CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny może wy mi pomożecie może któraś miala taki objaw od wczoraj przy siadaniu odczuwam dziwny ból (przepraszam za wyrażenie) w okolicach odbytnicy i ten ból rozchodzi się wgłąb brzucha dziś przy chodzeniu czułam też dziwny ból w tych dolnych partiach ale bliżej pochwy co to może być czy ktoś tak miał zaczynam się tym martwić a oprócz tego jest to strasznie dokuczliwe.
-
KlaudiaS wrote:Dziewczyny może wy mi pomożecie może któraś miala taki objaw od wczoraj przy siadaniu odczuwam dziwny ból (przepraszam za wyrażenie) w okolicach odbytnicy i ten ból rozchodzi się wgłąb brzucha dziś przy chodzeniu czułam też dziwny ból w tych dolnych partiach ale bliżej pochwy co to może być czy ktoś tak miał zaczynam się tym martwić a oprócz tego jest to strasznie dokuczliwe.
Powiem wprost: mnie też nie raz coś ciągnie czy kłuje w dupie
Ostatnio nawet odczuwałam bardzo dokuczliwy ból prawego jajnika... do czasu aż... nie wypchęłam z siebie wielkiego twardego stolca no
Tak jest i będzie - taki urok ciąży, co zrobisztomania2806 lubi tę wiadomość
-
Hahaha Leira ty to potrafisz człowieka podnieść na duchu
Moze to faktycznie wina zaparć bo ostatnio coraz częściej doskwierają nie przejmowałam się dopóki dziś nie poczułam w pochwie takiego dziwnego ciągnięcia przy chodzeniu to pewnie też normalne przy rozciąganiu się macicy ale wiadomo ja panikuje przy każdym ukłuciu -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaee270437c0.jpg
Takie cos mnie nawiedzilo czy, ktoras tez ma dodam ze nie swedzi i jest tylko na lewej dloni. Zastanawiam sie czy to nie od ortezy, spie w niej w nocy bo mam zespol de qurveina (chory nadnarstek od noszenia i podnoszenia malej). Zastanawia mnie to bo w ortezie spi juz dlugo, a to teraz wyszlo.
Moze wiecie co to moze byc? Od gory widac jakby te babelki mialy maly strupek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 22:24
-
Anka moja cora takie kaszki ma czasem na twarzy, coś ala potówki ze strupkiem..ma delikatną skórę i azs, jak dotknie brudną/spoconą/mokrą reka to się robią, po kilku dniach znika.
Swoją drogą mam taka jedna na zgięciu małego palca od paru dni( też mam azs)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 22:30
-
A_n_k_a_80 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaee270437c0.jpg
Takie cos mnie nawiedzilo czy, ktoras tez ma dodam ze nie swedzi i jest tylko na lewej dloni. Zastanawiam sie czy to nie od ortezy, spie w niej w nocy bo mam zespol de qurveina (chory nadnarstek od noszenia i podnoszenia malej). Zastanawia mnie to bo w ortezie spi juz dlugo, a to teraz wyszlo.
Moze wiecie co to moze byc? Od gory widac jakby te babelki mialy maly strupek.
Mi się wczoraj zrobiło coś podobnego!
Myślałam, że jakaś alergia bo robiłam bułki drożdżowe i zagniatałam ciasto gołymi rękami. Czyli jednak to nie uczulenie tylko jakaś ciążowa przypadłość
Skórę mam suchą i swędzi/piecze, ale nie mam bąbli. -
A_n_k_a_80 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaee270437c0.jpg
Moze wiecie co to moze byc? Od gory widac jakby te babelki mialy maly strupek.
Wygląda mi to na coś uczuleniowego ale skoro nie swędzi to dziwne może faktycznie to od ortezy
Fajnie że można tu na forum rozwiać wszystkie wątpliwości doradzić się czasem poszukać wsparcia często w najbliższym otoczeniu tego brakuje niestety -
Cześć wszystkim:)
Mam termin 4.06. wg usg prenatalnego.
Przy okazji chciałam zapytać, czy któraś z Was farbuje w ciąży, albo wie czy można już farbować włosy?Marya lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
klarunia1978 wrote:https://m.facebook.com/mamaginekolog/photos/a.646199685539295.1073741827.646192435540020/646202958872301/?type=3
O już sama sobie odpowiadam w sprawie spania na brzuchu, powyżej wyczerpująca odpowiedz mama ginekolog.
Dziękuję, będę spać spokojniej