CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruth wrote:Witaj Marti:-) gratulacje!
Paulen pięknie!niech rośnie dalej maluszek tak pięknie;-)
Teqz u mnie rośnie tył hihi zawsze bardziej niż przódciekawe jak będzie w tej ciąży
Dużo przytyłaś w ciąży? Moja mama przytyła 27kg ze mną, mam nadzieję, że nie będę mieć podobnej tendencji -
nick nieaktualny
-
Tegz ja bym chciała rodzić naturalnie jeżeli będzie taka możliwość. Poród w wodzie to świetny pomysł ale niestety ja też mam kawał drogi do szpitali z takimi możliwościami.
Słyszałam że w szpitalu w którym mam zamiar rodzić podczas porodu można posiedzieć w wannie ale sam poród się tam nie odbywa....
-
Dziewczyny, powiedzcie, pijecie zwykłą kawę ? Ja nie mam żadnych dolegliwości, zachcianek ani odrzucenia od jedzenia/napojów. Artykułów mnóstwo na temat tego czy i jakie ilości kawy można przyjąć. Do czasu ciąży piłam dwie filiżanki kawy dziennie, ale tak pół na pół z mlekiem i słabą (taką lubię), nie mam czegoś takiego że kawa mnie pobudza, poprostu lubię smak kawy z mlekiem. Teraz piję max dwie kawy w tygodniu. Jakie macie podejście do tego tematu ?
-
welonka wrote:Paulen cudowne wieści niech rośnie tak dalej :)a plemienia ustaly ?
Takjasnobrązowe były w niedziele po 16, a wczoraj rano bezowe, czyli nie było to jakieś duże krwawienie wewnątrz. Będę wypoczywać ile się da, bo od piątku mam studia
dobrze, że max 4-5 godzin. Wiec po powrocie będę tylko leżeć i się oszczędzać
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Cześć Dziewczyny,
Nie dopisuję się jeszcze do Waszego grona, gdyż pomimo dwóch prawidłowych bet (16 dpo - 504, 20 dpo 2191), w związku z ciążą pozamaciczną w czerwcu wolę się wstrzymać do USG. Wizytę mam w piątek.
Nie daje mi spokoju ciągnięcie w okolicach prawego jajnika, nie jest bolesne ale jednak odczuwalne. Po tamtej stronie miałam ciążę pozamaciczną. Do piątku chyba zwariuje i stąd chciałam zapytać cy któraś z Was odczuwa podobne objawy?
Owulację w tym cyklu miałam z lewej strony.
Dziękuję z góry za odpowiedź.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 10:42
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:Dużo przytyłaś w ciąży? Moja mama przytyła 27kg ze mną, mam nadzieję, że nie będę mieć podobnej tendencji
Szybko stracilam bo po drugiej ciąży zakochałam sie w crossficie i bieganiu;)póki co zmieniam szesciopak na krągły brzuszek;-) już rozgladam się za wózkami do biegania hihi
Marlena jestem blizej Żor:-) chodze do medicusa dr Suda;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 10:56
-
Sarrrra wrote:ale mówisz o bólach w krzyżu czy miesiączkowych brzuszka?
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
summer86 wrote:Cześć Dziewczyny,
Nie dopisuję się jeszcze do Waszego grona, gdyż pomimo dwóch prawidłowych bet (16 dpo - 504, 20 dpo 2191), w związku z ciążą pozamaciczną w czerwcu wolę się wstrzymać do USG. Wizytę mam w piątek.
Nie daje mi spokoju ciągnięcie w okolicach prawego jajnika, nie jest bolesne ale jednak odczuwalne. Po tamtej stronie miałam ciążę pozamaciczną. Do piątku chyba zwariuje i stąd chciałam zapytać cy któraś z Was odczuwa podobne objawy?
Owulację w tym cyklu miałam z lewej strony.
Dziękuję z góry za odpowiedź.
Trzymam mocno kciuki! Grunt to spokój bo nerwami można tylko sobie zaszkodzić.
Ja miałam tak że jajnik z którego nie było owulacji mnie piekł (takie palące uczucie) .
Może po prostu organizm się nastraja i dlatego boli - nie martw się.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rewe wrote:Dziewczyny, powiedzcie, pijecie zwykłą kawę ? Ja nie mam żadnych dolegliwości, zachcianek ani odrzucenia od jedzenia/napojów. Artykułów mnóstwo na temat tego czy i jakie ilości kawy można przyjąć. Do czasu ciąży piłam dwie filiżanki kawy dziennie, ale tak pół na pół z mlekiem i słabą (taką lubię), nie mam czegoś takiego że kawa mnie pobudza, poprostu lubię smak kawy z mlekiem. Teraz piję max dwie kawy w tygodniu. Jakie macie podejście do tego tematu ?
Nie byłam jakaś specjalną smakoszka kawy, piłam raczej dla towarzystwa ..ale faktycznie, nawet nie zauważyłam że przestałam pic;-) nie mam po prostu ochoty:-) -
Ja to znowu uwielbiałam pic kawe ale tylko rozpuszczalna żadnej innej nie lubiałam , mogłam ja poć litrami dziennie nawet przed snem i szlam spać normalnie teraz jednej rano nie jesteśmy w stanie wypić do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 11:08
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny