CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFufka30 wrote:Około 2dni to trwało (wczesniej badania było ok) bezobjowowo nagle mocno krwotok po nogach mi strugi krwi leciały szpital, badania i wyszło
To u mnie jest inaczej od początku ciąży a nawet już przed mocz wychodził zle i cały czas mam ze jest zapalenie pęcherza czyli jest to bez przerwy .. już nir wiem czy to lepiej czy to to samo -
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i bety:-) ja byłam awaryjnie u lekarza w poniedziałek bo się uderzyłam w łokieć i zemdlalam ale na szczęście wszystko jest ok. Chociaż był to według okresu 5t3d a z usg wyszło 4t5d to się tym nie przejmuje i wierzę w moją kruszynke. Był tylko pęcherzyk żółtkowy jednak ginekolog powiedziała że na zarodek jeszcze przyjdzie czas. Pozytywne nastawienie jest potrzebne maluszkom a jak tylko jakieś głupie myśli przychodzą mi do głowy to od razu mówię sobie nie wolno tak myśleć, będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny02.09.2015 Marusia
-
nick nieaktualny
-
Jupi. Udalo mi sie wcisnac na wizyte we wtorek 3 pazdziernika do lekarza z kliniki w ktorej sie leczylismy. Ja poprostu nie wytrzymam do 12 pazdziernika
Witam wszystkie nowe czerwcoweczki.
Marya- czekam na wiesci z wizytyFlowwer lubi tę wiadomość
-
Ha wrote:A kiedy masz wizytę?
Ja jestem z Poznania
Mam 10 października, ale się stresuje, bo jak byłam 4t3d to nie było widac pęcherzyka. Boje się, że znowu będzie pusto miałam wtedy betę niska bo 116,45 wiec nie miało prawa nic chyba widac w środę byłam to już 247 beta wiec nie wiem czy nie wcisnę się gdzieś na przyszły tydzień, bo beta powinna być wyższa niż 1000 w sumie lepiej jak poczekam do 10 będzie wszystko pewniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 10:51
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Marya wrote:Już po wizycie. Widać pęcherzyk o wymiarach 4 mm Kolejną wizytę mam za dwa tygodnie i ma już być widoczne serduszko Mam zrobić wyniki (krew, mocz, grupę krwi). I brać kwas foliowy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d9fe8b30e7a.jpg
Czyli sam pęcherzyk bez zarodka? bo nie mogę się dopatrzyć
Nie wiem czemu, ale cieszy mnie to zdjęcie ❤️Nie mogę doczekać się zdjęcia mojej fasolki❤️Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
nick nieaktualnypaulen wrote:Czyli sam pęcherzyk bez zarodka? bo nie mogę się dopatrzyć
Nie wiem czemu, ale cieszy mnie to zdjęcie ❤️Nie mogę doczekać się zdjęcia mojej fasolki❤️