CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiulka88 wrote:Hej,
Dwa dni temu powinnam dostać okres ale dostałam tylko plamienia (myślałam, że to początek okresu). Tylko, że coś mi nie pasowało. Zrobilam test i była jasna cienka kreska jak włos. Nie byłam pewna wiec zrobiłam beta HCG i mialam 34,524 tydzień. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie;)
na kiedy bbf wyznaczył ci termin porodu?
-
Witam serdecznie wszystkie Panie. Wychodzi na to że i ja dołączę tutaj. Wczoraj zrobiłam test. Wynik mnie kompletnie zaskoczył. Dwie krechy biją po oczach. Termin z miesiączki wychodzi na 13.06. pozdrawiam serdecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 11:04
Alusiek84, Madzik84, tomania2806, kasju, Hania003, Tini, Kropka89, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasju jeśli chodzi objawy to jestem ciągle zmęczona i spać mi się chce. Mogłabym dużo jeść cały czas mi się chce pić, mam zgage i brak @ na razie też nie mam mdłości chodź z Franiem miałam dopiero od 7-8 tc i potem już w sumie do końca. Każda ciąża jest inna. Jeszcze wszystko przed nami:)
kasju lubi tę wiadomość
-
Ha wrote:Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem głowy? Ja od rana wstałam pozbawiona całkowicie energii, z bólem głowy i lekkimi mdłościami.
Ja sobie, Kochana, w ogóle nie radzęJestem migrenowcem i w ciąży nie mogę brać żadnych moich leków (poza paracetamolem, ale i to w niewielkich ilościach). Staram się nie jeść rzeczy, które wywołują u mnie ból głowy, wysypiać się, a jak zaczyna mnie boleć głowa to niestety nie radze sobie. Probuje się wtedy zdrzemnąć, piję dużo wody, ale to pomaga połowicznie.
-
Ha wrote:Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem głowy? Ja od rana wstałam pozbawiona całkowicie energii, z bólem głowy i lekkimi mdłościami.
Tez mam bol glowy i sennosc. Bylam sie przejsc na bazarek cos kupic ( mam zezwolenie od meza na dzwiganie swoich zschcianek dzisiaj to pomidory i szczypior) i myslalam ze glowa przejdzie ale nie. Nie moge duzo chodzic bo mam skurcze. Jak wrocilam to sie polozylam i usnelam odrazu.
Powiedzcie mi dziewczyny tez macie skurcze. -
Anna Stesia wrote:Ja sobie, Kochana, w ogóle nie radzę
Jestem migrenowcem i w ciąży nie mogę brać żadnych moich leków (poza paracetamolem, ale i to w niewielkich ilościach). Staram się nie jeść rzeczy, które wywołują u mnie ból głowy, wysypiać się, a jak zaczyna mnie boleć głowa to niestety nie radze sobie. Probuje się wtedy zdrzemnąć, piję dużo wody, ale to pomaga połowicznie.
Bardzo współczujęJa też się trochę zdrzemnęłam, ale pomogło tylko na chwilę. Teraz ból znowu wrócił. Najchętniej weszłabym pod koc i tam została. Niestety musze się pouczyć z córką, a w czwartej klasie zadają im bardzo dużo. Do tego jeszcze mam sporo swojej pracy. Całkowicie jestem dzisiaj pozbawiona energii.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Kurna zawsze lubiłam spać ale teraz to prawie nic zrobić nie mogę...usypiam prawie na stojąco. Spałam do 10 z przerwami na wc i około 13 tej znów poszłam spać - szczerze nadal bym spała ale trzeba było chatę ogarnąć.
-
Mnie na chwile dzisiaj rozciągało w podbrzuszu, piersi bolą i jadłabym ciagle
na chwile przy sprzątaniu zrobiło mi się niedobrze, ale usiadłam, poczekałam i przeszło. Spanie jak to spanie - około 11 godzin. Mama twierdzi, że jeżeli organizm chce spać to mam spać i o siebie dbać.
Dzisiaj spotykam się z moja przyjaciółką, która jest w 17tyg ciąży i urządzamy seans oglądania naszego filmu z weselaBarbarka1984 lubi tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Cześć dziewczyny.
Oświadczyłam dziś domownikom, że palcem nie kiwnę i zamierzam leżećSprzątałam dość dokładnie w środę, codziennie też ze szmatką latam, więc tragedii nie ma. Wczoraj też większość dnia przeleżałam. Nie wiem co mnie bolało, ale gdzie się nie dotknęłam między mostkiem a podbrzuszem, to prawie odlatywałam... a dziś rano cudowne ozdrowienie i tylko podbrzusze troszkę boli.
W poniedziałek mam wizytę... -
Ocho zaczynają się u mnie zachcianki jedzeniowe haha kebab łagodny z kapustą kiszona :p a Wy co dziwnego jecie? :p
Jejku jak ja bym już chętnie zaczęła kupować rzeczy dla maleństwa