Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni** wrote:Ja się boję za jak będzie dziewczynka to zaszaleje z zakupami. Bo dla chłopców nie ma tyle co dla dziewczynek 😍
Ja też się tego obawiam ,dla chłopca to w sumie wszystko mamy także za dużo nie nabiore bo połowa to nowe 🤭🤭
Ale dla dziewczynki to ojej lepiej nie myśleć 😆😆
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Mango44 wrote:Ja wogole nie mam jeszcze ciśnienia na zakupy.... A napewno nie do momentu jak nie będę znała płci 😅
Ciśnienia to nie mam i ja w sumie 🤔
Ale popatrzeć musiałam i powiem szczerze,że gdybym musiała robić zakupy już to ja bym nie wiedziała co brać tyle tego 😂😂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Amara wrote:Ja narazie nic nie oglądam, boje się. Ostatnio sobie poogladalam rzeczy i wózki, a się okazało że poroniłam więc teraz wolę się nie nakręcać. Wizyta za 3 tyg, ale ten czas mi się dłuży 😔
Powodzenia ja wizytach ☺️
Ja już wierzę ,że będzie wszystko ok.
Jakoś od kilku dni napłynal jakiś spokój ,mam nadzieję że już tak zostanie 🙂legusta, aannkka lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Hej hej, ja dzisiaj miałam bliskie spotkanie z panną porcelanną może dlatego, że za późno zabrałam się za śniadanie. Ale o Panie jak mi ulżyło czuję się wreszcie normalnie. Z małymi ciuszkami jestem na bieżąco, bo siostra ma miesięczniaka, ale i tak jakaś tam podnieta jest, że to może być dziewczynka
-
Ja na razie skupiam się na wtorkowej wizycie żeby było ok i chyba do tego czasu jajo znioseDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Zapisałam się dziś na badania prenatalne 15.12
Jeśli chodzi o zwykłe prowadzenie ciąży, to mam przyjść na następną wizytę 26.11 w 9-9+3 (lub wcześniej - jeśli będę miała ochotę), więc powinno być już sporo widać, ale zastanawiam się, czy nie iść 19.11 - nie wiem, czy tyle wytrzymam xD Tym bardziej, że jeszcze nie widać było serduszka, a nawet bobo, bo był jeszcze pęcherzyk żółtkowy. To kwestia 2-3 dni, po prostu tak się złożyło, bo wszystko wygląda dobrze, jeśli chodzi o rozmiary. Nie zmienia to faktu, że chciałabym upewnić się nieco wcześniej, czy sam dzidziuś się rozwija i jak tam jego serduszko. Muszę to przemyśleć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 17:28
👧 07.2022 -
Dziewuszki, dzis byla wizyta . Nie tak sobie ja wyobrażałam...
A wiec to koniec naszego cudu ... ciaza sie zatrzymala zaraz po ostatniej wizycie . Dostalam skierowanie do szpitala , wiec jutro rano mam jechac .
Dziekuje za wiare, kciuki i to ze wspieralyscie . No coz statystyki sa okrutne , jestem w tych 30 % , to wcale nie tak malo wbrew pozorom .
Jest ciezko , chociaz staram sie godzic z tym ze tak musialo byc , ze dziudulek bylby chory. Wierze ze uda sie ponownie . W koncu wedlug statystyki 2 kolejne ciaze beda ksiazkowe ...
Boje sie tylko co mnie jutro czeka ...
Mam nadzieję że jestem już ostatnia i ze wszystkie przytulicie swoje zdrowe bobaski w czerwcu !
LadyGaga lubi tę wiadomość
3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
12dpo beta: 41,3 mlU/ml ✅️ progesteron: 29,5 ng/ml ✅️ tsh: 3,44 ❌️
14dpo beta: 143,2 mlU/ml
16dpo beta: 351,6 mlU/ml
18dpo beta: 760,7 mlU/ml
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
12t3d prenatalne (07.06) -
AguniWaj94 wrote:Dziewuszki, dzis byla wizyta . Nie tak sobie ja wyobrażałam...
A wiec to koniec naszego cudu ... ciaza sie zatrzymala zaraz po ostatniej wizycie . Dostalam skierowanie do szpitala , wiec jutro rano mam jechac .
Dziekuje za wiare, kciuki i to ze wspieralyscie . No coz statystyki sa okrutne , jestem w tych 30 % , to wcale nie tak malo wbrew pozorom .
Jest ciezko , chociaz staram sie godzic z tym ze tak musialo byc , ze dziudulek bylby chory. Wierze ze uda sie ponownie . W koncu wedlug statystyki 2 kolejne ciaze beda ksiazkowe ...
Mam nadzieję że jestem już ostatnia i ze wszystkie przytulicie swoje zdrowe bobaski w czerwcu !
Tak mi przykro. Rozumie jak się czujesz ale dasz radę i nie długo znów będziesz u nas. -
AguniWaj94 wrote:A wiec to koniec naszego cudu ... ciaza sie zatrzymala zaraz po ostatniej wizycie .
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Mamy serduszko ❤️
Daisy___, Ona_89', Madlene28, Dorrotaaa, Poziomka68, Mango44, Moni**, Domi93, aannkka, legusta, TuRuda, Alimama lubią tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Mam nadzieję że jestem już ostatnia i ze wszystkie przytulicie swoje zdrowe bobaski w czerwcu ! -
Wiecie co... Świat jest cholernie niesprawiedliwy .
Kobiety które bardzo pragną dziecka nie mają , a te którym jest to obojętne bądź co gorsze nie chcą to rodza zdrowe dzieciątka ,które później oddają albo co gorsza nie dbają o nie....
Sama osobiscie znam przypadek gdzie dziewczyna wpadła , w ciąży piła paliła, kompletnie o siebie nie dbała ,urodziła całe szczęście zdrowego chłopca , ale to jak to jest ,od czego to zależy ?
Doszłam do wniosku ,że jak ma być to będzie żebym nie wiem co działo ,a jak ma nie byc to nawet leżenie komenda nic 😔
Szkoda tylko ,że to naprawdę jest tak niesprawiedliwe ...
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Kochana oby było szybko i bezbolesnie .
Życze Tobie aby Aniołek wrócił i już został .
Już miała żadna z Nas z tad nie uciekać 😔😔...Dużo siły.😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 20:37
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Daj sobie czas i pozwól na emocje. Masz do tego prawo.
Jestem przekonana, że niedługo wrócisz na fioletową stronę mocy!
Trzymaj się Kochana!Syn 2018