Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jestem po USG. Krwiak z 5cm ma już tylko 1cm a Bobo co do dnia 6+2. I jest serduszko. Wiem że tyle tu ostatnio o stratach ale dla mnie to wielkie szczęście. Po tym co widzialam parę dni temu na USG bylam pewna że to kwestia dni.wczoraj zaczęły się mdłości a dziś to na co czekałam ❤
Madlene28, Gosiaczkova, Mango44, Domi93, aannkka, Lolita, TuRuda, Dorrotaaa, Daisy___, Moni** lubią tę wiadomość
Alicja 👶 2019
OM 20.09 -
Z witamin ja przyjmuję Doppelherz razem z dha.
Dziś na usg zarodek 5mm z bijącym serduszkiemwg om 5+6, wszystko dobrze, ale owulka była ok 12 dc, więc ciąża jest trochę starsza
Madlene28, Mango44, aannkka, Lolita, TuRuda, Dorrotaaa lubią tę wiadomość
-
Alimama i Mamma-mia gratuluję cudownych wieści
Ja niestety, albo na szczęście mam mdłości przez cały dzień od samego rana aż po noc.. Póki co bez wymiotów, ale to bywa męczące. Niezależnie od tego co zjem. Innych objawów raczej brak. Do wizyty jeszcze 2 tygodnie i to powinien być równy 10 tydzieńzobaczymy. Najpierw jeszcze czeka mnie super zabawa na weselu siostry
-
Alimama wrote:Dziewczyny a jestem po USG. Krwiak z 5cm ma już tylko 1cm a Bobo co do dnia 6+2. I jest serduszko. Wiem że tyle tu ostatnio o stratach ale dla mnie to wielkie szczęście. Po tym co widzialam parę dni temu na USG bylam pewna że to kwestia dni.wczoraj zaczęły się mdłości a dziś to na co czekałam ❤
Gratulacje ❤️Alimama lubi tę wiadomość
Syn 2018
-
Melduję się po wizycie - wg OM 6+0/6+1, według usg 5+5
jest pęcherzyk żółtkowy w pęcherzyku ciążowym, ciąża wewnątrzmaciczna
wszystko w porządku, kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Madlene28, Domi93, aannkka, Mango44, TuRuda, Dorrotaaa, Moni**, Alimama, Lolita lubią tę wiadomość
👧 07.2022 -
Teraz już będzie dobrze ,czas tak leci ...
Kurcze ja dopiero co dowiedziałam się o ciąży ( było to jeszcze przed spodziewana miesiączka) ,a tu już 9 tydzien leci !
Kurcze kiedy , zaraz święta a po świętach do wiosny już chwila Nam zleci 🙂Daisy___ lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Jejku dziewczyny tyle dzisiaj pozytywnych wiadomości, że serce się raduje. Ja jestem przez to usg dzisiaj cały dzień uczuciowa i płaczę ze szczęścia, że Wy też macie takie super wiadomości, byle teraz do czerwca same takie. Myślę, że tak całkiem mocno odetchnę raz po prenatalnych za 2 tygodnie, a 2 jak przekroczę barierę 2 trymestru. Po 12tc ryzyko poronienia jest ponoć na poziomie 0,5% także mocno to jest zachęcające. Ale pewnie strach o dzidziusia będzie do końca ciąży, a pewnie i do końca życia, już taka chyba rola matki.
-
Tyle wspaniałych wiadomości dzisiaj, gratuluje wszystkim, które zobaczyły serduszka! Ja nie mogłam się doczekać jutrzejszej wizyty, a teraz boję się jechać…24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Domi93 wrote:Teraz już będzie dobrze ,czas tak leci ...
Kurcze ja dopiero co dowiedziałam się o ciąży ( było to jeszcze przed spodziewana miesiączka) ,a tu już 9 tydzien leci !
Kurcze kiedy , zaraz święta a po świętach do wiosny już chwila Nam zleci 🙂
Dokładnie! Święta zlecą, zaraz będzie nowy rok a po nowym roku będziemy myśleć o wyprawce i zleci nie wiadomo kiedy 😱Syn 2018
-
Nie mogłam się powstrzymać i poogladalam sobie te rzeczy dla maluszków , kurcze 7 lat temu to tyle tego nie było i ja doszłam do wniosku ,że niestety ale czeka nas bankructwo 🙊🙊🙊🙊🙊😂😂😂
Moni**, Mango44 lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Ja się boję za jak będzie dziewczynka to zaszaleje z zakupami. Bo dla chłopców nie ma tyle co dla dziewczynek 😍