Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo matko Karolina to już prenatalne? 🙈 Szok, jak to szybko leci. Super, że z bobasem wszystko ok.
Dziewczyny na jakiej wysokości macie ustawione scootandride? Ja mam na środkowej a mała jak się rozpędzi to ciągnie czubkami butów po betonie (tak, tych nowych butów) 😆 -
Karolina uu Hiszpania, pieknie. Bawcie sie dobrze, to nie jest długi lot ale ja nie wiem jak np Igor by zniosl taka podroz w nocy. Przenoszenie, lotnisko, transfer, zakwaterowanie.
Dawaj znać
Ja mam podniesioną S&R na drugi szczebelek i jest tak ok21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Kupiłam trzeci kostium na wakacje 🫣 moja ulubiona projektantka wypuściła dziś nową kolekcje. Zgrało się to z wypłatą premii kwartalnej. Przypadek? Nie sądzę 😁 Ten kolor antyczny róż jest taki mój 😍 jeżeli któraś jeszcze lubi, polecam
https://seamless-online.pl/p/55/top-summus-antique-rose -
Po prostu Zoe wrote:Kupiłam trzeci kostium na wakacje 🫣 moja ulubiona projektantka wypuściła dziś nową kolekcje. Zgrało się to z wypłatą premii kwartalnej. Przypadek? Nie sądzę 😁 Ten kolor antyczny róż jest taki mój 😍 jeżeli któraś jeszcze lubi, polecam
https://seamless-online.pl/p/55/top-summus-antique-rose
Kobieto podczytuję Was od jakiegos czasu i jest przerażające, że niemal w każdym Twoim poście przewija sie temat pieniedzy!Współczuję , smutne masz życie. Bez odbioru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2022, 23:02
-
Hej….
Syrenka wiem….rozumiem kasa, czas organizacja 2 bobo! Przykro mi ze nie możesz liczyć na pomoc dziadków i szczerze….nie mieści mi się to w głowie. U mnie zarówno moi rodzice jak i teściowa stanęli by na głowie aby nam pomoc i spędzić czas z wnukiem. Tyle ze rodziców mam 100 km dalej (ale chętnie zajmują się dzieci siostry mimo ze oboje pracują), a teściowa wróciła do pracy. Ale oferuje pomoc co chwile.
Co do zlobka cuuudnie ze Ulcia zadowolona. Ja robie rak jak Zoe w poniedziałek na godzinkę, we wtorek podobie!
Karolina cudownych wakacji!
A ja teraz powiem wam, ze u nas totalny dramat dziewczyny. Nie wiem już co myśleć. Bo te kły idą nam już od miesiąca, ale od 3 dni jest armagedon! W ciągu dnia płaczliwy, senny, rozdrażniony. W nocy łapie takie histerie, jak by go obdzierali ze skory! Dziś w nocy tak płakał, ze zwymiotował na mnie cała kolacje:( wybudza się, jęczy przez sen, łapie za głowę, za uszy, wkłada palce do buzi. Nawet przez sen! Wiedziałam ze 3 są okrutne, ale tak złe z ząbkowaniem nie było jeszcze u nas. Ulgę przynosi mu smarowanie dziąseł, zasypia, ale to chwilowe:( -
Kasia my mieliśmy brać sol Principe, ale dopiero wczoraj kupiliśmy wycieczkę i został wyprzedany. A szkoda, bo rano już cena spadła do 3100 za os 😁 a tak musiałam wybulić po 3850, ale już trudno. Napewno będzie fajnie 😁 też chcemy wypożyczyć auto na dzień lub dwa i się przejechać na Gibraltar. Jeszcze marzyła mi się Sewilla ale już chyba trochę daleko.
A transfer z Warszawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2022, 07:39
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
A powiedz jeszcze czy pamiętasz ile placiliscie za wypożyczenia auta? 🤔👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Na dobry początek pracy złapałam covida. Bolą mnie nawet oczy jak ruszam. Jutro idę do lekarza po zwolnienie. Mąż przeczołgany, jeszcze wcale nie jest lepiej. Dziewczyny póki co zdrowe. Nie wiem co z nimi robić. Powinny być izolowane, ale boję się,że cała adaptacja w pizdu, a one zdrowe jak rybki. Ale z drugiej strony oddać do placowek i rozsiewac..
Ciekawe co o mnie pomyślą w pracy, skoro miałam zaczynać we wtorek. Cóż, w sumie niech się przyzwyczajają,że częściej będą widzieli moje l4 niż mnie 🤣🤣 -
Nikola, nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale teraz jeszcze piątki za jakiś czas wyjdą, potem bunt dwulatka i później całkiem sympatycznie się robi. Są fochy, własne zdanie bardzo silnie wyrażane, pyskowanie... Ale to nie jęki, ciągle płaczki, kiedy nie wiesz o co chodzi i noce raczej juz lepsze.
Póki co, musisz przetrwać, ale uwierz,że to naprawdę minie. Teraz współczuję, bo na pewno jest Wam bardzo ciężko. Dużo siły! -
Zoe super kolor!
ja bym tam nie miała co wsadzić 🤣🤣🤣
Syrenka zdrowiej!
U nas całkiem spoko Ola nauczyła się mówić "nie" i pięknie to demonstruje. Mówi również "kupa" i nie wiem o co kampanii ale chodzi teraz do tyłu 🙈 jakiś kaskader mały. Ogólnie zrobiła się taka dorosła 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2022, 08:34
-
Hej.
Widzę, że muszę koniecznie nadrobić temat bucików 🙈
My sobie póki co fajnie funkcjonujemy. Chłopcy wrócili do szkoły ale są tu mega samodzielni więc o nich się nie martwię już tak. Julek spędza czas u jednych dziadków lub drugich i wszędzie ma dzieci i sporo atrakcji. Jedyne co mnie nadal martwi to to, że nie przechodzi mu wcale etap brania wszystkiego do ust. Ostatnio był nawet ślimak 🤮 Nie przepuści żadnej rzeczy, którą znajdzie i to jedyne na co narzekają dziadkowie bo to dość męczące.
Dajecie jeszcze Wit D? -
Cyprysek u nas z kolei Julek cały czas kiwa głową na tak, czasami tak mocno, że potrafi uderzyć w stolik 🙈
A i dziadkowie jeszcze narzekają, że nie chce chodzić za rączkę. Idzie tam gdzie chce i nie słucha kompletnie. Bardzo autonomiczny typ 🙈 -
Syrenka współczuje
Cyprysek, Oliwier wcześniej mówił „ne” i kręcił głową na nie. Dziś rano tata do niego „chyba mama zabroniła ci tak robić?” a on do niego piękne „nie” i kręci głową na nie 😂
Cyprysek ja tez za bardzo nie mam co tam wsadzać ale co tam. Coraz mniej wstydu we mnie. Wczoraj z tonerem na włosach wyszłam do bankomatu tuż przy salonie fryzjerskim. Szkoda mi było czasu po fryzjerze bo śpieszyłam się do małego. Śpieszylismy sie do prababci 😊
Espoir nie wiem jak wygladasz ale z tego co dziewczyny mówiły to nie masz sie czego wstydzić. Nie wiem jak wytrzymujesz w lato bez spodenek. Chyba ze chodzisz w palomach (długie sukienki) 🙂