Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, obserwuj dziś kupke czy sie powtorzy. Moze faktycznie czopek. Ale sie tam nasiedzieliście..
Zgadnijcie kto wstał 5 rano 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2022, 06:23
21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Nawet nie wiem jak było w żłobku bo skupiła się na jego stanie podgorączkowym i na tym żeby dziś go tam nie zaprowadziła. Był tam aż 4 dni.
Dziś wstał 5:20. Pogodzenie pracy po nocach i opieką nad dzieckiem w dzień będzie ciężkie. Na razie zostawiam go w domu. -
Kasia 😔
Jejku ile tu złych wiadomości:( Masakra! Współczuje!
Mama pp wow to fajnie! Mój bez mm ani rusz. Tylko to służy do najedzenia brzuszka.
Sumi daj znać jak rekrutacja.
Ja jestem sama z Malcem i spacjalnie nie dałam mu pospać w dzień. Mając nadzieje, ze o 20 już zaśnie. Poszedł spać o 21:30. Nie wiem skąd on bierze te pokłady energii.
-
U na ze żłobkiem tak sobie. Jak ją odbieram to widzę, że mocno płakała, podobno chce ciągle być na rękach bo boi się trochę dzieci… Starają się do niej dopuszczać te spokojniejsze brzdące i wczoraj nawet jakiś dzidziuś bujał ją w bujaczku. Wczoraj też pierwszy raz była na placu zabaw i chyba nie było źle. Nie chce jeść, nie chce pić, czeka aż po nią wrócę, a jak tylko ją biorę to zaczyna popłakiwać jakby się żaliła. Daje mi to wszystko strasznie w dupę… Rano nam problem żeby ją dobudzić bo przez te emocje ma ciężkie noce i odsypia w ciągu dnia - przez to ma trzy drzemki, a przed żłobkiem była już jedna.Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️