🍓Czerwcowe 🐝 Mamusie 🌺2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyznaj się, jak często słyszysz że jesteś ich siostrą? 😀W życiu bym nie powiedziała że jesteś mamą dorosłych dzieciaków.Mariola1985 wrote:Ajka to zależy głównie od charakteru tego starszego rodzeństwa. 😉
Gdy podjęliśmy z mężem decyzję o staraniach zaczęliśmy z młodzieżą rozmawiać. I tu jest kwestia tego charakteru...syn ucieszył się bardzo, a córka poczuła ukłucie zazdrości i trzeba bylo z nia rozmawiać wiecej, zeby wiedziala, ze moze zawsze na mnie liczyć i ze wymagam od niej samodzielności ze względu na jej wiek i dla jej dobra, a nie dlatego, ze myślimy o potomstwie (wbrew pozorom ona jest bardziej zaradna od mojego syna, tylko mega wrażliwa).
I poki co jesteśmy na etapie, ze oboje się bardzo cieszą i oboje doczekać się nie moga.
W praktyce to wygląda tez tak, ze corka mieszka juz sama, pracuje i się uczy i na tym końcu świata ze mna nie byloby jej dobrze. A syn wraca tylko na weekendy jak zjeżdża z delegacji, wiec ich swiat codzienny nie przewróci się do gory nogami. 😉
Z perspektywy mamy dwulatka mówię: ale Ci fajnie! Ja się ciągle zastanawiam co będzie miało wpływ na wychowanie moich dzieci, jak moje własne zachowania na nie wpłyną, czy dobrze coś robię, Ty już to wiesz 🙂
Blackcurrant lubi tę wiadomość
-
Mój mąż miał dziś rozmowę o pracę w starej firmie w której pracował 4 lata. Ta rozmowa była komiczna. On pierwsze jak zobaczył ogłoszenie że do menadżera zadzwonił ten mu kazał cv wysłać by było w dokumentach, ta go umówiła na normalny screening.
Pytania hity: co pan wie o firmie, czy pracował pan kiedyś w podobnym o podobnym profilu.
Mówi do 2 tyg damy znać, on od 2 marca do pracy chętny. Damy znać na rozmowę z tym menadżerem.
Mówię dzwoń do tego, a on mówi że on walczy tylko by więcej kasy dostał niż w ogłoszeniu bo na to zasługuje bo zna platformę itp, pon/wtorek da znać bo nie może kogoś z zarządu złapać bo jest w rozjazdach i się umówią na podpisanie papierów i na 2 marca do pracy.
A ta robi se chyba jakąś samowolę. Nie obrażając HR rekruterów, ale patrząc co się dzieje to oni są rakiem systemu, i tu to widać od wewnątrz.
Wiadomo dalej ma z tyłu głowy a co jak nie, ale mówię po co by ci dziś tak gadał. Zwłaszcza że wczoraj mu pisał sms jaka kasa by go satysfakcjonowała.
To by ci powiedział czekaj na kontakt z HR.
Zwłaszcza że zwolnili jakiegoś develpera to dwóch musi szukać a męża ma od już i wskakuje i robi bez szkolenia.
