CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kasju wrote:Madzik84, ale super
Mi termin według belly wychodzi na 14 czerwca
a Tobie? 
Na 1 czerwca, więc pewnie rozpakuję się już w maju
Termin z synkiem miałam na 26 czerwca, a człowiek miał wejście smoka 10ego
kasju lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
kasju wrote:O, no to pospieszył się
Ja z córą miałam termin na 21, a urodziła się 27
Jak na gwiazdę przystało i kazała na siebie dłużej czekać
Ale ja pewnie tym razem też będę rozpakowana wcześniej, bo będę miała cc 
A byłaś wtedy na belly na czerwcówkach?
Cc z wyboru czy masz jakieś wskazania?[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
nick nieaktualny
-
kasju wrote:Udzielałam się, ale nie od początku i dość sporadycznie

Cc właściwie ze wskazań, pierwsza ciąża była rozwiązana przez cc, bo nie reagowałam na oksytocyne, a Pani doktor raczej z wyznających zasade, ze ppierwsze cc jest również wskazaniem do drugiej
Podobno to nie jest jednoznaczne wskazanie, a bardziej Twój wolny wybór ku czemusię skłaniasz
No ale co lekarz to inna teoria
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Również mam na 10 ale znajądz życie urodzę wcześniej. Chyba taka moja natura, że mam wcześniaki. Więc teraz gotowa do szpitala powinnam być już od kwietnia
-
Ja nie miałam okresu po odstawieniu tabletek przez ponad rok, 3 września naturalnie dostałam pierwszy okres i od razu zaszłam, dlatego jestem w takim szoku. Ale jestem na razie ostrożnie nastawiona, bo martwię się, że jednak te problemy hormonalne, które miałam mogą mieć wpływ na utrzymanie ciąży. Tfu tfu..
-
nick nieaktualny
-
No bardzo bym chciała córcię zawsze mi się marzyła ale nie nastawiam się, że się uda...wydaje mi się, że będzie 3 chłopak. Wolę się tak nastawić niż miałabym się po raz kolejny smucić, że nie ma córci. Jeśli się nie uda widcznie mi nie pisana i tyle. Najważniejsze aby zdrowe
-
Odebrałam wynik bety 14071,0. 16 dni temu miałam wynik 18,8. Nie sprawdzałam potem przyrostu. Nie wiem czy to dobry wynik.
Sonia94, kasju, nick nieaktualny, Tini, Alusiek84, nick nieaktualny, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Wynik piekny. 5-6tydz. Dla sprawdzenia czy dobrze przyrasta powtorz badanie po 48h. Najlepiej w tym samym laborze. I sie juz przestan martwic :*Ha wrote:Odebrałam wynik bety 14071,0. 16 dni temu miałam wynik 18,8. Nie sprawdzałam potem przyrostu. Nie wiem czy to dobry wynik.
Ha, Anna Stesia lubią tę wiadomość