Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Foxy trzymaj się tam! Ja też już myślałam, że na porodówce a tu zonk.
Dziewczyny ja to w ogóle jestem przerażona jak ja tonoagrnę wszystko. Szczególnie, że wcale nie planowaliśmy trzeciego dziecka. Dlatego od czasu do szasu nachodzi mnie - "po kiego walca była ta cholerna kłótnia i seksy na zgodę pod wpływem chwili 🙈😂🤣"Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
O ogarnianie dwójki jestem ostatnio dziwnie spokojna. Córka od miesiąca jest idealnym dzieckiem. Takich mogę mieć 10. Wiem,że się zmieni jak będzie dzidzia, ale postaram się zrobić wszystko,żeby było jak najmniej boleśnie. To dobry czas, bo musi być czasami pogoda i można gdzieś pojechać nawet do mini zoo, chodzić z wózkiem, a starszak hasa i spędza cudnie czas.
Miałam jedno hnb i teraz to się nie może powtórzyć, liczę na idealnego noworodka;) naiwnie, wiem 🤣🤣🤣 ale póki młode w brzuchu, mogę mieć swoje wizje
Zrobiłam murzynka rozpakowywacza i czekam na skurcze;D w cc nie wierzę już, lekarka zapewne coś znowu wymyśli i cesarki nie będzie. Do piątku muszę urodzić. Podobno macica musi być zrelaksowana,żeby się zaczęło, więc stawiam na luz 😃😃 -
O co chodzi z tym murzynkiem rozpakowywaczem? 🤔😄 Jakiś specjalny, tajny przepis czy poprostu ciasto murzynek ma jakieś " cudowne " właściwości? Jedno z moich ulubionych ciast 😁
Idę pod prysznic i wymasować sobie tu i ówdzie 😂 dzisiaj przyłożę się bardziej do tego masażu krocza 🙈 -
Mała Syrenka, pokaz przepis! Nie żebym była na takim etapie z chęcią rozpakowania, ale narobiłas mi smaka, może ogarnę (ogólnie marna że mnie cukiernica) 😅
W pierwszej ciąży na samo rozpakowanie to uskutecznialam seksy (w szpitalu też się zdarzyło jak przyszedł stary w odwiedziny 🙈🙈🙈), łazenie po schodach, skakanie na piłce. Urodziłam w dzień kiedy (w samym szpitalu) brałam udział w gimnastyce z polozna..
-
https://www.google.com/amp/s/www.mojegotowanie.pl/przepis/amp/ciasto-murzynek
W sumie zwykły murzynek. Ale dobry przepis;D bardzo smaczny wyszedł. Polecam!
Seks w szpitalu, w sumie fajnie;)
Teraz też bym ćwiczyła na starym, ale taki hemoroid mi wyszedł, że nie czułabym się komfortowo. Co za dziadostwo. W pierwszej ciąży nie miałam, wylazł po porodzie jedynie i to na 2 tygodnie. Potem pewnie sobie dalej był, ale w środku i mi nie przeszkadzał. Teraz boje się,że zostanie. I boje się, że przy parciu podczas porodu wyjdzie jeszcze większy i będę miała trzeci pośladek pośrodku 🙈🙈🙈Chaos lubi tę wiadomość
-
Mamuśki, no co Wy, dacie sobie radę! może i trochę szalona jestem i mam jakieś tam kuku na muniu, ale nie do tego stopnia, żeby robić 4 dziecko gdyby to było nie do ogarnięcia 😅
Chaos, kamkam, Noelle lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Noelle wrote:Chaos ale żeby tak w odwiedzinach?! 😱
Szacunkuje! 😆
Hehe, tak w odwiedzinach. Wspoltowarzyszka niedoli gdzieś wyszła... Ale stresik był bo w każdej chwili mógł wejść każdy... A my przy oknie za parawanikiem🙈🙈🙈 ale cel przyświecal tylko jeden, trzeba było się poświęcić dla dobra sprawy. A dziś jest co wspominać 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 21:29
Mala_syrenka, Noelle, kamkam, Niezapominajka5, unify, Nitka1, Cyprysek89 lubią tę wiadomość
-
Chaos wrote:Hehe, tak w odwiedzinach. Wspoltowarzyszka niedoli gdzieś wyszła... Ale stresik był bo w każdej chwili mógł wejść każdy... A my przy oknie za parawanikiem🙈🙈🙈 ale cel przyświecal tylko jeden, trzeba było się poświęcić dla dobra sprawy. A dziś jest co wspominać 😂😂😂
Ja bym się chyba nie odważyła 🤭Noelle lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Ah urodziłam dziś mojego Nikosia 36+5 tydzień. Po odejściu wód płodowych w piątek trafiłam na patologie w poczekaniu na porodówkę. I tak urodziłam dziś o 16:12 3160 i 54cm. Sam poród trwał 17 minut
po skurczach od 11 dostałam w końcu znieczulenie i nagle okazało się ze już rodzę
Chaos, Noelle, Alaia77, Mala_syrenka, Maggi, Marta9191, Cyprysek89, Monia66, AśKa31, Mama po przejściach, Bajka111, KasiaC, unify, espoir, Sumireguska, Veruka, Batylda, _agrafka_, Jasiaaa, Nikola, Santi_14, Bee, Lilak , kamkam, slodka100, Dani lubią tę wiadomość