CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
tomania2806 wrote:Już nie umiem się doczekać aż wrócimy do domu i będę mogła się wyspać w swoim łóżku.
Basiu a gdzie będziesz robić badania prenatalne? Ja z Franiem robiłam w Genomie w Rudzie śląskiej zawsze tam był problem żeby tel się skontaktować -
pełnanadziei:} wrote:Tegz u Ciebie to bd dzisiaj już wszystko pięknie widać
Chyba najgorsze jest to czekanie właśnie " zobaczę coś czy nie zobaczę"
Jak ja poszłam 2 tyg temu to było to 2 dni po tym jak test zrobiłam i byłam nakręcona, że coś zobaczę bo mi wychodziło że 6 tydzień już, a spotkała mnie przykra niespodzianka, więc mam nauczkę się za bardzo nie nakręcać -
Takiej niespodzianki się boję,a jak wczoraj się naczytałam na forum o pierwszych wizytach i smutkach po to spać nie mogłam . Poczekałabym jeszcze trochę z wizytą ale muszę się dopytać o te leki aby sobie nie zaszkodzić.
Ja też się staram nie nakręcać ale mam cichą nadzieje że wszystko będzie dobrze .
-
Bozii czytam te wasze wpisy i cieszę się waszym szczęściem ze już widzialyscie , albo zaraz zobaczycie maleństwa a zarazem smicr się ze ja muszę jeszcze czekać do 31 ;(( bo szybciej jak to Pani położna powiedziała nie ma sensu a to będzie już początek 9 tyg od mojej ostatniej miesiączki wiec już będzie wszystko pięknie widać i słychać Ehh nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa tygodnie cały czas się nakręcam boje się i mąż się śmieje bo co chwile cycuszki ugniatam czy dalej bolą nawet testy powtarzałam chyba z 7 już zrobiłam hehe chyba wariuje już ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 13:44
pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Bozii czytam te wasze wpisy i cieszę się waszym szczęściem ze już widzialyscie , albo zaraz zobaczycie maleństwa a zarazem smicr się ze ja muszę jeszcze czekać do 31 ;(( bo szybciej jak to Pani położna powiedziała nie ma sensu a to będzie już początek 9 tyg od mojej ostatniej miesiączki wiec już będzie wszystko pięknie widać i słychać Ehh nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa tygodnie cały czas się nakręcam boje się i mąż się śmieje bo co chwile cycuszki ugniatam czy dalej bolą nawet testy powtarzałam chyba z 7 już zrobiłam hehe chyba wariuje już ;(
czyli nie jesteśmy same z tym stresemjak wszystko jest ok to faktycznie lepiej poczekać z pierwszą wizytą
-
Mała_Mii wrote:Bozii czytam te wasze wpisy i cieszę się waszym szczęściem ze już widzialyscie , albo zaraz zobaczycie maleństwa a zarazem smicr się ze ja muszę jeszcze czekać do 31 ;(( bo szybciej jak to Pani położna powiedziała nie ma sensu a to będzie już początek 9 tyg od mojej ostatniej miesiączki wiec już będzie wszystko pięknie widać i słychać Ehh nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa tygodnie cały czas się nakręcam boje się i mąż się śmieje bo co chwile cycuszki ugniatam czy dalej bolą nawet testy powtarzałam chyba z 7 już zrobiłam hehe chyba wariuje już ;(
Ja sama choć już mam dzieci to tak wariowałam przed @, że juz od 23 dc robiłam testy. I powiem Wam, ze najlepszy okazał się Nordtest. Bo już w 23 dc pokazał II
Mała_Mii trzymam kciuki żebyś dała radęchoć wiem, ze to trudne
-
nick nieaktualny
-
Muszę jakoś dać rade hehe kurczę już nawet się śmiałam do męża ze polecę do pl na dwa dni żeby tam do swojej Pani ginekolog na usg pójść
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
ja tez idę jutro ale wsumie nie po usg ale po to aby dostać zlecenie w Luxmedzie na badania wskazane przez mjego gina. Zastanawiam się czy jeśli beta jest powyżej 950 to czy coś juz będzie. Czytałam, ze cos już widać jak beta jest powy 1000 więc może przynajmniej wykluczę pozamaciczną.
-
Witam się nieśmiało. Według ovu termin mam na 23 czerwca.
Jestem już mamą prawie dwuletniej córki. Niedawno przeszłam dwa poronienia dlatego jakoś do tej ciąży podchodzę bardzo spokojnie i sceptycznie (co ma być to będzie).
Nie robiłam jeszcze nawet bety bo nie chciałam za szybko się rozczarować. Mam mutację mthfr i podobno mogę mieć problem z krzepliwością krwi. Wizytę będę mieć 26 października i wtedy będę wiedzieć czy wszystko jest w porządku.
Marya lubi tę wiadomość
-
Arga wrote:Witam się nieśmiało. Według ovu termin mam na 23 czerwca.
Jestem już mamą prawie dwuletniej córki. Niedawno przeszłam dwa poronienia dlatego jakoś do tej ciąży podchodzę bardzo spokojnie i sceptycznie (co ma być to będzie).
Nie robiłam jeszcze nawet bety bo nie chciałam za szybko się rozczarować. Mam mutację mthfr i podobno mogę mieć problem z krzepliwością krwi. Wizytę będę mieć 26 października i wtedy będę wiedzieć czy wszystko jest w porządku.
Trzymam mocno kciuki !tomania2806 lubi tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:8 września więc dzisiaj jest wg belly 5t4d
Ja OM mialam 05.09 a wg USG w piatek wyszlo rowne 5 tyg, Wiec dzis 5+4. Estymowany porod przeskoczyl z 12.06 na 15.06...
Pewnie sie to jeszcze zmieni.
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
U mnie każdy cykl inny srednio co 30dni.. a to był drugi cykl po tabletkach anty (bralam miesiąc żeby rozkręcić hormony)..sama jestem ciekawa jak to w końcu będzie z tymi tygodniami. W dwóch pierwszych ciążących testy wydzly dopiero tydz i dwa tyg po spodziewanej @,a teraz 5 dni przed już
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Witajcie, ja dzisiaj umieram. Na całego dopadły mnie mdlosci. Mimo tego ze czuje się okropnie to cieszę się z objawów
Dzisiaj o 18 mam pierwsza wizytę. Mąż idzie ze mną wiec nawet jakby było coś nie tak to zawsze mam w nim oparcie.
klauuudia, Wonderland, tomania2806 lubią tę wiadomość