🍓Czerwcowe 🐝 Mamusie 🌺2026
-
WIADOMOŚĆ
-
@Megi bardzo mi przykro z powodu twojej trudnej sytuacji, zdaję sobie sprawę, że kolejne komplikacje po prostu niczego nie ułatwiają i mam nadzieję, ze znajdziesz rozwiązanie i szybko ci dadzą zwolnienie prywatnie czy jakkolwiek!
@Kaśq ale super zamówienie
Ja wam się mogę pochwalić tylko moim zestawem pieluszek, otulaczy i dwóch kocyków - kupione na vinted albo na promkach
mam tego trochę więcej, ale jakaś biała tetra to nie będę pokazywać haha i tak skromny na razie stosik i nie mam żadnych ubranek

*Julia*, Kaśq00, PandaMała, ZiarnoCzasu, GąskaBalbinka, annikana, racuszek, Owieczkaaa, Paula9463, Bellamy, Ann35 lubią tę wiadomość
06.25 💔
18.10.25 ⏸️🌈
29.10 1mm zarodka i pęcherzyk ciążowy 🥰
6.11 0,6cm z 🩷
13.11 (7+3) 1,11cm 🩷 FHR 159
19.11 (8+2) 1,76 cm 🩷 FHR 168
1.12 (10+0) 3,36 cm 🩷 FHR 164 ruszający się płodzik
8.12 NIFTY niskie ryzyka DZIEWCZYNKA 🩷
18.12 (12+3) prenatalne USG idealne CRL 6,39 cm 🩷 FHR 158
29.12 (14+0) CRL 7,94 cm 🩷 FHR 163
12.01 (16+0) 144g 🩷
30.01 (18+4) 266g 🩷

-
NoraBlue wrote:@Megi bardzo mi przykro z powodu twojej trudnej sytuacji, zdaję sobie sprawę, że kolejne komplikacje po prostu niczego nie ułatwiają i mam nadzieję, ze znajdziesz rozwiązanie i szybko ci dadzą zwolnienie prywatnie czy jakkolwiek!
@Kaśq ale super zamówienie
Ja wam się mogę pochwalić tylko moim zestawem pieluszek, otulaczy i dwóch kocyków - kupione na vinted albo na promkach
mam tego trochę więcej, ale jakaś biała tetra to nie będę pokazywać haha i tak skromny na razie stosik i nie mam żadnych ubranek

Cudne wybory!!! Piękne kocyki! Skąd pieluszki? Widać mieciutkie i ładne wzory
NoraBlue lubi tę wiadomość
-
*Julia* wrote:Cudne wybory!!! Piękne kocyki! Skąd pieluszki? Widać mieciutkie i ładne wzory
Dzięki
Little Dutch i Liewood głównie, ALE na promkach dużych lub vinted, bo 100% ceny to powaliło ich
*Julia* lubi tę wiadomość
06.25 💔
18.10.25 ⏸️🌈
29.10 1mm zarodka i pęcherzyk ciążowy 🥰
6.11 0,6cm z 🩷
13.11 (7+3) 1,11cm 🩷 FHR 159
19.11 (8+2) 1,76 cm 🩷 FHR 168
1.12 (10+0) 3,36 cm 🩷 FHR 164 ruszający się płodzik
8.12 NIFTY niskie ryzyka DZIEWCZYNKA 🩷
18.12 (12+3) prenatalne USG idealne CRL 6,39 cm 🩷 FHR 158
29.12 (14+0) CRL 7,94 cm 🩷 FHR 163
12.01 (16+0) 144g 🩷
30.01 (18+4) 266g 🩷