👩 31 (PCOS, IO) 👨 37 🌼 Córka – 4
💊 Leczenie: Lametta + Ovitrelle
⸻
🧪 Beta-hCG:
• 12 dpo (16.10) – 63.65
• 14 dpo (18.10) – 208.56
18.11: 8+2 – zarodek 1,59 cm
01.12: 10+1 – CRL 3,5 cm, FHR 175
17.12 prenatalne: 12+6 – 6,5 cm, 67 g
05.01: 15+4 - 10 cm i 130g
26.01: 18+4 - 250g chłopaka
11.02 prenatalne: 20+6 - 420g
23.02: ⌛️
🤍 III prenatalne USG: 08.04.2026 -
Ja z ciąży się zaczęłam cieszyc dopiero po aminopunkcji tzn po wynikach…
Zniosłam fotelik i wózek ze strychu by poprać materiał…
⸻
🧪 Beta-hCG:
• 12 dpo (16.10) – 63.65
Brawo za uporanie się (chociaż częściowe) z ubrankami! Ja mam tak, że najgorzej zacząć, ale potem już jakoś idzie

Też mam ogrom ciuchów, no ale część po starszakach, część kupiłam, coś tam dostałam. Wiem, że mam za dużo, ale…
Ja ciągle używam Lovela, proszku albo płynu, zależy co tam kupię. Do płukania używam od dłuższego już czasu… octu. Zarówno dla nas, jak i dla dzieci. Dziecięce rzeczy wrzucam na płukanie podwójne. Bobini mi za bardzo pachnie. Piorę wszystko dziecięce w 60 stopniach. Wychodzę z założenia, że jak coś nie przeżyje tej temperatury, to nie jest mnie warte 😅
No i melduję się po wizycie. 932g już zdecydowanie nie-Maluszka 🥹 USG trwało może 5 minut, w tym czasie Wisienka na początku spała pupa w dół i ssała kciuka. Chyba się wkurzyła szturchaniem lekarza bo zaczęła się wiercić jak oszalała o zmieniła pozycję najpierw na poprzeczną, a potem głową w dole. Wyglądało jakby się pukała palcami w czoło, po czym odwróciła się w plecami w stronę brzucha i tyle ją widzieliśmy 🙈
Pomiary adekwatne do wieku i wszystko wygląda dobrze
Miałam dzisiaj intensywny dzień i w ramach prezentu od siebie dla siebie leżę właśnie w wannie pełnej wody z maseczką na twarzy, a owocową babeczkę popijam bezalkoholowym mojito 😀
Bellamy, Kociara20996, Blackcurrant, Owieczkaaa, NoraBlue, *Julia* lubią tę wiadomość
marzec 2023 - wymarzona R. 🩷
luty 2024 - 18 tc H. 💔
luty 2025 - tęczowy H. 🩵
cudnie nam, chcemy więcej 🥹
19.09 - 10 dpo - ⏸️
beta: 20.09 - 89,7; 22.09 - 222,9; 24.09 - 483,2
10.10 - 0,57 cm bobusiątka z ❤️
31.10 - 3,13 cm 🍒
SANCO - wyniki prawidłowe, dziewczynka 🩷
20.11 - 6,4 cm Maluszka 🧸
8.01 - USG połówkowe - 268g Wisienki ❤️
30.01 - 583g 🌸
20.02 - 932g 🍒
🔜 26.03 badania III trymestru

-
Miałam dzisiaj szalony, ostatni, samotny dzień w biurze. Spakowałam manatki i jest mi jakoś tak dziwnie. Też szkoliłam ludzi i rozdzielałam swoje zadania na kilka osób od listopada, a część projektów po prostu została odroczona, ale teraz na sam koniec i tak wszyscy są zaskoczeni że to już, więc starają się jeszcze ze mną załatwić co mogą. Czuję ulgę i smuteczek. Odeśpię i liczę na falę szczęścia i beztroski 😉
Co do skóry głowy - też mam suchą, też mogłabym nie myć przez tydzień i się nie przetłuszcza, włosy zaczęły się łamać i kołtunić, rosną jak głupie ale nie jestem zadowolona z ich kondycji.
@Mariola, moje rozstępy mają rozstępy. Nie poradzę nic, pierwsze pojawiły się jak miałam 10lat - efekt mojej choroby skórnej. W pierwszej ciąży wysyp na wewnętrznej stronie ud i na boczkach. W drugiej fioletowe szramy na brzuszku. A teraz, moje rozstępy mają rozstępy. Smaruję dwa razy dziennie, bo nie swędzi, wygładza no i bo muszę przy moich skórnych problemach. Absolutnie się z nich nie cieszę i nie toleruję, ale mam nadzieję że po ciąży zbledną i się zmniejszą, tak samo jak dotąd.
