🍓Czerwcowe 🐝 Mamusie 🌺2026
-
WIADOMOŚĆ
-
annikana wrote:Mnie na szczęście nigdy nie ogarnął szał kupowania, ale zgadzam się, nie ma co szaleć

Laktator mam teraz po synku podwójny hands free i kocham ogromnie. Ja bardzo szybko wprowadziłam butelkę z moim mlekiem i dzięki temu mąż mógł usypiać synka, a ja starsza
a mleko leciało jak szalone, to i córka wtedy dostawała do picia 
Ja mleka miałam tyle, ze się śmiałam że mogłabym wykarmić pół żłobka 😅 Ale właśnie córka odmawiała butelki, więc byłam "uwiązana", teraz chce swoje mleko w butelce dawać czasami, żebym mogła gdziekolwiek wyjść 😅 Może kawaler będzie lepiej współpracował 😅
annikana, GąskaBalbinka lubią tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Jeśli chodzi o wyprawkę ubraniową, to ja tym razem stawiam na dwie marki - Newbie i H&M. Mają porównywalną rozmiarówkę, a przy synku denerwowało mnie to, że miałam kilka różnych marek i nierównomiernie mi wyrastał z tych ubranek, z jednych nosił jeszcze 50, a z innych już 62 🙈
Przewijak to też jest kontrowersyjna kwestia, bo dla niektórych jest to must have, a dla niektórych zbędny wydatek, bo przewijają na łóżku, na kanapie. Ja w swoim domu jeszcze nigdy w życiu nie przewinęłam synka poza przewijakiem 😂 A jak jestem u rodziców i przewijam na łóżku, to kręgosłup mi pęka, a syn skacze i ucieka mi po całym łóżku, w życiu z własnej woli bym się nie zdecydowała na taki los, przewijak to miłość!
Kitkat, Paula9463, annikana, GąskaBalbinka lubią tę wiadomość
-
*Julia* wrote:A co Ci się w ogóle nie sprawdziło? Jak planujesz chodzić na spacery bez gondoli? Pytam czysto z ciekawości i ewentualnego skorzystania z rozwiązań 🫠
Ale ja będę mialam gondolę, napisalam że po szwagierce 🙂
A na spacery ze starszą chodziłam w chuście głównie 🙂 I teraz też raczej na chustę będę stawiać, szczególnie jak będę córkę zaprowadzać do szkoły, bo rano nie będę w pośpiechu drzeć wózka 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 14:06
*Julia* lubi tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Właśnie też chciałabym tak robić. U mnie dochodzi też aspekt, że poprostu nie mam innych szaf gdzie można by składować rzeczy dla małego, nasza garderoba wypchana. A trochę sobie nie wyobrażam później przy małym skręcać meble i planować, wolę to ogarnąć terazannikana wrote:A to różnie bo my korzystamy z pokojów dzieci od początku
wszystkie sprzęty są w pokoju dzieci, u nas stała tylko dostawka, odkąd dzieciaki skończyły pół roku to śpią u siebie. Do salonu znosimy tylko kilka zabawek i jest rotacja. Dla nas to opcja bardzo wygodna:)
annikana lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja podobnie jak NoraBlue, muszę się na trochę odmeldować z forum 🫶🏼 Będę podczytywać i trzymać kciuki zza krzaka
Azjak, PandaMała, Kaśq00, GąskaBalbinka, annikana, Aquafaba, Blackcurrant lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny!
Co do butelek, to zawsze polecam MAM baby, to jest prawdziwe złoto na kolki. Ich smoczki też kocham, chociaż na etapie noworodkowym sprawdzały nam sie tylko smoczki dla wcześniaków Difrax (MAM też ma smoczki noworodkowe, ale wtedy nie znałam niestety jeszcze tej firmy).
Jeśli chodzi o organizację pokoju, to zajmę sie tym jakoś przed 1 urodzinami. Teraz łóżeczko w sypialni, a na łóżeczko nakładka - przewijak. Starszej córce pokoik zrobiliśmy jeszcze przed porodem i przez rok stał i się wszystko kurzyło.
Wózek kupię na samym końcu, dostępny jest od ręki, więc nie stresuje się. Zresztą dalej waham się, czy wersja z napędem, czy bez.
W styczniu zacznę spokojnie, wanienka, aspirator do nosa, ekspres Neno, może jakieś kocyki i pieluszki muślinowe. Grubsze wydatki od lutego.
Na szkołę rodzenia się nie wybieram, za pierwszym razem też nie byłam, bo odwołali wszystko w covidzie 😅
*Julia*, PandaMała, GąskaBalbinka lubią tę wiadomość
👧🏼 nr 1 - 07.2020
👶🏼 nr 2 - in progress
21.10 - jest serduszko🫀
10.11 - 1,8cm dzidziusia 🧸
27.11 - NIFTY pro - zdrowa dziewczynka 🩷
09.12 - prenatalne - CRL 6,44cm ✅
05.01 - CRL 11,85cm ✅
03.02 - ⏳