-
racuszek wrote:Mam 90% tego co wstawiłaś w koszyku 😂 no to też zamawiam

To zapowiadają nam się ubraniowe bliźniaczki 🤭 🥰
Na prawdę bardzo zadowolona jestem. Nie powiem, bo są gorsze rzeczy, jak np bluza z Muminkiem albo ta w serduszka. Ale nie na tyle, żeby za te pieniądze to zwracać.
Legginsy wszystkie mega fajne. No i bodziaki prążkowane są na prawdę z fajnej bawełny.
Annikana, myślę, że będziesz zadowolona 🙂
Julia, Kociara zatem czekamy na fotki Waszych łupów 😁 😁
Nora, czy tam jest masełkowy kocyk? Przecież teraz to mi się ten kolor tylko z Tobą kojarzy 🤭 😁
P. S. Mariola, bardzo mi się spodobał Twój wózek! Czarny ale mega gustowny 🥰
NoraBlue, annikana, racuszek lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😊 Nie było mnie przez weekend, byliśmy ze znajomymi pod Zakopanem, pogoda dopisała, robiliśmy 30. urodziny trzech koleżanek i było naprawdę fajnie, dużo zabawy i super atmosfera.
Dzisiaj skończyło mi się L4 po dwóch i pół tygodniach i przypomniałam sobie, że w tym czasie nie umówiłam się do Luxmedu. Wizyta u ginekologa dopiero za tydzień, więc dzisiaj trochę się nakręciłam, bo nie udało mi się zdobyć L4 przez teleporadę ani przez stronę internetową, gdzie chciałam je wykupić z domu 😅 Na szczęście udało się w końcu umówić wizytę u ginekologa w Luxmedzie i wypisał mi L4 bez problemu.
Jeśli jesteście już na L4 trochę czasu, później może być problem zdobyć je przez teleporadę.
Kaśq00, GąskaBalbinka, Paula9463 lubią tę wiadomość
Nasza droga ✨
10.09 – punkcja: 5 komórek 🥚
Powstały 3 blastocysty: 5BA, ❄️4AA, ❄️4AB
15.09 – nasz pierwszy transfer (5BA) 🌱
20.09 (5 dpt) – pozytywny test ciążowy ⏸️, beta 12
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.10 (23 dpt) – beta 5585
13.10 – zobaczyliśmy bijące serduszko 💓
28.10 – nasze maleństwo mierzy już 2 cm
30.10 – koniec zastrzyków 💉 75 za mną!
08.11 - 3,12 cm
14.11 – wyniki Nifty Pro prawidłowe 🧬🥨
25.11 - badania prenetalne za nami! 6.8 cm zdrowego Małego Człowieka 👶
Czekamy na nasz cud 🩵

-
Salea wrote:Kaśq a co bierzesz teraz? (Jakie żelazo?) Mi ani sorbifer ani tardyferon nie siadł, zaparcia okropne były a problemy po nich (poprzednia ciąża) mam do dzisiaj.
Nadrobiłam dopiero dziś wiadomości i odpisuje z opóźnieniem.
Ja biorę na chwilę obecną dwa - rano shota z Feroplexu. A popołudniu tabletkę Actiferol Fe Forte (chociaż to suplement A nie lek). Na prawdę jest ok po nich. Ale widziałam, że Nora pisała, że dla niej Thardyferon jest ok. Więc chyba na prawdę wszystko zależy od organizmu.
Racuszku, widziałam że wczoraj pisałaś o łóżeczku z opuszczanym bokiem. Masz coś konkretnego na oku?? Zależy Ci też żeby to była dostawka czy raczej na samym opuszczany boku?
Ziarno, ale super weekend mieliście 🥰
ZiarnoCzasu lubi tę wiadomość
-
Kaśq00 wrote:A ja nieładnie zmienię na chwilkę temat.. Przyszło mi zamówienie z Sinsaya i chciałam się pochwalić 🫣 myślałam, że coś oddam, bo jakość będzie kiepska. Ale chyba zostaje wszystko.
Czy zwariowałam?? Być może 🙈
https://zapodaj.net/plik-1dBygiRa55
Kaśq00, poszalałaś, ale piękne są te ubranka 😍 a ten różowy sweterek cuuudo 🥰
Ogólnie wszystkie kusicie i szalejecie z ubrankami. Póki co ja sie trochę wstrzymuje z ich zakupem, ale jak w takim tempie będziecie pokazywać swoje "perelki", to i ja w końcu ulegnę 😊 póki co dzisiaj zamówiłam poduszkę ciazowa Puki, bo już coraz gorzej mi się śpi.
Megi, trzymaj się, myślami jesteśmy z Tobą 😊
Kaśq00 lubi tę wiadomość
-
Kaśq00 wrote:Nadrobiłam dopiero dziś wiadomości i odpisuje z opóźnieniem.
Ja biorę na chwilę obecną dwa - rano shota z Feroplexu. A popołudniu tabletkę Actiferol Fe Forte (chociaż to suplement A nie lek). Na prawdę jest ok po nich. Ale widziałam, że Nora pisała, że dla niej Thardyferon jest ok. Więc chyba na prawdę wszystko zależy od organizmu.
Racuszku, widziałam że wczoraj pisałaś o łóżeczku z opuszczanym bokiem. Masz coś konkretnego na oku?? Zależy Ci też żeby to była dostawka czy raczej na samym opuszczany boku?
Ziarno, ale super weekend mieliście 🥰
Jeżeli chodzi o żelazo, to ja przez jakiś czas brałam syrop Tardysol i szczerze mówiąc, nie polecam go nikomu. Jeśli ktoś będzie chciał Wam go przepisać, lepiej sobie odpuścić, jest obrzydliwy. Teraz biorę Sorbifer w tabletkach, jest znośnie, chociaż czasem też trochę odczuwam problemy żołądkowe.Nasza droga ✨
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.11 - 3,12 cm
Czekamy na nasz cud 🩵

