CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
pełnanadziei:} wrote:Orzeszki trzymam kciuki ! oby wszystko było dobrze !
Przyłączałam sie do pytania o PAPPA - długo czeka się na wyniki ?Robiła któraś z Was? I to trzeba tego samego dnia co prenatalne?
-
O kurczę to naprawdę bardzo dużo przeliczając na złotówki to tu wychodzi z 800zl to jest ogromna różnica
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kitulec wrote:Orzeszki
no to nadzieja jest skoro beta wysoka! oby to dzisiejsze badanie było pomyłką i niepotrzebnym stresem! czekam na wieści po 21j, oby same pozytywne
Zielonooka, zatem kciukuję za Twoją wizytę. Ja mam o 9.30 nie wiem, czy w nocy będę mogła spać :p
I wzajemnie :Dmnie też już powoli stres zżeraty masz tyle dobrze że wizyta rano ty będziesz już po a ja będę się tułać po domu szukając sobie miejsca :p ale 5 tyg czekałam, więc już ten jeden dzień jakoś dam radę
Aaa i co do paznokci hybrydowych ja robię czytałam na mama ginekolog, że nie ma przeciwwskazań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 19:47
-
nick nieaktualnyKitulec wrote:Mam pytanie z innej beczki-robicie sobie w ciąży paznokcie hybrydowe?
W ostatnim miesiącu odpuszczę bo musi być naturalny kolor paznokcia.
Oglądałam ostatnio program na ten temat.
Można zrobić hybrydę bezbarwną. -
Ruth, Zielonooka, Emisia dzięki za odpowiedz w sprawie hybryd, latem kupiłam sobie cały zestaw i czytałam właśnie na necie, że można robić, ale wolałam jeszcze z Wami skonsultować
to po wizycie sobie zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 19:49
-
Ja tez robię Nifty tylko tutaj niemiłosiernie drogi plus pappa robia na wejściu tak czy siak ale koszt n. To u mnie 800chf
Ruth ja miałam hybrydy na cc i nikt nic nie powiedział ale nie wiem moze zależy od szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 20:13
17.03.2017Sofia
-
Ja też robię hybrydy nie ma przeciwwskazań
w szpitalu przy zabiegu łyżeczkowania spotkałam się z dziwną sytuacja miałam założone paznokcie żelowe i specjalnie zdjęłam jednego żeby nie zaburzać pracy pulsoksymetru i oczywiście poinformowałam o tym anestezjologa na co on że to nie ma znaczenia i założył mi pulsokrymetr na paznokieć pokryty żelem
-
nick nieaktualny
-
Orzeszki bardzo mi przykro, dobrz że jeszcze dziś udało ci się umówić do lekarza. Zawsze warto się skonsultować. Trzymam kciuki za Was.
Moja ginka co wizytę robiła USG przezpochwowe żeby ocenić szyjkę plus od chyba 15 tyg przez brzuszek. W sumie nigdy mi to jakoś nie przeszkadzało.
A jutro mam wizytę na NFZ zobaczymy co tam corkawego. Boje się że sprzęt będzie marny -
Melduję się po wizycie. Serduszko puka, maluch ma prawie 6 cm. Oglądałam paluszki u rączek i stópek. Cały czas trzymał sobie rączkę na głowie
Orzeszki trzymam kciuki za Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 20:50
Ruth, witaminkab, zielonooka7, Emisia35, Anna Stesia, A_n_k_a_80, ewulek, pełnanadziei:}, Marya, Arga lubią tę wiadomość
-
Wonderland wrote:Melduję się po wizycie. Serduszko puka, maluch ma prawie 6 cm. Oglądałam paluszki u rączek i stópek. Cały czas trzymał sobie rączkę na głowie
Orzeszki trzymam kciuki za Was!nie mogę sie doczekać tego widoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 21:09
Wonderland lubi tę wiadomość