CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBarbarka1984 wrote:Witam sie i ja
Termin mam na 3czerwca.
Beta z wczoraj 15dpo 85,7 a progesteron 27,07.
Na wizyte umowilam sie na 11 pazdziernika, ale sie zastanawiam czy nie podejsc do lekarza wczesniej.
Z objawow u mnie to oczywiscie bolace piersi. Mam tez zwiekszony apetyt i czesto mnie goraco dopada. Bol brzycha jak na okres i klucie w podbrzuszu. Do tego i to mialam zanim pojawila sie 2 kreska na tescie, dziwne tepe bole tak jakby w miednicy z tylu, tak w dole plecow.
dopisałam do naszej listy
-
Dzien dobry
Krew upuszczona, wynik po 21. Trzymajcie kciukiwelonka, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Justa1994 wrote:Fufka chyba pytałam ale nie widziałam odpowiedzi może przeoczyłam ? Co się stało ze straciłaś dzieci tak późno wtedy powinno być bezpiecznie
musiało Ci umknąć
Pierwsza ciąża poroniona 9tc - tarczyca
Druga poród przedwczesny 23tc infekcja uk. moczowego, nerek i pęcherza - krwotok, skurcze itp.
Trzecia ciąża poród przedwczesny 22tc jakąś infekcja w szpitalu nie znaleźli jaka tylko CRP mocno podwyższone, szyjka miękka i skracająca się pesar był zakładany ale miałam takie skurcze, że pęcherz płodowy mimo wszystko wszedł w szyjkę i pękł... - generalnie długa historia trochę winy w tym mojego lekarza bylo... Teraz juz inny lekarz mnie prowadzi mam dużo leków żeby nic nam się nie stało -
nick nieaktualny
-
Proszę o dopisanie do listy !
Według BBF - termin porodu to 4 czerwca
Cykl starań o pierwsze dziecko: drugi cykl
Test pozytywny - bladzioszek - 23 września
Beta w 14 dpo (25 września) - 116,45 mlU/ml
Za godzinę powinnam dać znać co z betą po 48 h
Z objawów: bolące piersi, zwłaszcza sutki, pobolewający brzuch (nigdy nie bolał przed okresem), wiecznie chce mi się spać, jadłabym wszystko, dużo białego śluzu i uczucie "mokrości"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:13
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beta z poniedziałku 116,45 a dzisiaj już 246,05
mega się ciesze
według BBF dzisiaj jest 16dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 13:29
Barbarka1984, Madzik84 lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
Justa1994 wrote:Fufka coś strasznego bo jakby to było ze 3 tygodnie później to dziecko miałoby szanse przeżyć leczone w inkubatorze .. ja mam chory pęcherz od początku ciąży boje się i leki brać i ich nie brać każdego dnia czuje bol pęcherza i ze mam zapalenie
Kochana bierz leki jeśli lekarz pozwala ja w tej chwili mam dużo leków żeby nam nic się nie stało
Obecnie czekam na wyniki badań kurcze i się denerwuje