-
Ja z butelek używam avent natural i byłam zadowolona teraz też planuje kupić w razie wu👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
04.25 ciąża biochemiczna 💔
27.08 🩸 29.08 CLO 3-7 dc💊
23.09 ⏸️ 8/9 DPO Kropusiu zostań z nami 🌈❤️ 14cs
10DPO HCG 90,4 PROG 29,300 12DPO HCG 360 + 288,9% PROG 31 14DPO HCG 922 + 146,7% 17DPO HCG 3659 +150,7% PROG 23,100
02.10 🫧 mamy pęcherzy 8,2 mm 🥰 niestety torbiel na lewym jajniku 3 cm
07.10 jest mały miś 🐻 1,9mm
16.10 miś 🐻 ma 1,03 cm z ❤️
02.11 miś 🐻 ma 2,79 cm ❤️
12.11 Nifty Pro 🧬⏳18.11 zdrowa dziewczynka 🩷
17.11 miś 🐻 ma 5,16cm
20.11 prenatalne księżniczka 👑🩷 ma 6,16 cm ryzyka niskie
07.01 Księżniczka 👸🏼 🩷 ma 259g
Lilka, Czekamy na Ciebie córeczko 😍🥰🥹

-
Dziewczyny jeszcze kilka dni i będziemy na półmetku ciąży - 20 tyg... ale to szybko zleciało ✈️
Ann35, Kociara20996, ZiarnoCzasu, Kaśq00, PandaMała, Paula9463, Kitkat, annikana lubią tę wiadomość
I bobo od I.2018
II - III.2020 - Clo 😥
X - XI.2020 - Aromek 😥
XII.2020 - cykl naturalny - biochem 6tc [*] 😭💔
7.I (30dc) beta 68
11.I (34dc) beta 228
16.I (39dc) beta 22
III.2021 - Aromek III cykl 😥
IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳
11.V (26dc) beta 42
13.V (28dc) beta 114
17.V (32dc) beta 756
22.V (37dc) beta 7831
CÓRKA 31.12.2021 👧🍼❤️🌈
II bobo od VI.2023
VI - VIII.2024 - Aromek 😥
13.IX.2024 - Aromek IV cykl - 1 IUI ❌️
X - XI.2024 - IUI anulowane 🤨
XII. 2024 - IVF ❄️❄️❄️
24.II.2025 I FET 4aa -> 😓👎
III.2025 -> cd56 ❌️ cd138 ❌️
V.2025 -> cd56 ❌️ cd138❌️
14.VII.2025 II FET 3aa -> 😭💔
Beta: 9dpt - 3, 11dpt - 6.79, 14 dpt < 2.3
18.IX.2025 IIIFET -> 🌈🍀🧚♀️🦄CÓRKA 🩷
Beta: 4dpt - 8, 6dpt - 40, 8dpt - 90, 11dpt - 381, 13dpt - 695, 16dpt - 2373

