CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzielonooka7 wrote:Kitulec ja też jutro wizyta, po 5 tygodniach w końcu zobaczę maleństwo
cieszę się bardzo, ale też mam stresa, a wizyta dopiero 14.20.
Orzeszki warto zawsze sprawdzić dwa razy, trzymam kciuki.
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie USG na etapie 11 TC . Miałyście robione już przez brzuch czy dalej dopochwowe?
Sama byłam zaskoczona,już chciałam na fotel wskakiwać,a gin do mnie,a po co się tam Pani wspina?zielonooka7, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Orzeszki,trzymam kciuki :*
Też mam trochę ciałka więc miałam dowcipnie ;p
Wiecie ile się czeka na wyniki testu pappa? Mam wizytę 4 grudnia i chciałabym mieć już wyniki.Genetyczne mam 23 -
Chyba jakieś remoncik na belly był. Nie mogłam się zalogować. Szkoda,że nie ma naszych fotek, bo zawsze wiedziałam bez patrzenia po nicku, która pisze.
Orzeszki, trzeba iść na tę drugą wizytę. Przykro mi. Trzymam kciuki, aby jednak było ok.
Ja miałam usg przez brzuch w 8 tc, szczupła jestem.
Gin najpierw zażartował, żebym majteczki zdejmowała, a potem, poczeka pani, przez brzuszek zrobimy
I usg genetyczne też tak zawsze mój lekarz robi.
U mnie również po seksie dziwne napięcie w brzuchu, własnie po orgazmach. Najgorzej mimo strachu człowiek czasami chyba za często figluje. Na początku ciąży prawie wcale, teraz częściej. Zawsze jest jednak jakiś strach, pewnie też tak macie.
U mnie coraz częściej bóle okresowe, ale z tego co pamiętam na tym etapie to normalne, z córcia tez tak miałam. Wtedy jeszcze miałam często bóle w dole krzyża, teraz lajcik.
Odliczam tygodnie do wizyty, jeszcze kupa czasu do tego 12 grudnia...
Dziś padnięta jestem, głowa boli migrenowo, a do mdłości już przywykłam, jakby zawsze byłyCzekam aż córcia się położy na drzemkę, bo jeszcze żadnej nie było, taka dziś energiczna i polegnę z malutką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 17:15
-
Ehh..usunieto większą część wpisu..Bu!
Jak byłam w szpitalu 2 tygodnie temu (początek 10 tygodnia) to Pani mi zrobiła dopochwowo a potem jeszcze przez brzuszek - ale nie było już tak dobrze widać. Dodam, że do najszczuplejszych nie należętrochę tłuszczu tam mam :p więc za tydzień pewnie normalnie przez brzuszek
Ja nie jestem bezrobotna ale niedługo będęmiałam zostać zwolniona w 5 tygodniu. Śmieję się, ze ta ciąża - oprócz tego że największe szczęście to jeszcze trochę tyłek mi ratuje
-
Agnella wrote:Chyba jakieś remoncik na belly był. Nie mogłam się zalogować.
Orzeszki, trzeba iść na tę drugą wizytę. Przykro mi.
Ja miałam usg przez brzuch w 8 tc, szczupła jestem.
I usg genetyczne tez tak zawsze mój lekarz robi.
U mnie również po seksie dziwne napięcie w brzuchu, własnie po orgazmach. Najgorzej mimo strachu człowiek czasami chyba za często figluje. Na początku ciąży prawie wcale, teraz częściej. Zawsze jest jednak jakiś strach, pewnie też tak macie.
U mnie coraz częściej bóle okresowe, ale z tego co pamiętam na tym etapie to normalne, z córcia tez tak miałam. Wtedy jeszcze miałam często bóle w dole krzyża, teraz lajcik.
Odliczam tygodnie do wizyty, jeszcze kupa czasu do tego 12 grudnia... -
Orzeszki
no to nadzieja jest skoro beta wysoka! oby to dzisiejsze badanie było pomyłką i niepotrzebnym stresem! czekam na wieści po 21j, oby same pozytywne
Zielonooka, zatem kciukuję za Twoją wizytę. Ja mam o 9.30 nie wiem, czy w nocy będę mogła spać :p
zielonooka7 lubi tę wiadomość
-
Orzeszki nie poddawaj się bądź dobrej myśli ! Zobaczysz wszytko będzie dobrze ;* ttzymam mocno kciuki
Hmm kurde wszystkie piszą ze robią test pappa a u nas w Holandii robią tylko nifty i tako tez będę robić za 3 tyg . któraś robiła taki test ? Niby w necie przeczytałam ze on daje aż 99% pewności i jest wiarygodniejszy i lepszy niż pappa
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja będę robiła tylko nifty, pappa jest o wiele mniej wiarygodny. A już u mnie w wieku 40 lat to by mi elegancko zafałszował wyniki. A dodatkowy stres mi nie potrzebny. Nifty mogę już zrobić w 10 tygodniu i daje 99.9 % pewności. Jego jedyny minus to dużo koszt.
-
klarunia1978 wrote:Ja będę robiła tylko nifty, pappa jest o wiele mniej wiarygodny. A już u mnie w wieku 40 lat to by mi elegancko zafałszował wyniki. A dodatkowy stres mi nie potrzebny. Nifty mogę już zrobić w 10 tygodniu i daje 99.9 % pewności. Jego jedyny minus to dużo koszt.
bo tutaj koszt to 175 E
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kitulec wrote:Mam pytanie z innej beczki-robicie sobie w ciąży paznokcie hybrydowe?
z tym że przed porodem stopuje, żeby mieć naturalną płytkę, bo do cc trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 19:22
Kitulec lubi tę wiadomość