CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marya wrote:Ginekolog powiedział, że widać pęcherzyk. A za dwa tygodnie będzie już widoczne serduszko
a mnie zatkalo z wrażenia i go o nic nie spytałam... a o zarodku nic nie wspomniał. Teraz się będę stresowac...
To między plusikami na usg to jest zarodekMarya lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Barbarka1984 wrote:Jupi. Udalo mi sie wcisnac na wizyte we wtorek 3 pazdziernika do lekarza z kliniki w ktorej sie leczylismy. Ja poprostu nie wytrzymam do 12 pazdziernika
Witam wszystkie nowe czerwcoweczki.
Marya- czekam na wiesci z wizyty
Aż ma cieszypajdę na gębie jak widzę twój suwaczekBarbarka1984, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny, gratuluję pięknych przyrostow bet i owocnych wizyt
ja niestety ciągle nie wiem kiedy pójdę bo dopiero po niedzieli mam się umawiać. Z jednej strony ok bo będzie juz serduszko a z drugiej nie mogę się doczekać. Poza tym teraz jak bym poszła to chociaż miałabym pewność że Maleństwo dobrze się zagniezdzilo a tak ciągle ta niepewność. Może jak nie wytrzymam to umowie się na przyszły wtorek prywatnie
-
Dziewczyny to nie zarodek a ciałko żółte też takie miałam wczoraj ! ❤
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
PaulaG wrote:Dziewczyny to nie zarodek a ciałko żółte też takie miałam wczoraj ! ❤
Marya wszystko jest ok. Piekne zdjecieJuz sie naszego nie moge doczekac
Marya lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem po wizycie, jak na ten moment jest wszystko dobrze kropek ma 5mm
lekarz dzisiaj przyznał sie ze jest bardzo zadowolony z mojej ciazy bo moja sytuacja byla ciężka . Ale powiedzial to czego sie bałam jestem w grupie ryzyka ale wierze że będzie dobrze . Następna wizytę mam 11pazdziernika jesli będzie wszystko ok to dopiero wtedy zdecyduje sie powiedziec bliskim.
Mam brac duphaston 3x1 i dostałam witaminy pregna plus pregna dhaBarbarka1984, Marya, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie, jak na ten moment jest wszystko dobrze kropek ma 5mm
lekarz dzisiaj przyznał sie ze jest bardzo zadowolony z mojej ciazy bo moja sytuacja byla ciężka . Ale powiedzial to czego sie bałam jestem w grupie ryzyka ale wierze że będzie dobrze . Następna wizytę mam 11pazdziernika jesli będzie wszystko ok to dopiero wtedy zdecyduje sie powiedziec bliskim.
Mam brac duphaston 3x1 i dostałam witaminy pregna plus pregna dha
P.S. Juz doczytalam dlaczego jestes w grupie ryzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 20:12
-
nick nieaktualnywelonka wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie, jak na ten moment jest wszystko dobrze kropek ma 5mm
Mam brac duphaston 3x1 i dostałam witaminy pregna plus pregna dhagratulacje
-
Barbarka1984 wrote:Welonko, a dlaczego jestes w grupie ryzyka? Ja z racji wieku i problemow immunologicznych tez jestem w grupie ryzyka. Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok ;*
U mnie akurat wiek jest na plus i tyle ,mam wadę macicy całkowitą przegrodę przez co mam dwie macice kazda ma oddzielna szyjkę tylko wspólne ujście , jesli będzie wszystko przebiegać dobrze to lewa macica będzie rozciągać sie i zajmie miejsce prawej a prawa zrobi sie malutka ale moze byc tak ze prawa będzie rosła razem z lewa . Przez cala ciążę nie bede miała tego bezpiecznego momentu ,ze największe zagrożenie minęło bo dziecko ma mniej miejsca do rozwoju jesli zabraknie mu miejsca ciążę bedzie trzeba zakończyć. Ale jestem dobrej myśli wierze ze maluszek wytrzyma .
-
Ja juz wracam z grzybkow
Milego dzionka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marya wrote:Uwielbiam grzybki
a w ciąży można jeść grzyby ?