Między moimi chłopakami będzie 16 lat różnicy - na wieść o bracie zareagowali bajecznie ❤️ dbają o mnie niesamowicie, cieszą się i uczestniczą w tej ciąży. I wiecie co, mam takie poczucie że mam możliwość przygotowania ich do bycia ojcami i mężami. widzą wszystko, we wszystkim uczestniczą, troszczą się o mnie i wiem że to ich przygotuje na ich własne rodziny jeśli i kiedy przyjdzie czas.
Pytanie mam! Jak organizujecie ciuszki w szafkach i w szufladach? Tyle tego jest, że nie wiem jak to sobie poukładać. Kompletami i rozmiarami? Widziałam rozmieszczenie rodzajami odzieży, ale czuję że na to nie mam przestrzeni w szafie. Coś wam się sprawdza? Coś polecacie?
annikana, Owieczkaaa lubią tę wiadomość
-
annikana wrote:Brawo za uporanie się (chociaż częściowe) z ubrankami! Ja mam tak, że najgorzej zacząć, ale potem już jakoś idzie

Też mam ogrom ciuchów, no ale część po starszakach, część kupiłam, coś tam dostałam. Wiem, że mam za dużo, ale…
Ja ciągle używam Lovela, proszku albo płynu, zależy co tam kupię. Do płukania używam od dłuższego już czasu… octu. Zarówno dla nas, jak i dla dzieci. Dziecięce rzeczy wrzucam na płukanie podwójne. Bobini mi za bardzo pachnie. Piorę wszystko dziecięce w 60 stopniach. Wychodzę z założenia, że jak coś nie przeżyje tej temperatury, to nie jest mnie warte 😅
No i melduję się po wizycie. 932g już zdecydowanie nie-Maluszka 🥹 USG trwało może 5 minut, w tym czasie Wisienka na początku spała pupa w dół i ssała kciuka. Chyba się wkurzyła szturchaniem lekarza bo zaczęła się wiercić jak oszalała o zmieniła pozycję najpierw na poprzeczną, a potem głową w dole. Wyglądało jakby się pukała palcami w czoło, po czym odwróciła się w plecami w stronę brzucha i tyle ją widzieliśmy 🙈
Pomiary adekwatne do wieku i wszystko wygląda dobrze
Miałam dzisiaj intensywny dzień i w ramach prezentu od siebie dla siebie leżę właśnie w wannie pełnej wody z maseczką na twarzy, a owocową babeczkę popijam bezalkoholowym mojito 😀
Super 🥰 ale Wisienka już duża 😍
Korzystaj z kąpieli 😅 ja czekam na moment kiedy będę sobie mogła poleżeć we wrzątku w wannie 🤣
annikana lubi tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92 👦🏼 F 2014 👦🏽 J 2016
04.25 ciąża biochemiczna 💔
27.08 🩸 29.08 CLO 3-7 dc💊
23.09 ⏸️ 8/9 DPO Kropusiu zostań z nami 🌈❤️ 14cs
10DPO HCG 90,4 PROG 29,300 12DPO HCG 360 + 288,9% PROG 31 14DPO HCG 922 + 146,7% 17DPO HCG 3659 +150,7% PROG 23,100
02.10 🫧 mamy pęcherzy 8,2 mm 🥰 niestety torbiel na lewym jajniku 3 cm
07.10 jest mały miś 🐻 1,9mm
16.10 (7+4) miś 🐻 ma 1,03 cm z ❤️
03.11 (10+1) miś 🐻 ma 2,79 cm ❤️
12.11 Nifty Pro 🧬⏳18.11 zdrowa dziewczynka 🩷
17.11 (12+1) miś 🐻 ma 5,16cm
20.11 (12+4) prenatalne księżniczka 👑🩷 ma 6,16 cm ryzyka niskie
07.01 (19+3) Księżniczka 👸🏼 🩷 ma 259g
22.01 (21+4) Połówkowe 🩷👸🏼 ma 432g
16.02 (25+1) Księżniczka ma 673g
Lilka, Czekamy na Ciebie córeczko 😍🥰🥹

-
Ja też odeszłam nagle, bo promieniowanie. Potem przyszłam powiedziałam im co i jak, ale no poradzili se. Tylko cały czas mam rozkminić czy będę mieć gdzie wracać…
Bellamy lubi tę wiadomość

⸻
🧪 Beta-hCG:
• 12 dpo (16.10) – 63.65
Bellamy wrote:Miałam dzisiaj szalony, ostatni, samotny dzień w biurze. Spakowałam manatki i jest mi jakoś tak dziwnie. Też szkoliłam ludzi i rozdzielałam swoje zadania na kilka osób od listopada, a część projektów po prostu została odroczona, ale teraz na sam koniec i tak wszyscy są zaskoczeni że to już, więc starają się jeszcze ze mną załatwić co mogą. Czuję ulgę i smuteczek. Odeśpię i liczę na falę szczęścia i beztroski 😉
Co do skóry głowy - też mam suchą, też mogłabym nie myć przez tydzień i się nie przetłuszcza, włosy zaczęły się łamać i kołtunić, rosną jak głupie ale nie jestem zadowolona z ich kondycji.
