CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kasju wrote:Madzik84, ale super
Mi termin według belly wychodzi na 14 czerwca
a Tobie?
Na 1 czerwca, więc pewnie rozpakuję się już w majuTermin z synkiem miałam na 26 czerwca, a człowiek miał wejście smoka 10ego
kasju lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
kasju wrote:O, no to pospieszył się
Ja z córą miałam termin na 21, a urodziła się 27
Jak na gwiazdę przystało i kazała na siebie dłużej czekać
Ale ja pewnie tym razem też będę rozpakowana wcześniej, bo będę miała cc
A byłaś wtedy na belly na czerwcówkach?
Cc z wyboru czy masz jakieś wskazania?[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
nick nieaktualny
-
kasju wrote:Udzielałam się, ale nie od początku i dość sporadycznie
Cc właściwie ze wskazań, pierwsza ciąża była rozwiązana przez cc, bo nie reagowałam na oksytocyne, a Pani doktor raczej z wyznających zasade, ze ppierwsze cc jest również wskazaniem do drugiej
Podobno to nie jest jednoznaczne wskazanie, a bardziej Twój wolny wybór ku czemusię skłaniaszNo ale co lekarz to inna teoria
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Również mam na 10 ale znajądz życie urodzę wcześniej. Chyba taka moja natura, że mam wcześniaki. Więc teraz gotowa do szpitala powinnam być już od kwietnia
-
Ja nie miałam okresu po odstawieniu tabletek przez ponad rok, 3 września naturalnie dostałam pierwszy okres i od razu zaszłam, dlatego jestem w takim szoku. Ale jestem na razie ostrożnie nastawiona, bo martwię się, że jednak te problemy hormonalne, które miałam mogą mieć wpływ na utrzymanie ciąży. Tfu tfu..
-
nick nieaktualny
-
No bardzo bym chciała córcię zawsze mi się marzyła ale nie nastawiam się, że się uda...wydaje mi się, że będzie 3 chłopak. Wolę się tak nastawić niż miałabym się po raz kolejny smucić, że nie ma córci. Jeśli się nie uda widcznie mi nie pisana i tyle. Najważniejsze aby zdrowe
-
Ha wrote:Odebrałam wynik bety 14071,0. 16 dni temu miałam wynik 18,8. Nie sprawdzałam potem przyrostu. Nie wiem czy to dobry wynik.
Ha, Anna Stesia lubią tę wiadomość