CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngrut wrote:Witajcie
parę dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży
3 test wyszły pozytywne, byłam u lekarza ale jeszcze za wcześnie aby coś lekarz zobaczył. Na bete idę 2.10 a potem 9.10 i 16.10 mam kolejną wizytę
terminu konkretnego jeszcze nie mam ale według OM 10.06.
Pozdrawiam i życzę Wam spokojnych ciążowych miesięcydopisałam cie do naszej listy
-
Justa1994 wrote:Właśnie tak z doświadczenia, co mogę zrobić skoro w cytologii wyszło ze mam zapalenie pochwy do tego od początku ciąży zapalenie pęcherza ? Którego żadne leki nie leczą, tak bardzo boje się o dziecko byłam u dwóch ginekologów każdy zlał temat zapalenia pęcherza
-
Barbarka1984 no ja co prawda 8 godzin standard ale mam dużo noszenia. O 11 dzisiaj mam wizytę zobaczymy czy da mi l4 ... od 5 rano męczą mnie mdłości... bałam się ruszyć z boku na bok
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
paulen wrote:Dzień dobry Czerwcówki :*
Ja już 3 godziny w pracy, a takie mam spanie, że szok. Tez tak macie?
Ja z sennościa nie mam żadnego problemuBudzę się o 6:30 wypaczęta i pełna energii. Mam nadzieję że takie samopoczucie utrzyma mi sie jak najdłużej
A jak Wasze zachcianki? Macie ochotę na coś specjalnego?
-
Kropka89 wrote:Ja mam pracę biurową, biurko na szczęście mogę podnosić bo coś zaczynają mnie bardziej niż zwykle nóżki boleć od siedzenia - to chyba jakiś efekt puchnięcia? A co do spania @paulen jestem juz zmęczona o 18:00 a chodzę spać o 21:00
Ja też mam prace biurowąjako księgowa oddałam dzisiaj koleżance kilka firm, żeby mniej mieć pracy i się nie przemęczać
ale na L4 pójdę po świętach Bożego narodzenia
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
nick nieaktualnyKropka89 wrote:Dołączam do forum, pierwszy dzień ostatniego @ 25 sierpnia, test na dzidzie pozytywny 20 i 21 września
Dziś idziemy na pierwszą wizytę. Bardzo się stresuję, ale dziękuję dziewczyny Wam za to forum!!!
trzymam kciuki za wizytę
a na kiedy masz termin porodu?
-
Kropka89 wrote:Dołączam do forum, pierwszy dzień ostatniego @ 25 sierpnia, test na dzidzie pozytywny 20 i 21 września
Dziś idziemy na pierwszą wizytę. Bardzo się stresuję, ale dziękuję dziewczyny Wam za to forum!!!
Tez tak miałam ostatnią miesiączkę
-
paulen wrote:Ja też mam prace biurową
jako księgowa oddałam dzisiaj koleżance kilka firm, żeby mniej mieć pracy i się nie przemęczać
ale na L4 pójdę po świętach Bożego narodzenia
Haha też tak planuje aby szybko nie znikać oczywiście jeżeli cokolwiek będzie niedobrze dla dzidzi to pójdę jak lekarz przykaże. Fajnie masz, że mogłaś oddać! Ja narazie nic w pracy nie mówię, sami mężczyźni a mojej szefowej się jeszcze boję mówićPS. Może przed świętami lepiej, porobiłabyś na spokojnie jakieś pyszne ciasta i pierniczki i prezenty? Pewnie takie rzeczy też przyjdą troszkę trudniej niż zwykle
-
Kropka89 wrote:Haha też tak planuje aby szybko nie znikać oczywiście jeżeli cokolwiek będzie niedobrze dla dzidzi to pójdę jak lekarz przykaże. Fajnie masz, że mogłaś oddać! Ja narazie nic w pracy nie mówię, sami mężczyźni a mojej szefowej się jeszcze boję mówić
PS. Może przed świętami lepiej, porobiłabyś na spokojnie jakieś pyszne ciasta i pierniczki i prezenty? Pewnie takie rzeczy też przyjdą troszkę trudniej niż zwykle
U mnie wie kierowniczka, ale szef jeszcze nieu mnie w pracy mówi się od razu, bo oddajesz firmy i masz kogoś do pomocy, żeby się nie stresować i nie przeciążać za co cenie swoje miejsce pracy
i nie ma co się martwić o posadę
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropka89 zapisałam
U mnie w pracy jeszcze nikt nie wie o ciąży. Zresztą prowadzę własną firmę z mężem. Mamy swoich pracowników i na razie nie zamierzam nic im mówić
A pracować pewnie będę do końca ciąży, bo przecież swojego trzeba pilnowaćKropka89 lubi tę wiadomość
-
A ja na początku września złożyłam wypowiedzenie i chciałam poszukać czegoś nowego
a tu 3 tyg później niespodzianka
na początku byłam zła, że pospieszylam się z rezygnacją ale teraz bardzo się cieszę. Przynajmniej omija mnie stres związany z powiedzeniem szefostwu o ciąży i z pójściem na L4
teraz spokojnie siedzę sobie w domu, zero stresów, pełen relaksik
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa1994 wrote:A bardzo ostro miałaś z tym pęcherzem ? I cała ciąże czy nagle jakiś ostry atak i się stało ?