CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam sie dzis umowic na NFZ do ginekologa i mnie szoklo
Polozna mi sie spytala czy biore jakies witaminy, jak jej powiedzialam, ze tak to mi kazala odstawic, bo lekarze nie zalecaja do 3miesiaca
-
klauuudia wrote:Barbarka co ?? Pierwsze slysze...
Co w takim razie z kwasem foliowym? -
Ja ide w 7tyg. 12 pazdziernika mam 2 wizyty. Jedna z nfz, a druga prywatnie u immunolog.
klauuudia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klauuudia wrote:Kiedy planujecie sie wybrac do gina?
Nie wiem czy czekac do 6 tyg czy isc wczesniej...
A nie mam mozliwosci zrobienia bety niestety
Ja byłam w poniedziałek i miałam usg i było pusto w macicy. Nastraszył mnie ciążą pozamaciczną i wyłam jak wilk. Nie polecam. Teraz czekam na 10 października. Według BBf pierwsza wizyta powinna odbyć się 6.10 a serduszko może być widac właśnie już 10.10
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Dziewczyny mam pytanie, bo prawie wszystkie piszecie o wynikach bety... robicie badanie same z siebie czy ktoś was skierował? Ja nigdy bety nie robiłam, po prostu w dniu miesiączki robiłam test, a potem czekałam aż skończę 6tydz. i szłam do gina potwierdzić ciążę...
Co do witamin, to ja do 3msc biorę tylko kwas foliowy. -
Ja mam wizytę szybko ze względu na nieprawidłową budowę macicy, a piatek powinien być juz widoczny pęcherzyk bo beta bedzie powyżej 1000.
A co so bety to mi gin kazał zrobić ale nie kazał powtarzać.
Prezent na dzień chłopaka mam :)lepszego prezentu na urodziny nie mogliśmy sobie wymarzyć oboje jesteśmy z konca maja -
welonka wrote:Ja mam wizytę szybko ze względu na nieprawidłową budowę macicy, a piatek powinien być juz widoczny pęcherzyk bo beta bedzie powyżej 1000.
A co so bety to mi gin kazał zrobić ale nie kazał powtarzać.
Prezent na dzień chłopaka mam :)lepszego prezentu na urodziny nie mogliśmy sobie wymarzyć oboje jesteśmy z konca maja
Ja termin na 4 czerwca, a urodziny mam 29 maja a imieniny 6 czerwcakto wie kiedy to mały człowieczek przyjdzie na świat
Co do bety - ja robiłam na własna rękęod lekarza mam na 9 października, ale pójdę wtedy prywatnej, bo zmieniłam ginekologa
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
paulen wrote:Ja termin na 4 czerwca, a urodziny mam 29 maja a imieniny 6 czerwca
kto wie kiedy to mały człowieczek przyjdzie na świat
Co do bety - ja robiłam na własna rękęod lekarza mam na 9 października, ale pójdę wtedy prywatnej, bo zmieniłam ginekologa
To u nas podobnie termin na drugiego a urodziny ja mam 21 a M 28maja
Ja chodzę prywatnie do lekarza jako jedyny zajął sie moim problem i pomógł zajść w ciążę nie wyobrażam sobie iść do innego ale minus taki nad ktorym najbardziej ubolewam niw pracuje w moim miescie w szpitalu .paulen lubi tę wiadomość