-
ZiarnoCzasu wrote:Cześć dziewczyny 😊 Nie było mnie przez weekend, byliśmy ze znajomymi pod Zakopanem, pogoda dopisała, robiliśmy 30. urodziny trzech koleżanek i było naprawdę fajnie, dużo zabawy i super atmosfera.
Dzisiaj skończyło mi się L4 po dwóch i pół tygodniach i przypomniałam sobie, że w tym czasie nie umówiłam się do Luxmedu. Wizyta u ginekologa dopiero za tydzień, więc dzisiaj trochę się nakręciłam, bo nie udało mi się zdobyć L4 przez teleporadę ani przez stronę internetową, gdzie chciałam je wykupić z domu 😅 Na szczęście udało się w końcu umówić wizytę u ginekologa w Luxmedzie i wypisał mi L4 bez problemu.
Jeśli jesteście już na L4 trochę czasu, później może być problem zdobyć je przez teleporadę.
eee ja załatwiam na czacie w lux med, z tym że zwykle na jakąś konkretną dolegliwość internistyczną (zasadniczo to taka na którą cierpię i która jest faktycznym powodem takiego zwolnienia). Chcesz mi powiedzieć że sprawdzają w systemie że jesteś na zwolnieniu i nie chcą wypisać? No a jakbys miała dajmy na to grypę typu A to, co tez nie wypisze... no bez przesady.2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 💙 czekamy na synka

-
Ajka wrote:eee ja załatwiam na czacie w lux med, z tym że zwykle na jakąś konkretną dolegliwość internistyczną (zasadniczo to taka na którą cierpię i która jest faktycznym powodem takiego zwolnienia). Chcesz mi powiedzieć że sprawdzają w systemie że jesteś na zwolnieniu i nie chcą wypisać? No a jakbys miała dajmy na to grypę typu A to, co tez nie wypisze... no bez przesady.
Nie wiem dokładnie, z czego wynikł problem, ale nie dostałam L4 przez teleporadę w Luxmedzie, bo po dłuższym czasie na zwolnieniu lekarz stacjonarny powinien ocenić, czy nadal mi się należy. Byłam na L4 2,5 tygodnia, a próbowałam też wykupić zwolnienie online i tam też dostałam odmowę, z uzasadnieniem, że przebywam długotrwale na L4.Nasza droga ✨
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.11 - 3,12 cm
Czekamy na nasz cud 🩵

-
Dostawki nie chce, od razu duże łóżeczko. Jeszcze się zastanawiam, czy brać opcję z szuflada na dole, jak przy starszej, czy właśnie z opuszczanym bokiem i najwyżej pod spód damy jakieś pojemniki płaskie z Ikei.Kaśq00 wrote:Racuszku, widziałam że wczoraj pisałaś o łóżeczku z opuszczanym bokiem. Masz coś konkretnego na oku?? Zależy Ci też żeby to była dostawka czy raczej na samym opuszczany boku?
Szukam jak najprostszego mebla i biorę pod uwagę ten model:
klik
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:06
Kaśq00 lubi tę wiadomość
👧🏼 nr 1 - 2020
👶🏼 nr 2 - in progress, 06.2026
09.12 - I prenatalne - 160g ✅
03.02 - II prenatalne - 350g ✅
02.03 - ⏳

