Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Syrenka masz suwaczek, a ja nawet nie zauważyłam, że Ula ma dzisiaj urodziny. Wszystkiego najlepszego dla niej! Zobaczysz, od dzisiaj napewno już będzie lepiej spać 😅😉
Jak jej się prezent spodobał?
Noelle żebyś się nie zdziwiła, że Klarze się szybko spodoba i będzie z uśmiechem na twarzy co rano tam maszerować 😉Mala_syrenka lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dla Ulci
Noelle nie pisz tak nawet!!
Skoro piszesz że ciocie bardzo fajne to napewno otoczą ją opieką. Plus tyle małych dzieci od których dużo soe nauczy.
A masz w takim zlobku aplikacje do kontaktu z ciociami? Mozesz poprosić o to zeby cie informowały na biezaco przynajmniej na poczatku
Mala_syrenka lubi tę wiadomość
21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Ja mam aplikacje do kontaktu ze żłobkiem. Jak napisali do mnie, że Oliwier dobrze sobie radzi i „je całym sobą” to moja pierwsza myśl „skoro dobrze sobie radzi to czego mi d*** zawracają” 🤪 jak zobaczyłam wiadomość to od razu pomyślałam ze płacze i muszę ratować mojego małego synka. Jednak wolę, żeby zamiast pisania zajęli się małym 😉 jak jest dobrze to i po południu zdążą mi o tym powiedzieć
-
Noelle u nas w żłobku jest tak samo. Ze starszakiem przeżywałam. Bardzo. Przez pierwsze miesiące zaprowadzał go mąż, a i tak zdarzało mi się płakać. To typowy hnb. Długo płakał. Przyzwyczaił się w końcu. Ale nigdy nie poszedł do żłobka z radością, ze tam idzie. Do przedszkola tez. Ale to nie wina miejsca, tylko dziecka. Z Asią tez przeżywałam, ale już znacznie mniej. A jak widzę na filmikach lub zdjęciach ze żłobka jaka ona tam jest szczęśliwa. 🥹 Kompletnie inaczej. Ciocie dużo opowiadają, jeśli rodzic ma taką potrzebę. No nie mogę narzekać. Widzę, ze jej to naprawdę dobrze robi. Ale jeśli czujesz, że te emocje są za silne to idź po pomoc do psychologa. Normalna sprawa. Trzymam za Was kciuki!
Ulcia zdrówka dziewczyno! 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2022, 20:32
Mala_syrenka, _agrafka_ lubią tę wiadomość
-
Mała syrenka nie chcę Cie martwić ale Ula ma dzisiaj prawo do nocnej imprezy🥳 Pierwszy Rok życia za nią 😊 a pamiętam jak przeżywaliśmy jak szłaś na cesarkę w tum drugim terminie. Boże dziewczyny przecież to było w tamtym tygodniu a nie rok temu🙈🙈🙈 niech Ulcia wyrośnie na silną, piękną i niezależną Kobietę! 😊
Mala_syrenka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję w imieniu Ulci;)
Cyprysek, impreza dzienna będzie jutro, więc niech lepiej sobie pospi dziś i niech zbiera siły.
Moze tydzień temu to nie było, ale na pewno nie rok! Ja naprawdę nie wiem, jak to się stało. Chyba w życiu tak szybko mi czas nie uciekł. -
O wow Zoe to duży rozrzut. Ale Wy z tego co pamiętam chcecie na dworzu? Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam. 🙈 To ważniejsza pogoda, a nie termin.
Sumi brawo! Ja wstałam przed 6, ale przez psa. Asia piękna nocka. Wstała o 6:30 bez płaczu. Jedna pobudka w nocy na mleko. Pięknie.
U nas też przebił się trzeci ząb. A taka urocza była z tymi dwiema dolnymi jedynkami. -
Ulka miała imprezę? W nocy miałam wrażenie, że Lisa czuła się zaproszona 🤣🙈 U nas już po dobrych nocach, a były dwie, długo to nie trwało 😤 Jedynie co zmieniłam to wyjęłam talerze spod łóżeczka, zgłupieć można 🙈 🤣
Pocieszam się, że ma już sporo zębów i kiedyś będzie spokojniej, ale Bajka jak to jest, że Asia dobrze śpi jak przebijają się zęby?
-
U nas też w nocy cierpienie. Opuchnięte dziąsło, 💩 co chwilę. Daliśmy przeciwbólowy i jakoś do 6.30 dał radę.
Mieliśmy bardzo długą przerwę bo poprzednie zęby wyszły ze 4 miesiące temu, już zapomniałam o ząbkowaniu. -
My planujemy grilla ale już przestaliśmy się mieścić pod altana 😅 dlatego mąż stoi przy grillu a siedzimy w salonie w domu wiec tak na prawdę pogoda nie gra większej roli. Grilla mamy wybudowanego. Jest na tyle duży że jak wrzucamy jedzenie to trzy razy i grill na 15 osób zrobiony 😅
-
Zoe a to chociaż tyle, że deszcz nie popsuje planów.
Mama pp ale Asia nie zawsze ma dobre noce.Są noce tragiczne, ale ostatnio zdarzyło się nawet, że przespała calutką noc bez żadnej interwencji. Są takie, że budzi się raz, a są takie, że 4. Czasami usypia sama, a czasami nie ma mowy. Ja nie wiem od czego to zależy. (Poza przebodźcowaniem oczywiście) Histerie na szczęście się skończyły, bo to było dla mnie najgorsze. W życiu nie widziałam czegoś takiego. Ale to był skok rozwojowy połączony z zębem. Myślę, że też ona przywykła. Jej bardzo długo idą zęby, nawet nasza pediatra jest w szoku. Ale hola my mamy 3 zęby dopiero. Wszystko przed nami. 😂