CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, gratuluję Wam serdecznie

I ja nieśmiało do Was dołączam
Kilka testów pokazało II a wczorajsza beta w 27 dc 519,3
palusia171, Mysza 3, jagodowa91, Marya lubią tę wiadomość
-
teqz wrote:Dzięki, ja za Ciebie też będę trzymać, jakoś damy radę, ja też w pracy siedzę i na niczym się nie mogę skupić, a tu jeszcze 6h

no właśnie
no ale musi być dobrze, grunt to pozytywne nastawienie !
Mój mąż wczoraj mi powiedział , że jedynym zaskoczeniem jakie mogę dzisiaj mieć to dwie fasolki a nie jedna
(miałam monitoring i dwa pęknięte pęcherzyki) wolałabym jedną ale jakby były dwie to też byłabym prze szczęśliwa
jagodowa91 lubi tę wiadomość

-
pełnanadziei:} wrote:no właśnie
no ale musi być dobrze, grunt to pozytywne nastawienie !
Mój mąż wczoraj mi powiedział , że jedynym zaskoczeniem jakie mogę dzisiaj mieć to dwie fasolki a nie jedna
(miałam monitoring i dwa pęknięte pęcherzyki) wolałabym jedną ale jakby były dwie to też byłabym prze szczęśliwa 
Ja też bym się cieszyła z dwójki, ale przy moich gabarytach to chyba bym musiała się potem turlać hahaha (mam 150cm wzrostu)
-
pełnanadziei:} wrote:Ja miałam bardzo silne bóle i byłam pewna na 100 % że okres przyjdzie a tu niespodzianka

ah t już się nie martwie. O ciazy wiem od tygodnia a dopiero dzisiaj mam termin okresu (28 dni ma cykl)i od 2 dni mam takie bóle . -
Ja również miałam takie bóle , nawet utrzymały się kilka dni po terminie
Miesiączki . Nawet się zastanawiałam czy czasem krzywo nie śpię w nocy hehe
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Sarrrra wrote:ah t już się nie martwie. O ciazy wiem od tygodnia a dopiero dzisiaj mam termin okresu (28 dni ma cykl)i od 2 dni mam takie bóle .
Czytałam, że nasz organizm musi "zrozumieć", że jesteśmy w ciąży i trochę mu tu zajmuje dlatego możesz mieć bóle jak podczas okresu bo to byłoby normalne w tych dniach dla Twojego organizmu. Jak zaczniesz plamić lub krwawić to wtedy idź do ginekologa -
pełnanadziei:} wrote:Lekarze mówią że śmiało na takie bóle można brać NO-SPĘ jak bardzo się mączysz Sarrra .
Moja siostra jest w 30 tyg i też ją bierze jak ją boli.
Tegz to ja mam 158 to niewiele więcej
będziemy się turlać na sam koniec 
Miejmy nadzieję, że brzuchy nas nie przeważą
może nam się poszczęści i będą w miarę małe
ja to tylko mam nadzieję, że przy porodzie dziecko będzie max 3,5kg bo ciężko mi sobie poród wyobrazić
-
teqz wrote:Miejmy nadzieję, że brzuchy nas nie przeważą
może nam się poszczęści i będą w miarę małe
ja to tylko mam nadzieję, że przy porodzie dziecko będzie max 3,5kg bo ciężko mi sobie poród wyobrazić 
hehe no może być ciężko z tymi kochanymi brzuchami
ja jak patrze na moją siostrę która już się toczy to podziwiam ją 
sama myśl o porodzie mnie przeraża i staram się o tym narazie nie myśleć :p Tegz a Ty byś chciała rodzić naturalnie ?
-
Dobra wiadomość! Jutro idę do domu. Maleństwo od czwartku (4,1mm) urosło ponad 5mm! Dzisiaj ma 9,4 mm i akcja serca 136 uderzeń na minutę. Mam nadzieje, że będzie już dobrze ❤️
Barbarka1984, klauuudia, palusia171, witaminkab, Fufka30, Robaczek89, Vero, Marya lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski

-
DziękujęSarrrra wrote:a ile dni od owulacji
piękna beta 
Jeśli owu była wtedy kiedy myślę, to 13 dpo
Co do bóli to ja też mam dzisiaj termin @ i podbrzusze boli mnie nawet bardziej niż te wcześniejsze dni -
paulen wrote:Dobra wiadomość! Jutro idę do domu. Maleństwo od czwartku (4,1mm) urosło ponad 5mm! Dzisiaj ma 9,4 mm i akcja serca 136 uderzeń na minutę. Mam nadzieje, że będzie już dobrze ❤️
Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa i rośnijcie zdrowo !!
paulen lubi tę wiadomość

-
pełnanadziei:} wrote:hehe no może być ciężko z tymi kochanymi brzuchami
ja jak patrze na moją siostrę która już się toczy to podziwiam ją 
sama myśl o porodzie mnie przeraża i staram się o tym narazie nie myśleć :p Tegz a Ty byś chciała rodzić naturalnie ?
Chciałabym rodzić w wodzie, tylko wszędzie mam do godziny jazdy autem więc nie wiem jak to wyjdzie
nie chcę cesarki ze względu na to, że chciałabym szybko wrócić do formy po ciąży. A Ty?

niech rośnie dalej maluszek tak pięknie;-)