-
świtezianka wrote:Jeśli chodzi o wyprawkę ubraniową, to ja tym razem stawiam na dwie marki - Newbie i H&M. Mają porównywalną rozmiarówkę, a przy synku denerwowało mnie to, że miałam kilka różnych marek i nierównomiernie mi wyrastał z tych ubranek, z jednych nosił jeszcze 50, a z innych już 62 🙈
Przewijak to też jest kontrowersyjna kwestia, bo dla niektórych jest to must have, a dla niektórych zbędny wydatek, bo przewijają na łóżku, na kanapie. Ja w swoim domu jeszcze nigdy w życiu nie przewinęłam synka poza przewijakiem 😂 A jak jestem u rodziców i przewijam na łóżku, to kręgosłup mi pęka, a syn skacze i ucieka mi po całym łóżku, w życiu z własnej woli bym się nie zdecydowała na taki los, przewijak to miłość!
Dokladnie ja mam taką mocno gabarytowa komode na ktorej jest obszerny przewijak z materacem z ekoskóry... spokojnie miszczący 2,5 latkę. W sumie 5,5 latke tez czasem tam sadzam jak trzeba jakis opatrunek zrobić.
Moj maz mowi na to stanowisko robocze. To rozwiazanie ratujące kregosłup. Życia bez tego sobie niewyobrażam. Przy kolejnym dziecku predzej zrezygnowała bym ze stolu w salonie niz ze stanowiska roboczego. Jak juz wiem jak sie z tym zyje to nawet w 40m mieszkaniu bym miala.
Rozumiem ze ktos nie uzywa takiego mini przewijska, na ktorym ledwo sie noworodek miesci... taki ktos po prostu nie wie jak moze byc przy "prawdziwym przewijaku"Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 18:46
Paula9463 lubi tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ?

-
racuszek wrote:Hejka dziewczyny!
Co do butelek, to zawsze polecam MAM baby, to jest prawdziwe złoto na kolki. Ich smoczki też kocham, chociaż na etapie noworodkowym sprawdzały nam sie tylko smoczki dla wcześniaków Difrax (MAM też ma smoczki noworodkowe, ale wtedy nie znałam niestety jeszcze tej firmy).
Jeśli chodzi o organizację pokoju, to zajmę sie tym jakoś przed 1 urodzinami. Teraz łóżeczko w sypialni, a na łóżeczko nakładka - przewijak. Starszej córce pokoik zrobiliśmy jeszcze przed porodem i przez rok stał i się wszystko kurzyło.
Wózek kupię na samym końcu, dostępny jest od ręki, więc nie stresuje się. Zresztą dalej waham się, czy wersja z napędem, czy bez.
W styczniu zacznę spokojnie, wanienka, aspirator do nosa, ekspres Neno, może jakieś kocyki i pieluszki muślinowe. Grubsze wydatki od lutego.
Na szkołę rodzenia się nie wybieram, za pierwszym razem też nie byłam, bo odwołali wszystko w covidzie 😅
Ja też byłam mocno nastawiona na wózki Cybexa, ale jak zobaczyłam je na żywo, to trochę mi ten entuzjazm opadł i raczej się na nie nie zdecyduję. Myślałam też o wózku elektrycznym, ale w końcu doszłam do wniosku, że skoro mieszkam na płaskim terenie, to chyba nie ma to większego sensu.
Czytam wasze wpisy i mam wrażenie, że ta lista wyprawkowa jest jeszcze baaardzo długa 😅 Z jednej strony nie chcę zgłupieć i kupić miliona niepotrzebnych rzeczy, a z drugiej… to moje pierwsze dziecko i chyba chcę sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa.
GąskaBalbinka lubi tę wiadomość
Nasza droga ✨
10.09 – punkcja: 5 komórek 🥚
Powstały 3 blastocysty: 5BA, ❄️4AA, ❄️4AB
15.09 – nasz pierwszy transfer (5BA) 🌱
20.09 (5 dpt) – pozytywny test ciążowy ⏸️, beta 12
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.10 (23 dpt) – beta 5585
13.10 – zobaczyliśmy bijące serduszko 💓
28.10 – nasze maleństwo mierzy już 2 cm
30.10 – koniec zastrzyków 💉 75 za mną!
08.11 - 3,12 cm
14.11 – wyniki Nifty Pro prawidłowe 🧬🥨
25.11 - badania prenetalne za nami! 6.8 cm zdrowego Małego Człowieka 👶
Czekamy na nasz cud 🩵

