CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti83 wrote:Super, że już jesteś po wizycie
A prenatalne kiedy się robi? Czy jeśli mam 34 lata to też moge poprosić o takie skierowanie?
Lekarz mi powiedzial, ze mam isc na badanie w 12tyg. Podobno najlepiej wlasnie zrobic to w 12-13tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 12:07
Marti83, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż nie umiem się doczekać aż wrócimy do domu i będę mogła się wyspać w swoim łóżku.
Basiu a gdzie będziesz robić badania prenatalne? Ja z Franiem robiłam w Genomie w Rudzie śląskiej zawsze tam był problem żeby tel się skontaktowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 12:17
-
Hello. Myślicie, że jak za około 2 tygodnie pójdę na pierwszą wizytę do gin to będzie ok? Ciąża potwierdzona betą - robiłam 2x. Czuję się dobrze. Do lekarza pisałam sms i napisał, że niby od bety 1000 można przyjść, ale ja wolałabym pójść już na bijące serduszko
-
nick nieaktualnyMarti83 wrote:Ja do dr Ponimasza, ale on znowu mało badań zleca
-
Barbarka1984 wrote:Ja nie prosilam o skierowanie. Takiego mam lekarza, ze sam mi dal. Bezplatne prenatalne daja kobietom po 35rż i w jakichs okreslonych wskazaniach. Ja mam wypisane nieprawidlowy wynik badania usg choc wszystko jest ok. Musza tak napisac, zeby NFZ im to rozliczyl.
Lekarz mi powiedzial, ze mam isc na badanie w 12tyg. Podobno najlepiej wlasnie zrobic to w 12-13tyg.Popytam na najbliższej wizycie
A tak pisałyście o tym bólu brzucha, to mnie mocno zaczął bolećBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Tranquilo- czyli troje;-) mi lekarz kazał przyjść od razu, ze względu na przebyta martwa ciąże i kolejne dwie zagrożone.
Klauuudia mam to samo! Przy kichnieciach strasznie ciągnie;-)
Czasem mam wrażenie, że sobie to wszystko wymyśliłam i że jak pójdę do lekarza to się okaże, że ta ciąża to nie jest prawda;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 13:05
-
Mnie w pierwszej ciąży od terminu @ przez mniej więcej 2 tygodnie strasznie bolał brzuch. Co chwilę miałam wrażenie, że zaraz @ przyjdzie. Okropne to było. Na szczęście teraz nie boli mnie nic. Póki co.
Ruth, no u mnie pierwsza ciąża była ok, żadnych poronień. Trafiłam w pierwszej ciąży dość szybko do lekarza, bo mnie bolał brzuch. Teraz nic mnie nie boli, więc chyba poczekamMamy chyba ten sam termin
Mój liczę od owulacji, bo cykle długie i późna owu
-
teqz wrote:Siedzę jak na szpilkach i przeraża mnie z jednej strony, że ta 15 tak blisko, ja chyba zemdleje u tego ginekologa
Kochana będziesz miała to szybko za sobą ! I wiem że bd wszystko w porządki
Ja na 99 % jestem pewna że jeszcze nawet nie usłyszę bicia serduszka bo jest za wcześnieale muszę iść bo biorę leki i zobaczymy co lekarz mi powie. Musi być dobrze i już !!
-
pełnanadziei:} wrote:Kochana będziesz miała to szybko za sobą ! I wiem że bd wszystko w porządki
Ja na 99 % jestem pewna że jeszcze nawet nie usłyszę bicia serduszka bo jest za wcześnieale muszę iść bo biorę leki i zobaczymy co lekarz mi powie. Musi być dobrze i już !!
Nie ma innej opcji! Kiedy miałaś OM?