Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Śmiejcie się, a u nas już talerze leżą 🤣 Tonący brzytwy się chwyta🙈 Melisa dla Małej, choć pewnie mi by się też przydała, zobaczymy ile tego dostaniemy 😄 Ann nie wiem skąd ona bierze te ludowe mądrości, no ale skoro przez rok jeszcze nic nie pomogło, to możne to ta żyła wodna 😅🙈 A ona jest pochodzenia Czeszką.
Lisa właśnie zasnęła, nie wiem czy to zasługa nurofenu czy nosidła, a teraz mają okazję pokazać swoją moc talerze 🤣🤣🤣Santi_14 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:ma któraś z Was instagram? 🤪
espoir lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
W ogole to pozdrawiam z drogi!
Jedziemy 2,5h a ja juz mam ochote nq wysiadke... i nie, ze dzieci, ja sie chyba juz odzwyczailam od jezdzenia do pl i tez juz mam ochote pomarudzic🤪
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Espoir gratulacje serdeczne!
KasiaC kciuki za transfer!👍
Agrafka, dawaj dawaj! 😅😅
Nie jestem w stanie nadrobić, ledwo z fb nadążam. Teraz na wakacjach to w ogóle nie ma kiedy zerknac w telefon w ciagu dnia bo caly czas oczy dookola glowy, bo albo jedno albo drugie albo oba naraz😂😂
Mloda dalej żre wszystko, mamy wielki taras tutaj i co chwila wynajduje jakieś "skarby" i od razu do paszczy. A na plazy dzis jadla piach.. W piaskownicy na taki pomysl nie wpadla, chyba ten morski slony posmak ja przekonal😅.. No nie mogę z nia
🙈🙈🙈
Cierpliwa, szerokości na drodze! Na dlugo jedziecie do PL?
espoir lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy to jest możliwe żeby przekarmić takiego małego trola? 😅
Daje jej póki otwiera paszcze ale ostatnio pochłania takie ilości, że ja nie wiem… 🤭
Ostatnio 6 racuchów, a dzisiaj na śniadanie cała misa kaszki… Jeden taki mus z tubki to dla niej za mało i jeszcze zawsze musi czymś poprawić. 🙈 Wczoraj dorabiałam jej kaszkę na kolacje dwa razy. 🙈Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Wyobraźcie sobie,że u nas od tej 21.30 była tylko jedna całkowita pobudka na mleko i potem spała do 6. Dobra, może to nie zasługa talerzy, a nurofen pomógł, ale to co mam ją co wieczór faszerować przeciwbólowymi? 😔 Martwi mnie.
Noelle wydaje mi się, że nie można przekarmić, skoro nie zmuszasz tylko sama je. A z ilu ml ta cała miska kaszki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2022, 10:19
-
Ja nawet nie podaje instagrama bo nic na niego nie wstawiam 🙃 mam kilka zdjęć i żadnych relacji. Bez sensu sobie mną zaśmiecać profil 🤣
Mojemu tez jedna tubka musu nie wystarczy na przekąskę. Cały banan, całe kiwi, potrafi zjeść na śniadanie trzy kromki chleba typu włoskiego z lidla do tego z 4-5 pomidorków koktajlowych. Ale teraz na wakacjach mało co je. Dziś może z pół jajka smażonego ze szczypiorkiem, pół kromki chleba z serkiem śmietankowym, później pół serka homogenizowanego. Śpi już od 40 min. Nie wiem co on z tymi drzemkami tutaj. Chodzi ciagle niewyspany i jęczący. Spał od 20 do 6. Nawet nie wiem czy się przebudził w nocy. Normalnie idzie spać ok 11, nawet jak wstanie o 6Maybe lubi tę wiadomość
-
Już po, siedzi juz pimpcioch w mamie. Oby mu sie spodobało
I w końcu nnie transfer nie bolał - nie czułam nic. A przy Soni jakies szczypce krew tortury 😱
Testing za 10 dni w nasza rocznice slubu - 31 maja
Te talerze mi rozwaliły mózg 🙈
To dlatego tez Sonia zaczęła spać jak zmieniła sypialnie z naszej na jej. Widocznie pod jej ktoś ma kuchnie. Wszystko sie wyjaśniło 🤩espoir, Bajka111, Mama po przejściach, Noelle, unify, Mala_syrenka, Chaos, Cyprysek89, Santi_14, _agrafka_ lubią tę wiadomość
-
Kasia trzymam kciuki. A wiedziałam, że dzisiaj dzieje się coś ważnego, tylko wypadło mi z głowy co, już się nawet zastanawiałam czy już ktoś pierwszy roczku nie robi...🙈
U nas jęków ciąg dalszy, dzisiaj jedzie na samym mm + parę malinek 🙈 Temperatury nie ma, to zaciskam zęby i tulę.
Kasia moja położna by stwierdziła, że w takim razie u Was w sypialni była żyła wodna🤪