-
A i wiecie, ze ja nie mialam wanienek do dzieci. Przy starszej przez covid i diagnoze zwyczajnie zapomnialam kupic. Kąpałam w umywalce w łazience na poczatku. A jak zaczela trzymac glowe na brzuszku, to w wannie na brzuszku.
Do mlodszej nawet nie wpadlam na pomysl zeby kupić.2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ?

-
ZiarnoCzasu wrote:Ja też byłam mocno nastawiona na wózki Cybexa, ale jak zobaczyłam je na żywo, to trochę mi ten entuzjazm opadł i raczej się na nie nie zdecyduję. Myślałam też o wózku elektrycznym, ale w końcu doszłam do wniosku, że skoro mieszkam na płaskim terenie, to chyba nie ma to większego sensu.
Czytam wasze wpisy i mam wrażenie, że ta lista wyprawkowa jest jeszcze baaardzo długa 😅 Z jednej strony nie chcę zgłupieć i kupić miliona niepotrzebnych rzeczy, a z drugiej… to moje pierwsze dziecko i chyba chcę sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa.
A szalej... kazdy ma troche inaczej cos co u innych sie nie sprawdza u Ciebie moz byc hitem... przy drugim juz bedziesz wiedziala czego chcesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 18:54
ZiarnoCzasu lubi tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ?

-
ZiarnoCzasu wrote:Ja też byłam mocno nastawiona na wózki Cybexa, ale jak zobaczyłam je na żywo, to trochę mi ten entuzjazm opadł i raczej się na nie nie zdecyduję. Myślałam też o wózku elektrycznym, ale w końcu doszłam do wniosku, że skoro mieszkam na płaskim terenie, to chyba nie ma to większego sensu.
Oj tam oj tam czasem odpalić zakupowo trochę się muśmy 😅
Ja już słucham po co mi niektóre rzeczy które mam na liście ale po dwóch synach już wiem co ułatwia mi życie i nie mam zamiaru z niczego rezygnować 😅🤷♀️
ZiarnoCzasu, GąskaBalbinka, annikana lubią tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
10DPO HCG 90,4 PROG 29,300 12DPO HCG 360 + 288,9% PROG 31 14DPO HCG 922 + 146,7% 17DPO HCG 3659 +150,7% PROG 23,100
17.11 miś 🐻 ma 5,16cm

-
Ajka wrote:Dokladnie ja mam taką mocno gabarytowa komode na ktorej jest obszerny przewijak z materacem z ekoskóry... spokojnie miszczący 2,5 latkę. W sumie 5,5 latke tez czasem tam sadzam jak trzeba jakis opatrunek zrobić.
Moj maz mowi na to stanowisko robocze. To rozwiazanie ratujące kregosłup. Życia bez tego sobie niewyobrażam. Przy kolejnym dziecku predzej zrezygnowała bym ze stolu w salonie niz ze stanowiska roboczego. Jak juz wiem jak sie z tym zyje to nawet w 40m mieszkaniu bym miala.
Rozumiem ze ktos nie uzywa takiego mini przewijska, na ktorym ledwo sie noworodek miesci... taki ktos po prostu nie wie jak moze byc przy "prawdziwym przewijaku"
A co oznacza taki prawdziwy przewijak? Myślisz, że nakładka na łóżeczko zda egzamin?Nasza droga ✨
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.11 - 3,12 cm
Czekamy na nasz cud 🩵