@Mariola, moje rozstępy mają rozstępy. Nie poradzę nic, pierwsze pojawiły się jak miałam 10lat - efekt mojej choroby skórnej. W pierwszej ciąży wysyp na wewnętrznej stronie ud i na boczkach. W drugiej fioletowe szramy na brzuszku. A teraz, moje rozstępy mają rozstępy. Smaruję dwa razy dziennie, bo nie swędzi, wygładza no i bo muszę przy moich skórnych problemach. Absolutnie się z nich nie cieszę i nie toleruję, ale mam nadzieję że po ciąży zbledną i się zmniejszą, tak samo jak dotąd.
Między moimi chłopakami będzie 16 lat różnicy - na wieść o bracie zareagowali bajecznie ❤️ dbają o mnie niesamowicie, cieszą się i uczestniczą w tej ciąży. I wiecie co, mam takie poczucie że mam możliwość przygotowania ich do bycia ojcami i mężami. widzą wszystko, we wszystkim uczestniczą, troszczą się o mnie i wiem że to ich przygotuje na ich własne rodziny jeśli i kiedy przyjdzie czas.
Pytanie mam! Jak organizujecie ciuszki w szafkach i w szufladach? Tyle tego jest, że nie wiem jak to sobie poukładać. Kompletami i rozmiarami? Widziałam rozmieszczenie rodzajami odzieży, ale czuję że na to nie mam przestrzeni w szafie. Coś wam się sprawdza? Coś polecacie?
Ja mam podzielone rozmiarami i rodzajem ubioru i wszystko to w szufladach przedzielone takim przedziałkami z temu 😅
10DPO HCG 90,4 PROG 29,300 12DPO HCG 360 + 288,9% PROG 31 14DPO HCG 922 + 146,7% 17DPO HCG 3659 +150,7% PROG 23,100

-
Ja tu pociągnę poruszony wcześniej temat, że często zastanawiam się jak to jest być mamą już tak dużych dzieci. I jak inne musi być macierzyństwo po latach. W Waszych wypowiedziach zawsze widać taką inną dojrzałość, fascynująceBellamy wrote:Miałam dzisiaj szalony, ostatni, samotny dzień w biurze. Spakowałam manatki i jest mi jakoś tak dziwnie. Też szkoliłam ludzi i rozdzielałam swoje zadania na kilka osób od listopada, a część projektów po prostu została odroczona, ale teraz na sam koniec i tak wszyscy są zaskoczeni że to już, więc starają się jeszcze ze mną załatwić co mogą. Czuję ulgę i smuteczek. Odeśpię i liczę na falę szczęścia i beztroski 😉
Jeśli chodzi o segregację to u nas sprawdza sie najlepiej podział na body krótkie, body długie, spodnie, spodenki, bluzy, piżamki, no i jakieś rzeczy ekstra. Rozmiary staram się mieć raczej jednakowe w komodzie więc nie rozdzielam specjalnie na 56/62. W szufladach mam organizery te najtańsze z Ikea i wszystko się trzyma w ryzach. I dodatkowo mam wydrukowane etykietki żeby ten porządek zachować 😀
marzec 2023 - wymarzona R. 🩷
luty 2024 - 18 tc H. 💔
luty 2025 - tęczowy H. 🩵
cudnie nam, chcemy więcej 🥹
