CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Dziewczyny mialam z rana dziwna sytuacje, obudzil mnie bol podbrzusza jak przy okresie, mnie zawsze budzil, zmienilam pozycje polezalam nie siejac paniki i bol przeszedl, udalo mi sie nawet dalej zasnac, nie mam zadnych plamien, teraz juz nie boli, czy myslicie, ze powinnam to zglosic ginowi? wizyta dopiero 27.11. To mi sie zdarzylo pierwszy raz w ciazy, mialyscie taki przypadek i bylo ok?
Troche mnie to przestraszyloWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 09:42
-
A_n_k_a_80 wrote:Witam
Dziewczyny mialam z rana dziwna sytuacje, obudzil mnie bol podbrzusza jak przy okresie, mnie zawsze budzil, zmienilam pozycje polezalam nie siejac paniki i bol przeszedl, udalo mi sie nawet dalej zasnac, nie mam zadnych plamien, teraz juz nie boli, czy myslicie, ze powinnam to zglosic ginowi? wizyta dopiero 27.11. To mi sie zdarzylo pierwszy raz w ciazy, mialyscie taki przypadek i bylo ok?
Troche mnie to przestraszylodo tego kłucie w okolicach pępka i ciągnięcie blizny po cc..przypuszczam, że się brzucho rozciąga
widzę, że wizytujemy w ten sam dzień
orzeszek .. współczuję z całego sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 09:45
-
A_n_k_a_80 wrote:Witam
Troche mnie to przestraszylo. Gin pozwolil mi skorzystac z day spa, byle nie bylo zabiegow na brzuch. Maz na druga rocznice slubu ktora mielismy wczoraj dal mi voucher na weekend w hotelu w gorach, ale z uwagi na ciaze i na fakt zw boje sie sama dalej jechac to zamienimy ten weekend na day spa. Zabieg na twarz, dlonie plus masaz.
ewulek lubi tę wiadomość
-
Ruth wrote:Mnie całą noc takie bóle okresowe męczyły
do tego kłucie w okolicach pępka i ciągnięcie blizny po cc..przypuszczam, że się brzucho rozciąga
widzę, że wizytujemy w ten sam dzień
orzeszek .. współczuję z całego sercamamy podobny termin. To widze ze te bole sie nam powtarzaja pewnie ten sam termin dlatego. Nie plamisz to ok. Ja biore dufaston 3×d.
-
teqz wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki tarczycy, pomóżcie proszę czy wyniki ok bo na necie tyle wersji, że kto wie która prawidłowa
TSH 3,30
ft4 13,34 pmol/l
ft3 4,55 pmol/l
-
Mi endo ostatnio powidziała, że w ciąży będziemy pilnować żeby TSH było poniżej 2,5. Na razie mam 0,04 więc poniżej normy, więc zmniejszyliśmy dawkę i za miesiąc do kontroli badania i na wizytę. Co miesiąc mam kontrolować TSH i do niej dzwonić.
-
Ale czy to mozliwe zeby ciąża obumarla rosła na listosc boską??? Pecherzyk jest wiekszy jak tydzien temu...Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."