-
Coraz częściej nachodzą mnie wątpliwości organizacyjne. Zakładam, że na początku maluch będzie spał z nami w sypialni, a nie od razu w swoim pokoju, więc chyba logiczna byłaby jakaś dostawka do łóżka.
Z drugiej strony chciałabym też mieć normalne łóżeczko do pokoju dziecka – takie „ładne” (w cudzysłowie 😉), żeby faktycznie zrobić pokoik i żeby to wszystko miało ręce i nogi.
Zastanawiam się też, czy taka dostawka nie powinna być bardziej mobilna – na kółkach, może coś w stylu turystycznego łóżeczka, żeby dało się ją ewentualnie przestawić do salonu.
No i temat przewijania… Mam wrażenie, że komoda z przewijakiem zajmie strasznie dużo miejsca. Pokój nie jest duży – jest już szafa, fotel – i boję się, że kolejny duży mebel zrobi się po prostu ciasno. Zastanawiam się, czy faktycznie taka „strefa robocza” jest niezbędna, czy lepiej zostawić przestrzeń i np. pomyśleć później o jakimś małym regale na zabawki.
Generalnie mam ogromne wątpliwości, jak to wszystko sensownie zorganizować 🤯
Blackcurrant lubi tę wiadomość
Nasza droga ✨
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.11 - 3,12 cm
Czekamy na nasz cud 🩵

-
ZiarnoCzasu wrote:Coraz częściej nachodzą mnie wątpliwości organizacyjne. Zakładam, że na początku maluch będzie spał z nami w sypialni, a nie od razu w swoim pokoju, więc chyba logiczna byłaby jakaś dostawka do łóżka.
Z drugiej strony chciałabym też mieć normalne łóżeczko do pokoju dziecka – takie „ładne” (w cudzysłowie 😉), żeby faktycznie zrobić pokoik i żeby to wszystko miało ręce i nogi.
Zastanawiam się też, czy taka dostawka nie powinna być bardziej mobilna – na kółkach, może coś w stylu turystycznego łóżeczka, żeby dało się ją ewentualnie przestawić do salonu.
No i temat przewijania… Mam wrażenie, że komoda z przewijakiem zajmie strasznie dużo miejsca. Pokój nie jest duży – jest już szafa, fotel – i boję się, że kolejny duży mebel zrobi się po prostu ciasno. Zastanawiam się, czy faktycznie taka „strefa robocza” jest niezbędna, czy lepiej zostawić przestrzeń i np. pomyśleć później o jakimś małym regale na zabawki.
Pytanie czy będziesz go używać i za każdym razem przebierać na nim dziecko. Jeśli wiesz że nie to nie ma sensu. Ja kupuje nakładkę na komodę którą zdejmę pewnie po 3 miesiącach bo w nocy na pewno przebierać będę na łóżku jedynie w dzień będziemy z tego korzystać a później jak dziecko już bardziej ruchliwe to się boję i przewijam tylko na łóżku 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 19:13
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
17.11 miś 🐻 ma 5,16cm