19.09 - 10 dpo - ⏸️
beta: 20.09 - 89,7; 22.09 - 222,9; 24.09 - 483,2
10.10 - 0,57 cm bobusiątka z ❤️
31.10 - 3,13 cm 🍒
SANCO - wyniki prawidłowe, dziewczynka 🩷
20.11 - 6,4 cm Maluszka 🧸
8.01 - USG połówkowe - 268g Wisienki ❤️
30.01 - 583g 🌸
20.02 - 932g 🍒
🔜 26.03 badania III trymestru

-
Eliora wrote:Mój mąż miał dziś rozmowę o pracę w starej firmie w której pracował 4 lata. Ta rozmowa była komiczna. On pierwsze jak zobaczył ogłoszenie że do menadżera zadzwonił ten mu kazał cv wysłać by było w dokumentach, ta go umówiła na normalny screening.
Pytania hity: co pan wie o firmie, czy pracował pan kiedyś w podobnym o podobnym profilu.
Mówi do 2 tyg damy znać, on od 2 marca do pracy chętny. Damy znać na rozmowę z tym menadżerem.
Mówię dzwoń do tego, a on mówi że on walczy tylko by więcej kasy dostał niż w ogłoszeniu bo na to zasługuje bo zna platformę itp, pon/wtorek da znać bo nie może kogoś z zarządu złapać bo jest w rozjazdach i się umówią na podpisanie papierów i na 2 marca do pracy.
A ta robi se chyba jakąś samowolę. Nie obrażając HR rekruterów, ale patrząc co się dzieje to oni są rakiem systemu, i tu to widać od wewnątrz.
Wiadomo dalej ma z tyłu głowy a co jak nie, ale mówię po co by ci dziś tak gadał. Zwłaszcza że wczoraj mu pisał sms jaka kasa by go satysfakcjonowała.
To by ci powiedział czekaj na kontakt z HR.
Zwłaszcza że zwolnili jakiegoś develpera to dwóch musi szukać a męża ma od już i wskakuje i robi bez szkolenia.
Dziwna ta rozmowa, jakby w ogóle nie wiedziała z kim rozmawia. Może coś za wiodło w komunikacji między managerem a HRem? -
Ja wstępnie ostatnio sprawdzałam jak uporządkować komodę i przestrzeń w niej, więc sobie roboczo powsadzałam ubrania i wygląda to mniej więcej tak 🤣:
https://zapodaj.net/plik-WrBfZvaSn5
https://zapodaj.net/plik-IOffeV7Qlr
Przyjechaliśmy dzisiaj do mojej mamy, ta wpadła w szał zakupowy i kupiła dla młodego już nawet bluzę na r.92 🤣🤣 nawet to urocze ☺️🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:23
annikana, NoraBlue lubią tę wiadomość
-
Bellamy wrote:Dziwna ta rozmowa, jakby w ogóle nie wiedziała z kim rozmawia. Może coś za wiodło w komunikacji między managerem a HRem?
Tak to wyglądało, jakby ona w ogóle do managera nie poszła. A to on decyduje kogo zatrudnia. Tylko kasa zarząd.
I on już mu mówi że no ustali kwotę bo sam chce więcej dla niego i umówią się na papiery a ta może go umówi do niego 🤣🤣 ja mówię ja myslalam ze ty w ukrytej kamerze jestes .
⸻
🧪 Beta-hCG:
• 12 dpo (16.10) – 63.65
@Kociara na te przegródki z Temu patrzyłam, chyba kupię na próbę.
