CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
tomania2806 wrote:Ja przed ślubem mieszkałam w Świętochłowicach. Tak się zastanawiam nad dr Ziomek a gdzie chodzisz do niego na NFZ? W trzeciej ciąży chodziłam do rudy do dr Cnoty a wcześniej do Balagi teraz chodzę do Binkiewicza. A zastanaiwam się nad dr Ziomek
-
klauuudia wrote:Dziewczyny pytanie całkiem ż innej beczki może któraś miała do czynienia z usuwaniem myszki ( znamiona ) z twarzy . Czy jedynym sposobem jest wyciecie czy może idzie to zrobić jakoś laserowo?
Tak, na twarzy robi się laserowo, tylko że jest to dośc drogie. -
nick nieaktualny5 super ale ciężko się tam dostać jeśli nie jest się pacjentem który zagraża życie matki lub dziecka. Jak byłam ns 3 to przyjechała dziewczyna jej lekarz pracował na 5 a ze nie było miejsca a jej nic nie było poważnego tylko plamienia to dali na 3.
-
Sarrrra wrote:Tomania też z Chorzowa.
Tomania do kogo chodzisz.
Rozumiem Barbara że mówisz o sąsiednim mieście miałaś na myśli zabrzd lub Bytom? Moja przyjaciółka rodziła w Zabrzu. Bardzo zadowolona.
Za 2 dni będę mieszkać w Chorzowie na granicy że swionami zresztą mieszkałam też rok czasu w swionach.
Ja też mam żelazny zestaw
Acard heparyne i encorton 10 mg plus dużo dupka i lutki noi aktywne witaminy z powodu mutacji mthfr c. -
Mnie też belly ciągle wyrzuca i mnie to wkurza. Dziś u mnie ciężki dzień, w pracy objawy się nasiliły i miałam okropne nudności. W pierwszej ciąży nie wymiotowala i mam nadzieję, że teraz też tak będzie, ale nudności zaczęły się wcześniej. A i nie pamiętam kto pisał o sprawdzaniu "wrażliwości" piersi, ale też to mam
-
witaminkab wrote:Mnie też belly ciągle wyrzuca i mnie to wkurza. Dziś u mnie ciężki dzień, w pracy objawy się nasiliły i miałam okropne nudności. W pierwszej ciąży nie wymiotowala i mam nadzieję, że teraz też tak będzie, ale nudności zaczęły się wcześniej. A i nie pamiętam kto pisał o sprawdzaniu "wrażliwości" piersi, ale też to mam
Mdłości męczą mnie wieczorami i do tego nasila mi się ssanie w żołądku...
-
Tini wrote:Mnie sprawdzanie piersi w tej ciąży wyjątkowo nie dotyczy
nie czuję w ogóle różnicy. Nie są ani większe ani wrazliwsze. Od czasu do czasu mam tylko delikatne mdłości (np teraz
)
I tak sobie po cichu myślę- niech bolą jak najdłużej, żebym była spokojniejsza;-) jeszcze mam silne bóle w krzyżu, jak podczas pierwszych dni @Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 20:41
-
Witam wszystkie czerwcowe mamy
Mój termin porodu wyznaczony przez OvuFriend to 25 czerwca.
W piątek trzynastegodowiedziałam się, że zostanę pierwszy raz mamą. Na teście cień cienia, a beta 119,4 (11dpo).
Dzisiejsza beta 741,9, a progesteron 34,330 - 14 dpo.
Na razie nie mam żadnych objawów, tylko lekko bolące i wrażliwe piersi. Na pierwszą wizytę do ginekologa umówiłam się na 3 listopada tj. koniec 7 tygodnia ciąży. Myślicie, że to za późno?Barbarka1984, jagodowa91, Mysza 3, 100krotka lubią tę wiadomość
-
moira696 wrote:Witam wszystkie czerwcowe mamy
Mój termin porodu wyznaczony przez OvuFriend to 25 czerwca.
W piątek trzynastegodowiedziałam się, że zostanę pierwszy raz mamą. Na teście cień cienia, a beta 119,4 (11dpo).
Dzisiejsza beta 741,9, a progesteron 34,330 - 14 dpo.
Na razie nie mam żadnych objawów, tylko lekko bolące i wrażliwe piersi. Na pierwszą wizytę do ginekologa umówiłam się na 3 listopada tj. koniec 7 tygodnia ciąży. Myślicie, że to za późno?a co do wizyty to myślę, że ok
będzie juz zapewne widoczne serduszko wiec ominie Cie stres związany z początkowo pustym pecherzykiem - a w zasadzie to nie pustym tylko zbyt małym zarodkiem by go ujrzeć na usg