-
ZiarnoCzasu wrote:Coraz częściej nachodzą mnie wątpliwości organizacyjne. Zakładam, że na początku maluch będzie spał z nami w sypialni, a nie od razu w swoim pokoju, więc chyba logiczna byłaby jakaś dostawka do łóżka.
Moje doświadczenie wygląda tak: miałam zwykłe łóżeczko z ikei i zdjęłam 1 bok, dosunęłam do łóżka w którym spaliśmy i w ten sposób miałam „dostawkę”. Później normalnie służyło jako łóżeczko. Odpadł zakup dostawki. Miałam też w salonie kołyskę bujaną, ale była mała, wystarczyła na 3 miesiące i byłam średnio zadowolona. Za to kupiłabym taki leżaczek bujaczek w stylu BabyBjorn, możesz go postawić nawet na blacie w kuchni.
Jeśli chodzi o przewijak, dla mnie takie stanowisko to must have, potrzebowałam czegoś wyższego niż stół, bo po ciąży miałam problemy z kręgosłupem i nie mogłam się ciągle schylać. Mieliśmy takie podwyższenie normalnie postawione na stole, obok woda w termosie, później mokre chusteczki, kilka pieluszek i zdało egzamin. Z czasem faktycznie wszystko jedno gdzie się przewija
ZiarnoCzasu, GąskaBalbinka lubią tę wiadomość
-
Kociara20996 wrote:Pytanie czy będziesz go używać i za każdym razem przebierać na nim dziecko. Jeśli wiesz że nie to nie ma sensu. Ja kupuje nakładkę na komodę którą zdejmę pewnie po 3 miesiącach bo w nocy na pewno przebierać będę na łóżku jedynie w dzień będziemy z tego korzystać a później jak dziecko już bardziej ruchliwe to się boję i przewijam tylko na łóżku 😅
Planowałam kupić taką silikonową matę do przewijania, żebym ją mogła ewentualnie zabrać ze sobą lub położyć np. na kanapie.Nasza droga ✨
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.11 - 3,12 cm
Czekamy na nasz cud 🩵

-
Ajka wrote:Dokladnie ja mam taką mocno gabarytowa komode na ktorej jest obszerny przewijak z materacem z ekoskóry... spokojnie miszczący 2,5 latkę. W sumie 5,5 latke tez czasem tam sadzam jak trzeba jakis opatrunek zrobić.
Rozumiem ze ktos nie uzywa takiego mini przewijska, na ktorym ledwo sie noworodek miesci... taki ktos po prostu nie wie jak moze byc przy "prawdziwym przewijaku"
ja mialam kiedys na biurku, przewijaki maja max 9kg ale jak masz podpór w postaci komody itd to mozna stosować ile wlezie ! ja tez lubie właśnie na przewijaku, teraz juz mlodego od 4msc nie przewijam tam bo inny układ mam ale dla mlodej znowu zrobie na komodzie 🤣29.09.25 31dc test na tak
02.10.25. 34dc beta 846
11.10.25 43dc beta 12758 progesteron 22
17.10 pęcherzyk w macicy z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka, według lekarza 5tc
20.10 beta 31396
21.10 beta 31378
23.10 ❤️ 0.84
7.11 ❤️2.80
27.11 🩷 prenatalne
1.12 niskie ryzyka 🥰
05.12 wizyta
2.01 wizyta
22.01 prenatalne 9.40
Om 6.06.2026
2024👶grudniowyG 38+2 3930g 55cm
2023 💔 (10tc syn Michaś)👼 trisomia chromosonu 9
2021👶 listopadowy K 38+5 4130g 55cm
2018💒 czerwiec
2016💔(6tc)
2012👩❤️👨
Insulinoopornosc

-
wanienkę mam na stojaku 🤣 pewnie bede korzystać pierwsze miesiace 🤣 potem nie wiem, bo ja mam prysznic 🙈 dla krzysia baseniki bestwey kupowałam teraz nie wiem29.09.25 31dc test na tak
02.10.25. 34dc beta 846
11.10.25 43dc beta 12758 progesteron 22
17.10 pęcherzyk w macicy z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka, według lekarza 5tc
20.10 beta 31396
21.10 beta 31378
23.10 ❤️ 0.84
7.11 ❤️2.80
27.11 🩷 prenatalne
1.12 niskie ryzyka 🥰
05.12 wizyta
2.01 wizyta
22.01 prenatalne 9.40
Om 6.06.2026
2024👶grudniowyG 38+2 3930g 55cm
2023 💔 (10tc syn Michaś)👼 trisomia chromosonu 9