CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, gratuluję Wam serdecznie
I ja nieśmiało do Was dołączamKilka testów pokazało II a wczorajsza beta w 27 dc 519,3
palusia171, Mysza 3, jagodowa91, Marya lubią tę wiadomość
-
teqz wrote:Dzięki, ja za Ciebie też będę trzymać, jakoś damy radę, ja też w pracy siedzę i na niczym się nie mogę skupić, a tu jeszcze 6h
no właśnieno ale musi być dobrze, grunt to pozytywne nastawienie !
Mój mąż wczoraj mi powiedział , że jedynym zaskoczeniem jakie mogę dzisiaj mieć to dwie fasolki a nie jedna(miałam monitoring i dwa pęknięte pęcherzyki) wolałabym jedną ale jakby były dwie to też byłabym prze szczęśliwa
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:no właśnie
no ale musi być dobrze, grunt to pozytywne nastawienie !
Mój mąż wczoraj mi powiedział , że jedynym zaskoczeniem jakie mogę dzisiaj mieć to dwie fasolki a nie jedna(miałam monitoring i dwa pęknięte pęcherzyki) wolałabym jedną ale jakby były dwie to też byłabym prze szczęśliwa
Ja też bym się cieszyła z dwójki, ale przy moich gabarytach to chyba bym musiała się potem turlać hahaha (mam 150cm wzrostu) -
pełnanadziei:} wrote:Ja miałam bardzo silne bóle i byłam pewna na 100 % że okres przyjdzie a tu niespodzianka
ah t już się nie martwie. O ciazy wiem od tygodnia a dopiero dzisiaj mam termin okresu (28 dni ma cykl)i od 2 dni mam takie bóle . -
Ja również miałam takie bóle , nawet utrzymały się kilka dni po terminie
Miesiączki . Nawet się zastanawiałam czy czasem krzywo nie śpię w nocy hehe[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Sarrrra wrote:ah t już się nie martwie. O ciazy wiem od tygodnia a dopiero dzisiaj mam termin okresu (28 dni ma cykl)i od 2 dni mam takie bóle .
Czytałam, że nasz organizm musi "zrozumieć", że jesteśmy w ciąży i trochę mu tu zajmuje dlatego możesz mieć bóle jak podczas okresu bo to byłoby normalne w tych dniach dla Twojego organizmu. Jak zaczniesz plamić lub krwawić to wtedy idź do ginekologa -
pełnanadziei:} wrote:Lekarze mówią że śmiało na takie bóle można brać NO-SPĘ jak bardzo się mączysz Sarrra .
Moja siostra jest w 30 tyg i też ją bierze jak ją boli.
Tegz to ja mam 158 to niewiele więcejbędziemy się turlać na sam koniec
Miejmy nadzieję, że brzuchy nas nie przeważąmoże nam się poszczęści i będą w miarę małe
ja to tylko mam nadzieję, że przy porodzie dziecko będzie max 3,5kg bo ciężko mi sobie poród wyobrazić
-
teqz wrote:Miejmy nadzieję, że brzuchy nas nie przeważą
może nam się poszczęści i będą w miarę małe
ja to tylko mam nadzieję, że przy porodzie dziecko będzie max 3,5kg bo ciężko mi sobie poród wyobrazić
hehe no może być ciężko z tymi kochanymi brzuchamija jak patrze na moją siostrę która już się toczy to podziwiam ją
sama myśl o porodzie mnie przeraża i staram się o tym narazie nie myśleć :p Tegz a Ty byś chciała rodzić naturalnie ?
-
Dobra wiadomość! Jutro idę do domu. Maleństwo od czwartku (4,1mm) urosło ponad 5mm! Dzisiaj ma 9,4 mm i akcja serca 136 uderzeń na minutę. Mam nadzieje, że będzie już dobrze ❤️
Barbarka1984, klauuudia, palusia171, witaminkab, Fufka30, Robaczek89, Vero, Marya lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Sarrrra wrote:a ile dni od owulacji
piękna beta
Jeśli owu była wtedy kiedy myślę, to 13 dpo
Co do bóli to ja też mam dzisiaj termin @ i podbrzusze boli mnie nawet bardziej niż te wcześniejsze dni -
paulen wrote:Dobra wiadomość! Jutro idę do domu. Maleństwo od czwartku (4,1mm) urosło ponad 5mm! Dzisiaj ma 9,4 mm i akcja serca 136 uderzeń na minutę. Mam nadzieje, że będzie już dobrze ❤️
Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa i rośnijcie zdrowo !!paulen lubi tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:hehe no może być ciężko z tymi kochanymi brzuchami
ja jak patrze na moją siostrę która już się toczy to podziwiam ją
sama myśl o porodzie mnie przeraża i staram się o tym narazie nie myśleć :p Tegz a Ty byś chciała rodzić naturalnie ?
Chciałabym rodzić w wodzie, tylko wszędzie mam do godziny jazdy autem więc nie wiem jak to wyjdzienie chcę cesarki ze względu na to, że chciałabym szybko wrócić do formy po ciąży. A Ty?