nie potrafię wcisnąć w siebie więcej
Help help... Czy to źle???
Jeszcze dodam że z tego wszystkiego (w sensie z tego wyciskania w siebie)
Boli mnie brzuch a pęcherz nie nadąża -
Mmarzenak bo slabo mi zdjecie wyswietla co to jest na gorze takie dwie rzeczy razem na czerwonym pasku tam pisze promocja gratis i jeszcze na dolnym zdjeciu cos z microlife?
Dorjana ja na pewno 2 litrow nie wypijam nie chce mi sie tyle pic po prostu jakis czas temu sie tym martwilam ale teraz to mam wylane i pije jak mam ochote.
Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet kochane ;*
Padam na pysk a nawet nic szczegolnego nie robilam moze to ta pogoda ;/
Mmarzenak tez sie nad tym zastanawialamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:52
evus lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:Mmarzenak bo slabo mi zdjecie wyswietla co to jest na gorze takie dwie rzeczy razem na czerwonym pasku tam pisze promocja gratis i jeszcze na dolnym zdjeciu cos z microlife?
Helen, Repose lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak fajnie ze ta butelka gratis ^^
Zjadlam wlasnie mcdonaldsa i zapilam shakiem oj bede plakac przy wazeniu :p Tesciowa nam przywiozla przed chwila bo miala mi przywiezc nowe biustonosze i przy okazji niezdrowe jedzonko. A tak wgl to ona wyciaga te biustonosze a ja do niej ze gdzie z tymi wiadrami ze za duze i wgl a ona ze mam przymierzyc no to mierze i cholera pasuja nawet nie wiecie jak mi sie glupio zrobilo :p a i mialam jeszcze 500ml coli w zestawie i tak siedze i patrze i nie wiem czy wypic czy nie w koncu sobie pomyslalam ze mi tez sie cos od zycia nalezy probuje a to kurde ice tea ! Widzialyscie jakie oszustwo :pmmarzenak, evus, Hania222, beatas lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki. Nasz Mikus wazy 1200gram i mam świetne zdjęcie w 3d ale z telefonu pisze i nie mam jak wstawic. Jestem przeszczesliwa! !!! Buziaka
mmarzenak, Repose, Andzia SM, dais, evus, Agabtm, Kaja, smerfetkaa, Helen, Hania222, madziak2202, beatas lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Aneczka gratuluję
Mmarzenak ja też będę już pomału na gemini gromadzić koszyk
A co do picia to ja zainstalowałam sobie aplikację na telefon przypominającą o piciu wody. I co dwie godziny sygnalizuje:) Jak dla mnie się sprawdza bo miałam problem z tym piciemaneczka2015, Helen lubią tę wiadomość