CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruth wrote:Ani nie pytaj..jedna i druga ciąża plus 30kg ..znowu wcięło pół tekstu:/
Szybko stracilam bo po drugiej ciąży zakochałam sie w crossficie i bieganiu;)póki co zmieniam szesciopak na krągły brzuszek;-) już rozgladam się za wózkami do biegania hihi
Długo zrzucałaś? I po urodzeniu o wiele mniejsza waga była czy nieznacznie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 11:18
-
pełnanadziei:} wrote:Tegz ja bym chciała rodzić naturalnie jeżeli będzie taka możliwość. Poród w wodzie to świetny pomysł ale niestety ja też mam kawał drogi do szpitali z takimi możliwościami.
Słyszałam że w szpitalu w którym mam zamiar rodzić podczas porodu można posiedzieć w wannie ale sam poród się tam nie odbywa....
No u mnie tak samo, choć nadal się śmieję do męża, że najwyżej on odbierze poród w samochodzie jeśli się zdecyduje na jakieś miasto do godziny jazdy haha -
Ruth czwarte
chciałam mieć trójeczkę i nie myślałam o kolejnym dziecku, jednak ostatnio dużo rozmawialiśmy z mężem, ze chcielibyśmy jeszcze jednego maluszka
Dzieci bardzo chcą siostrzyczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 11:20
Ruth lubi tę wiadomość
-
Teqz ..długo zbierałam..zrzucilam w dwa lata..z 90 i żadnego tłuszczu na 64 i same mięśnie;) duzo ćwiczyłam..tyle, że układ hormonalny szalał i musiałam przestać..masy redukcje rozwaliły hormony i okresu nie było;-) nie pamiętam ile po urodzeniu było..depresja poporodowa zrobiła tez swoje. Nie martw się, o tym się naprawdę nie myśli, jak sie urodzi;-) jedz zdrowo, dbaj o siebie a będzie wszystko dobrze
-
Pięknie dziewczyny<3 a mówią, że kobiety nie chcą już kilku dzieci.. na mnie patrzyli jak na ufo, jak mówiłam że chcę trzecie:-) przecież mam syna, córkę, odchowane..to po co mi kolejne. Mąż długo nie chciał, a teraz? To dopiero 5 tydz a on kołyski ogląda:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 11:24
Marti83, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarti83 wrote:Marlena24 Ryth pisała, że bliżej jej do żor. A Ty do jakiego chodzisz? Ja myślę cały czas nad wyborem...
Ja chodze do Widenka-Macina, ale się cały czas zastanawiam bo niby wszystko ok ale brakuje mi takiej 'luźnej rozmowy' z nią.Marti83 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Cześć Dziewczyny,
Nie dopisuję się jeszcze do Waszego grona, gdyż pomimo dwóch prawidłowych bet (16 dpo - 504, 20 dpo 2191), w związku z ciążą pozamaciczną w czerwcu wolę się wstrzymać do USG. Wizytę mam w piątek.
Nie daje mi spokoju ciągnięcie w okolicach prawego jajnika, nie jest bolesne ale jednak odczuwalne. Po tamtej stronie miałam ciążę pozamaciczną. Do piątku chyba zwariuje i stąd chciałam zapytać cy któraś z Was odczuwa podobne objawy?
Owulację w tym cyklu miałam z lewej strony.
Dziękuję z góry za odpowiedź.
Ja mialam owu z prawego jajnika i mnie do tej pory pobolewa. Cialko zolte jeszcze pracuje u Ciebie. Ja mam torbiela ale mam sie nie przejmowac bo sam sie wchlonie -
tomania2806 wrote:Hej jutro wychodzimy do domu wszystko jest super. Lewa komora jest większa ale to musimy tylko obserwować.
A i dam radę isc w czwartek do Dr ziomka polecacie? zobaczymy co on mi powieBez problemu wypisuje skierowania na badania i na prenatalne tez dzis dostalam bez gadania
-
teqz wrote:No u mnie tak samo, choć nadal się śmieję do męża, że najwyżej on odbierze poród w samochodzie jeśli się zdecyduje na jakieś miasto do godziny jazdy haha
I To się nazywa poród rodzinny hehe
Aż miło posłuchać że kobietki wybierają większy układ rodzinyMarti83 lubi tę wiadomość
-
Jestem dziewczynki po wizycie. Dostalam skierowanie na badania prenatalne i juz sie umowilam na 15.11.
Nastepna wizyte mam 7.11 i do tego dnia mam L4.
Mam juz zalozona karte ciazy.
Nie bardzo mi sie podoba moje TSH 2,66, ale lekarz mi nic nie przepisal. No nic, kulamy sie dalej
Czy ktoras jeszcze ma dzis wizyte?
Czekam na wiescitomania2806, summer86, Paula2702, Anitka201, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Ruth wrote:Teqz ..długo zbierałam..zrzucilam w dwa lata..z 90 i żadnego tłuszczu na 64 i same mięśnie;) duzo ćwiczyłam..tyle, że układ hormonalny szalał i musiałam przestać..masy redukcje rozwaliły hormony i okresu nie było;-) nie pamiętam ile po urodzeniu było..depresja poporodowa zrobiła tez swoje. Nie martw się, o tym się naprawdę nie myśli, jak sie urodzi;-) jedz zdrowo, dbaj o siebie a będzie wszystko dobrze
Wow, cudna zmianana razie myślę o tym, żeby z ciążą było ok bo trochę mnie nastraszyli w rodzinie, że często się zdarzały poronienia i ciągle gdzieś mi to z tyłu głowy siedzi ;/
-
Barbarka1984 wrote:Jestem dziewczynki po wizycie. Dostalam skierowanie na badania prenatalne i juz sie umowilam na 15.11.
Nastepna wizyte mam 7.11 i do tego dnia mam L4.
Mam juz zalozona karte ciazy.
Nie bardzo mi sie podoba moje TSH 2,66, ale lekarz mi nic nie przepisal. No nic, kulamy sie dalej
Czy ktoras jeszcze ma dzis wizyte?
Czekam na wiesciA prenatalne kiedy się robi? Czy jeśli mam 34 lata to też moge poprosić o takie skierowanie?
-
Marlena24 wrote:Przepraszam nie widziałam teog posta.
Ja chodze do Widenka-Macina, ale się cały czas zastanawiam bo niby wszystko ok ale brakuje mi takiej 'luźnej rozmowy' z nią. -
nick nieaktualnyBarbarka1984 wrote:Ja chodze do Ziomka. Specyficzny humorek ma, ale jest swietnym specjalista wiec polecam
Bez problemu wypisuje skierowania na badania i na prenatalne tez dzis dostalam bez gadania
To pójdę do niego w czwartek. Ja miałam ostatnio też badania prenatalne na skierowanie ze wgledu na obciążony wywiad genetyczny. Jeszcze nie mam stałego lekarza jakoś tak u kazadego coś mi nie pasuje. Może jednak ten Ziomek ja i tak idę do niego prywatnie.Barbarka1984 lubi tę wiadomość