Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała syrenka u mojej siostry to samo. Jak tatuś zostaje na posterunku to nawet niemowlak śpi do 9 😂😂😂
Ej też w niedzielę teściowa mi powiedziała, że chłopcy to najczęściej przenoszeni. Nooo u nas ewidentnie się nie sprawdza. 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 08:15
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Byłam ostatnio zajęta urządzaniem pokoju dla małej i rzadziej tu do Was zaglądałam. Wchodzę a tu już tyle maluszków.
Dziewczyny serdeczne gratulacje!
Moja kolej tez już zbliża się wielkimi krokami. Termin z OM na 2 czerwca z USG 8 czerwca. W czwartek wizyta (tydzień temu miałam na wizycie rozwarcie 2 cm). Jednak w ostatnich dniach skurcze przepowiadacze są rzadsze. Na 1 czerwca mam zaplanowane KTG.
Niestety mega boli mnie gardło i martwię się żeby nic więcej się nie rozwinęło (synek jest aktualnie chory wiec pewnie mi sprzedał). -
nick nieaktualny
-
Mój mąż dziś rano.
-czy Ty wiesz co on w nocy wyprawia jak Ty śpisz?
-co takiego?
- tak mocno kopie, że myślałem że bok Ci rozerwie i nogę wystawi
- to po co mu obiecujesz, że go na sztuki walki zapiszesz? Dzieciak się przejął i już ćwiczy
Mina bezcenna 😂😂NatkaZ, Noelle, Bajka111, Santi_14, Cyprysek89, Nitka1, Maggi lubią tę wiadomość
-
Kamkam chyba oszczędzę mężowi szczegółów Twojego turbo porodu bo się wystraszy i mnie od razu na porodówkę zabierze. Ale serio to podobno takie porody się nie zdarzają a tu proszę
ja Ci zazdroszczę tego ze widocznie ból był do zniesienia. Mam nadzieję, ze będę chociaż w połowie tak dzielna
Ja dzisiaj własnej tez się obudziłam o 4 i dupa blada ani spać ani nic. Brzuch mnie bolał jak na okres od wieczora i tez mnie to obudziło. Albo stres ze mama obok i się modliłam żeby nie rodzic tej nocy -
Po prostu Zoe 😂😂
W ciąży z Tosią przytuliłam się w nocy do męża pleców. Już prawie spałam i nagle słyszę od niego:
- Nie szturchaj mnie
Byłam tak zaskoczona i zaspana, że nie od razu skumałam o co chodzi. Dopiero po kilku minutach zaskoczyłam, że to mała się tak intensywnie ruszała. Jak mu powiedziałam, że to jego córka go zaczepia to odskoczył nagle jak oparzony i mało z łóżka nie zleciał 😂😂🤣🤣 Tak się śmiałam, że ledwo do toalety doszłam. A on jeszcze potem z tekstem:
- Spotkanie pierwszego stopnia... normalnie jak z obcym 🙈😂Santi_14, Nitka1 lubią tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Kamkam ogromne gratulacje! ❤️ Ale Ci to sprawnie poszło, taki poród to moje marzenie 😄
Moja koleżanka ostatnio rodziła 8 godzin a my z mężem dziwiliśmy się, że można tak szybko....no ale Ty i Olaf to normalnie ekspres!! 🥳
A ja te całe emocje na forum przespałam 🤷🏼♀️Nadal nie mam najmniejszych problemów ze snem. Jak córka mnie budzi w nocy to idę jeszcze do toalety a jak śpi do rana to nawet na siku nie wstaje 🙈
-
Wiecie co, to nam się wydaje,że poród marzenie, ale pomyślcie, ile się musiała dziewczyna nacierpiec przed,że myślała,że porodowe to kolejne straszaki. Jakby te wszystkie godziny męki i fałszywej nadziei zliczyć, to nie tak krótko jednak.
Ale i tak mega zazdroszczę takiej akcji, mimo wszystko naprawdę ekspres;)Maggi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie fałszywy alarm. Noc przebiegła bardzo spokojnie. Dzisiaj rano złapał mnie tylko lekki skurcz. Narazie cisza. Na straszakach się skończyło. Ale dziękuję za doping😃🥰 Dałam nawet rano radę jechać i zrobić ostatnie badania w laboratorium.
Kamkam Twoja historia jest niesamowita. Aż ciężko uwierzyć. 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 09:42
-
A mi się wydaje, że jednak trzeba się cieszyć z braku bóli przepowiadających. Ale może dlatego, że dzisiaj mam zjazd. Jestem zmęczona wiecznymi skurczami, twardym brzuchem i tymi okropnymi bólami miesiączkowymi. Od rana jak nie skurcz, to teraz od pół godziny dosyć silny ból, az promieniujący wszędzie. Jestem obolała i padnięta. Wolałabym żeby ich nie było i wszystko skumulowało się w dniu, kiedy będę rodzić. Mam dość permanentnego bólu, to jest okropne. 🤬
Kamkam za to zrobiłaś mi noc.szłam spać z uśmiechem na buzi, że tak to się u Ciebie skończyło. 😍
-
Do tego powiem Wam, że dziwnie zaczęłam schizować. Że jednak całą ciążę opieram się na jednym lekarzu. A czy te nóżki jednak nie są za krótkie. A głowa za duża. A czy na pewno Mała jest zdrowa i wszystko z nią ok. Chyba ten parszywy humor od samopoczucia tak na mnie działa. Bo ja normalnie tak nie mam, żeby aż tak się martwić na zapas. 🤦♀️
-
Mnie wczoraj wieczorem dojechał kręgosłup szyjny i piersiowy do tego stopnia, że boli mnie przy oddychaniu.... 🙄 Dalej mnie trzyma a do tego słabo spałam a nie potrafię rozciągnąć tego cholerstwa..... Chce urodzić i iść do fizjoterapeuty teraz, już, natychmiast. 😭
Ale dzisiaj widzę, że znacznie opadł mi brzuch i napawa mnie to optymizmem. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 10:32
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny