CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarka1984 wrote:Wynik piekny. 5-6tydz. Dla sprawdzenia czy dobrze przyrasta powtorz badanie po 48h. Najlepiej w tym samym laborze. I sie juz przestan martwic :*
Barbarka1984, Anna Stesia, Alusiek84 lubią tę wiadomość
-
Ha wrote:Tylko u mnie 10dpo wyszedł już pozytywny test. Kreska byla blada ale widoczna. Dlatego do zagniezdzenia musiało dojść wcześniej. Nie dostałam żadnych leków na podtrzymywanie.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Przy takich wartościach hcg już nie podwaja się do 48h więc będzie mały pezyrost.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Hania003 wrote:Dziewczyny, bierzecie jakis kompleks witamin? Wlasnie sie zastanawiam co wybrać? Niestety panie w mojej aptece nie potrafia doradzić
Hania003 lubi tę wiadomość
-
Ha wrote:Wynik mogę powtórzyć dopiero w poniedziałek czyli po 72h. Trochę się uspokajam. Mam nadzieję że jednak będzie dobrze
Powtorz wiec po 72h i sie nie stresuj. Tak jak pisze PaulaG, beta juz tak szybko nie przyrasta.Anna Stesia, Alusiek84 lubią tę wiadomość
-
Nawet nie zauwazylam kiedy czerwcówki sie pojawily tak ten czas szybko leci
powodzenia dziewczyny nudnych ciaz zycze :*
Pozdrawiam
Lutówka 2018Barbarka1984, Madzik84, Marya, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ha, wynik piękny. Myślę, że gdyby ciąża się nie rozwijała to nie miałabyś takiego wysokiego wyniku. Ja tez wiem kiedy miałam owu i kiedy mogło dojść do zagniezdzenia a mimo to według usg ciąża młodsza o tydzień. Mało tego lekarka jak poszłam do niej od razu przed usg powiedziała żebym na zbyt wiele nie liczyła i dobrze będzie jeśli chociaż pecherzyk zobaczymy (byłam w 6 tygodniu). Więc jak zobaczyłam pecherzyk to byłam już przeszczesliwa
A jeśli chodzi o mnie to polamalo mnie całkowiciebyłam dziś u rodzinnego, dostałam tabletki na gardło, doraźnie paracetamol i witaminy. W sumie wielkie nic no ale co zrobić. Piję herbatki z miodem i cytryną a na wieczór zrobię sobie jeszcze mleko z czosnkiem i miodem
pyszne nie będzie ale jak mus to mus.
-
Tini wrote:Ha, wynik piękny. Myślę, że gdyby ciąża się nie rozwijała to nie miałabyś takiego wysokiego wyniku. Ja tez wiem kiedy miałam owu i kiedy mogło dojść do zagniezdzenia a mimo to według usg ciąża młodsza o tydzień. Mało tego lekarka jak poszłam do niej od razu przed usg powiedziała żebym na zbyt wiele nie liczyła i dobrze będzie jeśli chociaż pecherzyk zobaczymy (byłam w 6 tygodniu). Więc jak zobaczyłam pecherzyk to byłam już przeszczesliwa
A jeśli chodzi o mnie to polamalo mnie całkowiciebyłam dziś u rodzinnego, dostałam tabletki na gardło, doraźnie paracetamol i witaminy. W sumie wielkie nic no ale co zrobić. Piję herbatki z miodem i cytryną a na wieczór zrobię sobie jeszcze mleko z czosnkiem i miodem
pyszne nie będzie ale jak mus to mus.
-
To prawda
lekarka jest super i tak naprawdę nigdy nie miałam u niej poczucia strachu. W poprzedniej ciąży jak w 38 tyg trafiłam na patologie ordynator! szpitala po zrobieniu usg zapytał czy wiem, że mały ma dziurkę w sercu. Myślałam że umrę. Płakałam jak głupia. Gdy tylko wróciłam do domu poszłam do niej na wizytę i zanim zrobiła mi usg powiedziała że to mało prawdopodobne bo przecież nie raz mnie badała. Powiedziała ze to normalne, że występują jakieś tam dziurki ale zrastaja się one w większości przypadków do porodu a najpóźniej do 3 miesiąca po porodzie. I faktycznie zrobiła mi usg, żadnej dziurki nie było a po porodzie pojechałam jeszcze na kontrolę do kardiologa i wszystko było ok. Naprawdę trafić na normalnego lekarza to szczęście
Alusiek84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biorę kwas foliowy, ale zastanawiam się nad Pregna Plus lub Femibion 1. Nie jestem w stanie dostarczać do organizmu wszystkich potrzebnych witamin stad myśle o sumplementacji
czy lepiej skonsultować to z lekarzem?
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Moan wrote:Też tak czuję
a kiedy idziesz do lekarza? Ja umówiłam się na 17-go..mam nadzieję,że to nie będzie za wcześnie.
Ha, nie martw sie, bedzie dobrze kochana, wszystkie to trzymamy kciuki za Twoja fasolke ❤
Co do witamin, to ja biore Pregnacare (nie mam pojecia czy dostepna w pl) ale mnie tez lekarz powiedzial zeby nie brac niewiadomo ilu suplementow jezeli wszystko jest ok bo mozna bardziej zaszkodzic niz pomoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 18:58
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
paulen wrote:Biorę kwas foliowy, ale zastanawiam się nad Pregna Plus lub Femibion 1. Nie jestem w stanie dostarczać do organizmu wszystkich potrzebnych witamin stad myśle o sumplementacji
czy lepiej skonsultować to z lekarzem?
Anna Stesia lubi tę wiadomość