CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
orzeszki wrote:Ale czy to mozliwe zeby ciąża obumarla rosła na listosc boską??? Pecherzyk jest wiekszy jak tydzien temu...
-
orzeszki wrote:Ale czy to mozliwe zeby ciąża obumarla rosła na listosc boską??? Pecherzyk jest wiekszy jak tydzien temu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 10:39
-
-
A_n_k_a_80 wrote:Orzeszki:
Miałas jakis spadek objawow lub bole, szkorcze albo plamienia? Czy nadal czulas ze wszystko ok?
-
nick nieaktualny
-
teqz wrote:Pęcherzyk może rosnąć, nie zawsze nasz organizm orientuje się, że niestety nasze maleństwo już nie żyje. Jeśli chcesz być pewniejsza to idź jeszcze do innego ginekologa.
Oczywiście, uważam, że tak czy siak powinnaś pójść na jeszcze jedną wizytę i skonsultować u innego lekarza.
Orzeszki, mocno przytulam, wiem co czujesz... -
Tegz z ft3 i ft4 to już są wyniki dla specjalistów, więcej kombinacji itp, więc najlepiej skonsultować z lekarzem. W poprzedniej ciąży jak tsh wyszło mi nie takie, to gin nic nie doradził tylko skierował do endo. Wiec najlepiej udać się do endo po poradę.
Orzeszki, może lepiej faktycznie skonsultować to z innym lekarzem, dziewczyny dobrze radzą!
-
nick nieaktualny
-
Mdli mnie jak zawsze. Plamien ani krwawien żadnych nie miałam. Probuje wlasnie znaleźć lekarza który mnie dzisiaj przyjmie na citoTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
nick nieaktualny