Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Chaos hmmm... to muszę to skonsultować z pediatrą 🤔 zobaczymy co powie.
Smaruje mu tylko takim czerwonym balsamem z Samarite, on też pomaga przy tych wszystkich AZS i łzs a jest bezpieczny dla dzieci.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Suuuuumi 😁 🙈 oczywiście zaciskamy kciuki! Ale chyba bez czopa też można trochę pochodzić jeszcze 😅👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Sumi zdrówka i ✊✊✊ oby jeszcze chwilę wytrzymać w dwupaku.
Nie zauważyłam u małej suchych ust.
Przedwczoraj była imprezka w żłobku. Była żabką. Impreza bardzo udana choć była ich garstka. Nawet tańczyła z jakimiś przystojniakami
Dziś juz została w domu bo kaszle i gil.
Karolina my tez robiliśmy testy alergiczne jak mała miała kilka miesięcy. -
Nie mam skurczy, wód tez nie. Poprzednio odszedł juz jak jechalismy do szpitala. Jak nic sie nie zacznie to ide jutro rano do poloznej, eeech. Może sie co przez te wymioty poluzowalo 🤦🏼♀️21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Sumi, wytrzymaj jeszcze chwilę. Tydzień, ale jeśli nie, to i tak już fajny, bezpieczny czas.
Jejku, jak ja sobie przypomnę ta końcówkę i jak zawsze zazdrościłam jak jakaś ciężarna rodziła tak szybko. Te moje dzieci to do samego końca chciały siedzieć. A Ula to by pewie 42 tygodnie wytrzymała gdyby nie cc. -
U nas usta ok. Jeszcze nie zaobserwowałam nigdy suchych.
Sumi wymioty znam ale w trakcie porodu. To chyba nie ten przypadek. A bez czopa chyba nawet z dwa tyg można chodzić. Co tylko potwierdza w sumie ze lada dzień … 😬
Czekamy wszystkie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2022, 21:51
-
Ann teraz doczytałam ! No co Ty
dla mnie każda ciąża to miod na serce ❤️ i w sumie dobrze bo dziewczyny co prozachodzily to zaraz rodzą, potrzeba nam nowszych ciąż też
A co do jedzenia ryb to my z mężem jemy 1 na 2
Tyg średnio. Ale Soni robię tak raz w tyg.
Natomiast wafle ryżowe to nasza jedyna przekąska ! Nie jemy chrupek ani ciasteczek ani nic i jedyne co mam w domu na afery na spacerze itp to właśnie wafle. Nie wiedziałam ze aż tak niezdrowe 🙄 przetworzone to pewnie jest mocno -
kurde Ty zaraz rodzisz, a ja dopiero pierwsze pranie dzisiaj wstawilam dla Franka 🙈
jeszcze sterydy na płuca mają mi dać tylko nie wiem kiedy dokładnie.
ale dzwonili do mnie dzisiaj, że cesarka jednak 3.01, więc ta data mi się bardziej podoba. tylko Starego mi szkoda, bo od 3 wracają do szkoły dzieciaki i go nie ominie to latanie i odprowadzanie.💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
o Maryjko! ile tu się dzieje.
Ann, gratulacje. Rozumiem, ze na grupie ciągłość musi być zachowana. Moze i ja niedługo załapie się na jakiś zwalniający się brzuch.
Sumi, wow! to teraz wszystko sie może zdarzyć. choć pamietam, że mi chop odszedł 2 tygodnie przed porodem.
Zoe, u nas z suchymi ustami nie ma problemu, ale L. ma suche ręce. nie wiem czy to od zimna czy związane z alergia.
a co do alergii to my ostatnio powtarzaliśmy test na białko jaja i nadal wyszła alergia 2/6 - czyli objawowa. natomiast alergia na białko mleka w ogole nie wychodzi a nadal niestety się z nią borykamy.
Kryśka, jeśli klocki MODU to ja o nich pisałam. Do nas już przyszły i rodzina jak się dowiedziała to stwierdziała, że chętnie się dołoży. Mi to pasuje bo też wole jeden większy prezent niż kilka drobiazgów