Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach. Anakin daj znać koniecznie.
Ja dziś tak trochę okresowo się czuje... Tydzień do wizyty. -
Już po. Pęcherzyk było widać. Wygląda to na b wczesną ciążę jak coś. I tyle. Mam przyjść za tydz na USG. Kazał brać luteinę. Czyli... Niczego się nie dowiedziałam.Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Już po. Pęcherzyk było widać. Wygląda to na b wczesną ciążę jak coś. I tyle. Mam przyjść za tydz na USG. Kazał brać luteinę. Czyli... Niczego się nie dowiedziałam.
Jak nie widział nic niepokojącego to dobrze. Za tydzień będzie coś więcej widać. -
nick nieaktualnyAnakin wrote:Już po. Pęcherzyk było widać. Wygląda to na b wczesną ciążę jak coś. I tyle. Mam przyjść za tydz na USG. Kazał brać luteinę. Czyli... Niczego się nie dowiedziałam.
Ważne, że jest pęcherzyk w odpowiednim miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 10:50
-
Brak złych wieści jest dobrą informacją 😁Starania o 🤱👶 od maja 2021
Wcześniej 10 lat tabletek anty ❌
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
Morfologia 👍
TSH 👍
Glukoza ❌😔 101,11
HCV 👍
HIV 👍
Toksoplazmoza 👍
Kiła 👍
Różyczka👍
-
Dzięki dziewczyny... Sama nie wiem co myśleć. Następną wizytę mam dokładnie za tydzień. To już na pewno będzie wiadomo w którą stronę zmierza sprawa. Ale dziwne (niekorzystnie dziwne)... Że 6+2 i taki mały pęcherzyk (9mm)... Raczej się nie nastawiam...
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Dzięki dziewczyny... Sama nie wiem co myśleć. Następną wizytę mam dokładnie za tydzień. To już na pewno będzie wiadomo w którą stronę zmierza sprawa. Ale dziwne (niekorzystnie dziwne)... Że 6+2 i taki mały pęcherzyk (9mm)... Raczej się nie nastawiam...
Może gorszy sprzęt i dlatego tyle było widać ?
To czekanie najgorsze....jutro ja będę wiedziała jak na szpilkach o 14:30 , będzie to 7t0d
Ale pocieszam się ,że podobno im gorzej czuje się matka tym lepiej maleństwo, biorąc pod uwagę ,że ja już wogole się nie czuje to z maluchem musi być wszystko ok napewno 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 11:07
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi zapamiętam to co teraz napisałaś i też będę się tego trzymaćStarania o 🤱👶 od maja 2021
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
...
Morfologia 👍
TSH 👍
Glukoza ❌😔 101,11
HCV 👍
HIV 👍
Toksoplazmoza 👍
Kiła 👍
Różyczka👍
-
Aha. To żeście mnie teraz nastraszyły. Bo. Ja się raczej normalnie dobrze czuję. 😔
-
nick nieaktualnyMoni** wrote:Aha. To żeście mnie teraz nastraszyły. Bo. Ja się raczej normalnie dobrze czuję. 😔
Moni**, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Moni** wrote:Aha. To żeście mnie teraz nastraszyły. Bo. Ja się raczej normalnie dobrze czuję. 😔
Ja w poprzedniej ciąży też czułam się całkiem inaczej, fakt troszkę mdliło ale ogólnie to przeszłam prawie "bezobjawowo " a teraz to hardkore po prostu , ciesz się tylko,że nie Dołęga nic i korzystaj bo to z nienacka przychodzi 😃
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Gosiaczkova wrote:Domi zapamiętam to co teraz napisałaś i też będę się tego trzymać
Ja Tylko dzieki temu stwierdzeniu jeszcze funkcjonuje chyba 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 12:08
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Witajcie
|Ja od pt zaczełam plamić, jest to taki brązowy śluz na papierze wychodzący razem z globulką i martwie się. Lekarz kazał mi zwiększyć ilość Utrogestanu i w zasadzie tylko tyle. W środę było wszytko ok, a w piątek taka niemiła niespodzianka. Miał ktoś z was takie lekkie brązowe plamienia a potem było wszytko ok? martwię sie strasznie...
-
Bea8407 wrote:Witajcie
|Ja od pt zaczełam plamić, jest to taki brązowy śluz na papierze wychodzący razem z globulką i martwie się. Lekarz kazał mi zwiększyć ilość Utrogestanu i w zasadzie tylko tyle. W środę było wszytko ok, a w piątek taka niemiła niespodzianka. Miał ktoś z was takie lekkie brązowe plamienia a potem było wszytko ok? martwię sie strasznie...
Gosiaczkova lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem wariatką.. zrobiłam przed chwilą test ciążowy żeby zobaczyć czy ciemnieje 😅
Na początku miałam cień cienia a dziś testowa jest ciemniejsza niż kontrolna ❤
Taka mała rzecz, którą większość osób uzna za wariactwo a mnie tak bardzo cieszy😁
https://ibb.co/N7dSfv9
Ona_89', Madlene28, Mamma-mia lubią tę wiadomość
Starania o 🤱👶 od maja 2021
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
...
Morfologia 👍
TSH 👍
Glukoza ❌😔 101,11
HCV 👍
HIV 👍
Toksoplazmoza 👍
Kiła 👍
Różyczka👍
-
Witam się po cichu
Jestem mamą dwójki dzieci. Staraliśmy się o 3 i udało się w 1cs.
Ja zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży czułam kto siedzi w brzuszku. Teraz póki co nie mam pojęcia, ale to dopiero 5t.
Ja wizytę mam dopiero 4.11. Ciąża póki co potwierdzona testem. Nie robię bety. Co ma być to będzie.
Aplikacja wyznaczyła mi termin ba 21 czerwca
-
Bea8407 wrote:Witajcie
Brązowe plamienie na początku jest ok.
W pierwszej ciąży pojechałam na SOR, bo się bałam, że coś jest nie tak. Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku, ale dostałam duphaston żebym była spokojniejsza. W drugiej już nie pojechałam i nic nie brałam i było dobrze. Jeśli się powtórzy to dla świętego spokoju możesz pojechać sprawdzić.