-
Wtrącę się: krzywa w normie! 🥳
Chociaż w pierwszej sekundzie się przeraziłam, bo znalazłam jakieś normy dziwne 😅 mam wyniki 88 (mój niechlubny rekord); 164 i 94.
Kaśq00, racuszek, *Julia*, Kociara20996, NoraBlue, Aquafaba, Ann35, Bellamy, Paula9463, Owieczkaaa, GąskaBalbinka, Wenka lubią tę wiadomość
marzec 2023 - wymarzona R. 🩷
luty 2024 - 18 tc H. 💔
luty 2025 - tęczowy H. 🩵
cudnie nam, chcemy więcej 🥹
19.09 - 10 dpo - ⏸️
beta: 20.09 - 89,7; 22.09 - 222,9; 24.09 - 483,2
10.10 - 0,57 cm bobusiątka z ❤️
31.10 - 3,13 cm 🍒
SANCO - wyniki prawidłowe, dziewczynka 🩷
20.11 - 6,4 cm Maluszka 🧸
8.01 - USG połówkowe - 268g Wisienki ❤️
30.01 - 583g 🌸

-
Pytam bo sama teraz szukam łóżeczka i byłam ciekawa czy masz coś na oku 🙂 Ale fajne, klasyczne łóżeczko.racuszek wrote:Dostawki nie chce, od razu duże łóżeczko. Jeszcze się zastanawiam, czy brać opcję z szuflada na dole, jak przy starszej, czy właśnie z opuszczanym bokiem i najwyżej pod spód damy jakieś pojemniki płaskie z Ikei.
klik
Ja właśnie chciałabym takie duże, drewniane ale z możliwością odstawienia do łóżka. Więc opuszczany/odpinany bok na wagę złota. Byłam zakochana w Waldin 7w1, ale po ostatniej rozmowie z Panią w sklepie skreśliłam go z listy.
A jak Ci się sprawdziła opcja szuflady przy córce? Mam jedno łóżeczko na oku, które spełnia wszystkie moje kryteria i właśnie można do niego dokupić dolną szufladę z mechanizmem kołyski 🥰
Edit. Annikana świetne wieści! 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:35
annikana lubi tę wiadomość
-
Mamy z tej firmy nasze łóżeczko i polecam, fajnie wykonane.racuszek wrote:Dostawki nie chce, od razu duże łóżeczko. Jeszcze się zastanawiam, czy brać opcję z szuflada na dole, jak przy starszej, czy właśnie z opuszczanym bokiem i najwyżej pod spód damy jakieś pojemniki płaskie z Ikei.
klik
Kaśq00, racuszek lubią tę wiadomość
marzec 2023 - wymarzona R. 🩷
luty 2024 - 18 tc H. 💔
luty 2025 - tęczowy H. 🩵
cudnie nam, chcemy więcej 🥹
19.09 - 10 dpo - ⏸️
beta: 20.09 - 89,7; 22.09 - 222,9; 24.09 - 483,2
10.10 - 0,57 cm bobusiątka z ❤️
31.10 - 3,13 cm 🍒
SANCO - wyniki prawidłowe, dziewczynka 🩷
20.11 - 6,4 cm Maluszka 🧸
8.01 - USG połówkowe - 268g Wisienki ❤️
30.01 - 583g 🌸

-
Kaśq00 wrote:Pytam bo sama teraz szukam łóżeczka i byłam ciekawa czy masz coś na oku 🙂 Ale fajne, klasyczne łóżeczko.
Ja właśnie chciałabym takie duże, drewniane ale z możliwością odstawienia do łóżka. Więc opuszczany/odpinany bok na wagę złota. Byłam zakochana w Waldin 7w1, ale po ostatniej rozmowie z Panią w sklepie skreśliłam go z listy.
A jak Ci się sprawdziła opcja szuflady przy córce? Mam jedno łóżeczko na oku, które spełnia wszystkie moje kryteria i właśnie można do niego dokupić dolną szufladę z mechanizmem kołyski 🥰
Edit. Annikana świetne wieści! 😍
Dlaczego skreśliłaś je z listy po rozmowie?Nasza droga ✨
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.11 - 3,12 cm
Czekamy na nasz cud 🩵

-
Mariola - przepraszam!!! Na usprawiedliwienie napiszę, że moja dobra koleżanka to Marlena, i tak samo z niej jasna dusza jak Ty, więc mi się już któryś raz pomyliło imię - wybacz 🌸 muszę się wybrać do pepco! Dzięki 🤩
Megi - wyrazy współczucia, trzymam kciuki i za wasze zdrówko i za pomyślne ułożenie się spraw związanych z L4.
Odwołanie wizyty dopadło i mnie. Dostalama sms z Luxmedu, że moja marcowa wizyta została odwołana. W pierwszej chwili miałam takie: która? 😜 Pobranie? Gin? Położna? No oczywiście że gin… jakby na ironię losu, kiedy dostałam powiadomienie wracałam od fizjo-uro. Mocno zalecała rozważenie zwolnienia - moje bóle w mostku, żebrach, zgagi i napięcia przełyku spowodowane są przez to że większość dnia spędzam na siedząco za biurkiem. I to była ta kropla, dzięki której stwierdziłam dobra, czas najwyższy. Stresów co nie miara, reorganizacja, ja po nocach nie sypiam - dość. No i pyk. Wizyta odwołana. I tutaj plot twist - wchodzę na luxmed a tam najbliższa wizyta na koniec marca albo na następny tydzień. W szoku będą w pracy, ale w sumie trochę pstryczek w nos, bo polegają na mnie na maksa do dzisiaj, gdzie ich uświadamiam że mogę zniknąć z tygodnia na tydzień. No to zniknę 🤞umówiłam się na następny tydzień. I wiecie co? Ulżyło mi. Serio jestem już zmęczona i czuję się zwyczajnie wykorzystywana - wszystko do mnie pchają “zanim pójdziesz na macierzyński”. Oczywiście mam trochę wyrzut sumienia, ale z drugiej strony i tak dużo czasu pracowałam. Teraz się wyśpię, odpocznę i będę w spokoju czekać na wiosnę 🌷
Kaśq00, ZiarnoCzasu, Paula9463, Owieczkaaa, GąskaBalbinka lubią tę wiadomość
-
Bo nie wiem czemu ja się zafiksowałam, że to będzie dostawka na dłużej. Pani uświadomiła mnie, że dostawkę można zrobić tylko z tej mniejszej części,która wystarcza na pierwsze 2-3 miesiące. Poza tym dopytałam o materac, bo gdzieś mignęło mi, że nie do końca każdemu odpowiada ten z łóżeczka i Pani właśnie mówiła, że bardzo często rodzice dokupują inny materac właśnie do mniejszej, a potem do większej części.ZiarnoCzasu wrote:Dlaczego skreśliłaś je z listy po rozmowie?
Nadal jestem oczarowana jego wyglądem i kolorem oliwkowym 🥰 ale doszłam do wniosku, że jednak nie tego szukam.
ZiarnoCzasu lubi tę wiadomość
-
Szczerze, to w szufladzie była pościel, której córka zaczęła używać jak miała 2-2.5 roku dopiero. Wcześniej spała w śpiworkach. Dlatego tym razem pościeli nie kupuję i w ewentualnej szufladzie trzymałabym zapasy pampersów i jakieś ciuszki na późniejKaśq00 wrote:Pytam bo sama teraz szukam łóżeczka i byłam ciekawa czy masz coś na oku 🙂 Ale fajne, klasyczne łóżeczko.
Edit. Annikana świetne wieści! 😍
Kaśq00 lubi tę wiadomość
👧🏼 nr 1 - 2020
👶🏼 nr 2 - in progress, 06.2026
09.12 - I prenatalne - 160g ✅
03.02 - II prenatalne - 350g ✅
02.03 - ⏳

