CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:Witajcie, ja dzisiaj umieram. Na całego dopadły mnie mdlosci. Mimo tego ze czuje się okropnie to cieszę się z objawów
Dzisiaj o 18 mam pierwsza wizytę. Mąż idzie ze mną wiec nawet jakby było coś nie tak to zawsze mam w nim oparcie.
Trzymam kciuki !Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję tym co już widziały swoje maleństwa!
Ja mam wizytę jutro o 8:30.. już się doczekać nie mogę.. jestem podekscytowana a zarazem się boję czy wszystko jest w porządku. Trzy tygodnie temu miałam jasnobrązowe plamienia, byłam u ginekologa i dostałam progesteron.. boję się jak to będzie..
AdaEva lubi tę wiadomość
Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
Chyba wczoraj pisalyscie o brzuszkach. Ja mam wrażenie ze mój już się powiększył. W poprzedniej ciazy przytyłam jakieś 12 kg, zaraz po ciazy zeszło mi 20 kg. Ogólnie idąc do porodu mialam bardzo mały brzuch, a wyszedł ze mnie ponad 4 kg klocek. Liczę ze w tej ciazy będzie podobnie zarówno wagowo jak i gabarytowo
Któraś z Was pytała o kawę. Przed ciaza ja uwielbiałam. Piłam po 2-3 dziennie,mocne, świeżo mielone z ekspresu. Teraz nie jestem w stanie skończyć jednej, a np dzisiaj nie piłam w ogóle. Mój lekarz przestrzegał zeby nie pic rozpuszczalnej. Twierdzi ze 2 filiżanki dobrej kawy ciężarnej nie zaszkodzą. -
Anitka201 wrote:Witajcie, ja dzisiaj umieram. Na całego dopadły mnie mdlosci. Mimo tego ze czuje się okropnie to cieszę się z objawów
Dzisiaj o 18 mam pierwsza wizytę. Mąż idzie ze mną wiec nawet jakby było coś nie tak to zawsze mam w nim oparcie.
Będzie dobrze! Trzymamy kciukiAnitka201 lubi tę wiadomość
-
Odebrałam dzisiaj wyniki plytki krwi poniżej normy i w moczu nieciekawie wyglądają erytrocyty 20-25mam nadzieję ze to nie znowu nerki, ostatnio na wizycie jak pokazywałam lekarzowi gdzie mnie boli brzuch to powiedzial ze moze od nerek bolec.
Tarczyce idealna mam jak nigdy:) -
Witam i ja ale naskrobalyscie u mnie zaczęły sie mega mdłości jutro jednak idę do lekarza moze chociaż zobaczę małego kropka zaraz was ponadrabiam
z testami mam podobnie tez co chwile robię Haha
Kawe pije 1x teraz chociaż ogolnie ja uwielbiam
Pierwszy poród miałam przez cc i drugi tez tak bede miała wróciłam do formy bardzo szybko ( nawet szybciej niż znajome po normalnym porodzie i cięciu ) wiec wszystko zależy od organizmu dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 16:56
17.03.2017Sofia
-
Widziałam serduszko! Data porodu wg usg 11.06 wiec ciąża o 2 tyg młodsza niż z OM. Cudowne uczucie usłyszeć ze wszystko jest Ok
jagodowa91, Madzik84, AdaEva, Ruth, Vero, Anitka201, Mała_Mii, witaminkab, Paula2702, Barbarka1984, palusia171, Mysza 3 lubią tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:a było już widać serduszko ?
nie bylo widac serduszka. lekarz powiedzial ze w nastepnym tygodniu czyli w tym. Jutro mam spotkanie w klinice prenatalnej. Nie mam pojecia co mi tam beda robic.
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
Moje koszmarne migreny z wymiotami minely po cudownych tabletkach- Cyclizine.
Dziewczyny, mam prosbe, napiszcie mi prosze jakie badania do karty ciazy zlecil Wam lekarz w Polsce.
W zeszlym tygodniu porobilam ile zdolalalam rozczytac.I nie wiem czy wszystko mi sie udalo zrobic. A nastepna wizyta w Polsce 13.11 I przylece akurat na wizyte.
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
Witajcie. Ja już po wizycie
słyszałam serduszko - pięknie bije. Maleństwo ma 7,8 mm co odpowiada 7 tygodniowi. Termin porodu wyznaczyli mi na 4.06. Dostałam skierowanie na badania oraz na usg na 21.11. Kolejna wizyta 6.11 wtedy też wezmę sobie już l4. Na razie lekarz mi jeszcze nie wystawił. Jeszcze przez 3 tygodnie pracy mnie czeka... Czuję się raz lepiej raz gorzej. Bardzo często mam zawroty głowy, czasem nachodzi mnie na wymioty. Oby przez najbliższe 3 dni nie było tak źle - bo czeka mnie troszkę stania i biegania za przedszkolakiem w pracy. Pozdrawiam
Vero, Sonia94, jagodowa91, Madzik84, Paula2702, Anitka201, Mysza 3 lubią tę wiadomość
-
malinka201666 wrote:Też miałam pierwsze cc ale chciałabym teraz spróbować naturalnie.Cc mi wyszło nagle więc chyba nie muszę być z góry znowu cięta?
Jeżeli chcesz możesz spróbować naturalnie. Jeżeli minęło przynajmniej 2 lata od ostatniego porodu.