@annikana jaka Wisienka już duża! I jak już blisko magicznego 1kg. Niezły pokaz dała na USG 😅 A wanny zazdroszczę! Najlepszy relaks ever 🛁 na te organizery do szuflad właśnie liczę, będę się teraz organizować na L4
@Eliora powrotem staram się nie martwić, zupełnie, totalnie, absolutnie wcale nie mam na to wpływu. Będzie co ma być, jakoś damy radę.
Ja to w ogóle obserwuję nas wszystkie i to o ile spokojniejsze teraz jesteśmy w porównaniu do samego początku ciąży. I ta nagła cierpliwość od wizyty do wizyty 😊
A co do wątku macierzyństwa po latach, to dla mnie zupełnie inne przeżycie. Pełnia szczęścia, którego myślałam że już nigdy nie zaznam i spokój, którym ponoć emanuję, a z drugiej strony po raz pierwszy tak bardzo się bałam o zdrowie mojego maleństwa. Mam teraz inne niepokoje. Na przykład, wiem jak super jest że starsi bracia mają siebie na wzajem, jaką mają więź i o ile ja jestem spokojniejsza, bo dbają o siebie na wzajem poza domem od najmłodszych lat. Najmłodszy z trójki tego nie doświadczy, ale z drugiej strony będzie to zupełnie inna, wciąż piękna relacja. Wiadomo, różne mam rozkminy, włącznie z rozważaniem 4 dziecka 🫣
-
Annikana jaka już duża dzidzia to chyba wiadomo u kogo pęknie pierwszy 1kg!!!
Ja też używam octu do płukania. Od lat nie używam płynów do płukania, bo niszczą tkaniny. A tym bardziej dla dzieci - mniej znaczy lepiej i zdecydowanie mniej chemii
Ja jeszcze się z ciąży tak bardzo nie cieszę czekam na poniedziałkowe badania i ja ciągle mam strachy i leki w głowie
jeszcze ubranek nie kupuje ani prawie nic, jeszcze się nie odblokowało. Bardzo się denerwuje tym poniedziałkowym badaniem. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i mi już puści ostatecznie. Nie chce nic zapeszać…
06.25 💔
18.10.25 ⏸️🌈
29.10 1mm zarodka i pęcherzyk ciążowy 🥰
6.11 0,6cm z 🩷
13.11 (7+3) 1,11cm 🩷 FHR 159
19.11 (8+2) 1,76 cm 🩷 FHR 168
1.12 (10+0) 3,36 cm 🩷 FHR 164 ruszający się płodzik
8.12 NIFTY niskie ryzyka DZIEWCZYNKA 🩷
18.12 (12+3) prenatalne USG idealne CRL 6,39 cm 🩷 FHR 158
29.12 (14+0) CRL 7,94 cm 🩷 FHR 163
12.01 (16+0) 144g 🩷
30.01 (18+4) 266g 🩷

-
Bellamy wrote:@Kociara na te przegródki z Temu patrzyłam, chyba kupię na próbę.
@annikana jaka Wisienka już duża! I jak już blisko magicznego 1kg. Niezły pokaz dała na USG 😅 A wanny zazdroszczę! Najlepszy relaks ever 🛁 na te organizery do szuflad właśnie liczę, będę się teraz organizować na L4
@Eliora powrotem staram się nie martwić, zupełnie, totalnie, absolutnie wcale nie mam na to wpływu. Będzie co ma być, jakoś damy radę.
