CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paulen wrote:Dziewczyny mam pytanie
za miesiąc idę na wesele - myślicie, że mogę ubrać ten jeden raz bieliznę wyszczuplająca/modelującą? Boje się, że maluszkowi zrobię krzywdę, a tego nie chce
Oczywiście, że możeszMacica wychodzi z miednicy mniejszej dopiero ok 12 tc. Nie zrobisz krzywdy maluszkowi
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
M8isia wrote:Dziewczyny czy wy tez macie bole plecow???. Macie juz jakies dolegliwosci?
Mnie ciągle mdli, mam wrażenie, że od samego zapłodnieniaNajpierw tydzień tylko po południu się męczyłam, potem doszły godziny poranne, a od kilku dni muszę jeść co 2h, bo inaczej żołądek boli jakbym od miesięcy się głodziła no i oczywiście zaraz mdłości... Same plecy nie bolą, ale ogólnie wstaję jakaś połamana i budzę się w nocy - oczywiście z mdłościami.
-
Hania003 wrote:Dołączam do Was
termin na 6 czerwca
Jestem na samym począteczku, przed wizytą u gina, więc jeszcze czuję niepewność...czy to aby na pewno? Spełniają się moje marzenia?
Fajnie być razem po fioletowej stronie mocy
Hania003 lubi tę wiadomość
-
M8isia wrote:Dziewczyny czy wy tez macie bole plecow???. Macie juz jakies dolegliwosci?
jedyne co to mam kulkę w gardle jak jem, ale żadnych odruchów wymiotnych. Niesamowity ból piersi. Jak tylko trochę się zdenerwuje to boli całe podbrzusze (więc lekarz odrazu dał mi luteinę. No i najważniejsze mogłabym spać całymi dniami, staram się tego nie robić, ale jak tylko przyłożę głowę do poduszki...
-
nick nieaktualny
-
Barbarka1984 wrote:Welonko, a dlaczego jestes w grupie ryzyka? Ja z racji wieku i problemow immunologicznych tez jestem w grupie ryzyka. Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok ;*
P.S. Juz doczytalam dlaczego jestes w grupie ryzyka
Kochana, czy Twój rocznik to ten podany w nicku? Czy to już jest wiek kwialifikujący do grupy ryzyka? -
Anna Stesia wrote:Kochana, czy Twój rocznik to ten podany w nicku? Czy to już jest wiek kwialifikujący do grupy ryzyka?
-
Mnie bolą krzyże i podbrzusze.... strasznie... mdłości też mam..🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Barbarka1984 wrote:Tak, jestem 84 rocznik. Naa prenatalnych wiek powyzej 31 kwalifikowany jest w grupie ryzyka. Ja do tego mam podwyzszone limfocyty zwalczajace obce komorki.
O nie, ja jeszcze nie mam 35 lat i myślałam, że od tego wieku zaczyna się "grupa ryzyka". Ale się zestresowałam!
Masz podwyższone NK? Na szczęście widzę, że beta Ci cudnie przyrasta!Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Ja mam bóle pleców, lekkie bóle podbrzusza (ale doktor mnie ostrzegała, że tak może być), do tego ciągle bym spała i ogromnie bolą mnie piersi, tak że spanie na brzuchu odpada.
Z leków i suplementów biorę na razie tylko Pregnę Plus, witaminę D, Letrox. No i na moją infekcję - Lactovaginal i Trivag. Popijam też zioła, ale te dozwolone. -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Cześć, dziewczyny, czy mogę dołączyć? Mój termin to 31 maja lub 1 czerwca (różne kalkulatory różnie podają). 11 października mam mieć wizytę serduszkową.
dopisałam do naszej listy
Barbarka1984, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Witam się w niedziele u mnie niestety pracująca
Dziewczyny mówicie o grupie ryzyka przez wiek jak byłam u lekarza była kobieta która ma 45 lat i chce zajść w ciąże i to 3lub 4 to jest ryzyko.
u mnie największa dolegliwość to ogromny apetyt i bezsenność , przez 3 dni rano mnie mdliło teraz przeszło ,trochę zaczynają swędzieć i boleć piersi przy dotyku.
miłej niedzieliBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:O nie, ja jeszcze nie mam 35 lat i myślałam, że od tego wieku zaczyna się "grupa ryzyka". Ale się zestresowałam!
Masz podwyższone NK? Na szczęście widzę, że beta Ci cudnie przyrasta!
Ja mam za duzo limfocytow T.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia przypomnij mi skad jestes