-
Bellamy wrote:Mariola - przepraszam!!! Na usprawiedliwienie napiszę, że moja dobra koleżanka to Marlena, i tak samo z niej jasna dusza jak Ty, więc mi się już któryś raz pomyliło imię - wybacz 🌸 muszę się wybrać do pepco! Dzięki 🤩
Megi - wyrazy współczucia, trzymam kciuki i za wasze zdrówko i za pomyślne ułożenie się spraw związanych z L4.
Odwołanie wizyty dopadło i mnie. Dostalama sms z Luxmedu, że moja marcowa wizyta została odwołana. W pierwszej chwili miałam takie: która? 😜 Pobranie? Gin? Położna? No oczywiście że gin… jakby na ironię losu, kiedy dostałam powiadomienie wracałam od fizjo-uro. Mocno zalecała rozważenie zwolnienia - moje bóle w mostku, żebrach, zgagi i napięcia przełyku spowodowane są przez to że większość dnia spędzam na siedząco za biurkiem. I to była ta kropla, dzięki której stwierdziłam dobra, czas najwyższy. Stresów co nie miara, reorganizacja, ja po nocach nie sypiam - dość. No i pyk. Wizyta odwołana. I tutaj plot twist - wchodzę na luxmed a tam najbliższa wizyta na koniec marca albo na następny tydzień. W szoku będą w pracy, ale w sumie trochę pstryczek w nos, bo polegają na mnie na maksa do dzisiaj, gdzie ich uświadamiam że mogę zniknąć z tygodnia na tydzień. No to zniknę 🤞umówiłam się na następny tydzień. I wiecie co? Ulżyło mi. Serio jestem już zmęczona i czuję się zwyczajnie wykorzystywana - wszystko do mnie pchają “zanim pójdziesz na macierzyński”. Oczywiście mam trochę wyrzut sumienia, ale z drugiej strony i tak dużo czasu pracowałam. Teraz się wyśpię, odpocznę i będę w spokoju czekać na wiosnę 🌷
Ja w sumie z dnia na dzień poszłam na L4 po tej stłuczce samochodow3j. Myślałam, że może jeszcze wrócę, ale doszłam do wniosku, że chyba naprawdę muszę odpocząć.
Podejście w pracy też mnie zniechęciło, ciągle było „jeszcze przed macierzyńskim możesz coś zrobić”. Jestem ostatnio strasznie zmęczona i po prostu nie mam siły wracać. Nie chce mi się.
Paula9463, Kaśq00, Mariola1985, Bellamy, GąskaBalbinka lubią tę wiadomość
Nasza droga ✨
23.09 (8 dpt) – beta 45
08.11 - 3,12 cm
Czekamy na nasz cud 🩵

-
Megi zrob tak żebyś miala te l4 I hyla spokojna, my pisałyśmy Ci tylko możliwości, ty musisz sprawdzic jak u ciebie z nimi i żebyś stratna nie byla
ZiarnoCzasu ten lekarz który Ci prowadzi ciaze na lux med wystawi ci na teleporadzie, ja nie mialam od wizyty do wizyty tylko roznie i po prostu umawiałam teleporade z nim na końcu l4 I bez problemu ☺️
annikana ja jeszcze nie mam wynikow ale czasem moge miec 😂 drudzy od diety sie nie umiera 😂
Bellamy no jak ja nie lubie takiego ,,zanim pójdziesz na macierzyński,, ,,odpoczniesz sobie,, no chyba chorzy na głowę ludzie tak mówią i mysla...
ZiarnoCzasu no kur a oni co beda robic do twojego macierzyńskiego? ze ty masz jeszcze cos zrobic... no kurde !
sprawdzam co jakiś czas te wyniki ale nie ma 🙈 dopiero w realizacji wpadły po 17 wiec beda pozno 🤦♀️
Bellamy lubi tę wiadomość
29.09.25 31dc test na tak
02.10.25. 34dc beta 846
11.10.25 43dc beta 12758 progesteron 22
17.10 pęcherzyk w macicy z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka, według lekarza 5tc
20.10 beta 31396
21.10 beta 31378
23.10 ❤️ 0.84
7.11 ❤️2.80
27.11 🩷 prenatalne
1.12 niskie ryzyka 🥰
05.12 wizyta🩷
2.01 wizyta 🩷
5.02 prenatalne 9:00
6.02 wizyta 8:50
Om 6.06.2026
2024👶grudniowyG 38+2 3930g 55cm