Ja to w ogóle obserwuję nas wszystkie i to o ile spokojniejsze teraz jesteśmy w porównaniu do samego początku ciąży. I ta nagła cierpliwość od wizyty do wizyty 😊
A co do wątku macierzyństwa po latach, to dla mnie zupełnie inne przeżycie. Pełnia szczęścia, którego myślałam że już nigdy nie zaznam i spokój, którym ponoć emanuję, a z drugiej strony po raz pierwszy tak bardzo się bałam o zdrowie mojego maleństwa. Mam teraz inne niepokoje. Na przykład, wiem jak super jest że starsi bracia mają siebie na wzajem, jaką mają więź i o ile ja jestem spokojniejsza, bo dbają o siebie na wzajem poza domem od najmłodszych lat. Najmłodszy z trójki tego nie doświadczy, ale z drugiej strony będzie to zupełnie inna, wciąż piękna relacja. Wiadomo, różne mam rozkminy, włącznie z rozważaniem 4 dziecka 🫣
Rozumiem rozkminy na temat 4 dziecka 🫣 ja ma synów młodzych niż Twoje dzieci ale jednak i tak 12 i 10 lat to przepaść i w mojej głowie są myśli że nie chciałabym żeby Lilianka była taka sama 😅 a oczywiscie A sadzi że jak z 3 damy radę to 4 to już duża różnica nie będzie więc jak uda nam się ogarnąć wszystko jak mała będzie na świecie to wrócimy do tego tematu 🤣🫣😅
annikana, Bellamy lubią tę wiadomość

-
Cześć dziewczyny
Ja też już jestem po badaniach połówkowych.
Ku mojemu zaskoczeniu Pani doktor powiedziała, że będzie chłopiec. Do tej pory wszyscy mówili o dziewczynce. Dzos chcialam sie upewnic u prowadzacego ale niestety nie chcialo sie pokazac. Teraz już niewiem co myśleć i kupować.
Dodatkowo w pracy panuje grypa typu A. Mimo że dziś nie pojechałam to czuję, że coś mnie rozkłada. Podpowiedzcie jakie leki ewentualnie można brac bo jestem w tym temacie zielona
-
Owieczkaaa wrote:Ja wstępnie ostatnio sprawdzałam jak uporządkować komodę i przestrzeń w niej, więc sobie roboczo powsadzałam ubrania i wygląda to mniej więcej tak 🤣:
https://zapodaj.net/plik-WrBfZvaSn5
https://zapodaj.net/plik-IOffeV7Qlr
Przyjechaliśmy dzisiaj do mojej mamy, ta wpadła w szał zakupowy i kupiła dla młodego już nawet bluzę na r.92 🤣🤣 nawet to urocze ☺️🤪
Jakie piękne ubranka 😍😍😍
Jejku już prawie 1kg! Annikana gratulacje 🤩
Justyna, oby niedługo się wyjaśniło 🤞🌸
-
Eliora wrote:Tak to wyglądało, jakby ona w ogóle do managera nie poszła. A to on decyduje kogo zatrudnia. Tylko kasa zarząd.
I on już mu mówi że no ustali kwotę bo sam chce więcej dla niego i umówią się na papiery a ta może go umówi do niego 🤣🤣 ja mówię ja myslalam ze ty w ukrytej kamerze jestes .
Haha no brzmi jak jakiś żart trzymam kciuki żeby się wszystko dopięło i chłop od 2 marca zaczął robotę06.25 💔
18.10.25 ⏸️🌈
29.10 1mm zarodka i pęcherzyk ciążowy 🥰
6.11 0,6cm z 🩷
13.11 (7+3) 1,11cm 🩷 FHR 159
19.11 (8+2) 1,76 cm 🩷 FHR 168
1.12 (10+0) 3,36 cm 🩷 FHR 164 ruszający się płodzik
8.12 NIFTY niskie ryzyka DZIEWCZYNKA 🩷
18.12 (12+3) prenatalne USG idealne CRL 6,39 cm 🩷 FHR 158
29.12 (14+0) CRL 7,94 cm 🩷 FHR 163
12.01 (16+0) 144g 🩷
30.01 (18+4) 266g 🩷

-
NoraBlue wrote:Haha no brzmi jak jakiś żart trzymam kciuki żeby się wszystko dopięło i chłop od 2 marca zaczął robotę
Oby, no niby wszystko idzie dobrze, z managerem który decyduje kogo chce w zespole, ale wiadomo dopóki nie ma umowy to nie ma pewności.
⸻
🧪 Beta-hCG:
• 12 dpo (16.10) – 63.65