CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję bardzo dziewczynki :*
ale narazie nie chcę się nastawiać bo to ròżnie bywa ale modle się aby bylo wszystko dobrzenie wiem jak ja wytrzymam ten tydzień
Zohasamocha-naturalna mialam monitoring i trzy pecherzyki, dwa pekly i taki jest efekt
zohasamoha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u nas wszystko w porządku. Wizyta udana
maluszkowi bije już serduszko
wg obliczeń termin wychodzi na 7.06 usg pokazuje 04.06
Tak się cieszępełnanadziei:}, tomania2806, zohasamoha, Wonderland, teqz, Mysza 3, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Tini wrote:Bo mój M ma te same objawy
a ponoć u nas rota panuje. Mamy tylko nadzieję, że dzieciaki od nas nie zalapia
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
Wow co za tempo pisania! Ci chce odpisac to mam pol nowej strony do nadrobienia.
Co do kawy to ja piłem jedną dziennie, ale już mnie odrzucilo. Wcześnie w poprzedniej ciąży ok 9 tyg dopiero.
Gratuluje wizyt! Świetne wiadomości. Ja idę we czwartek na 21 dopiero! I tak idę wcześnie, bo 6 1, ale po sierpniowym poronieniu chce sprawdzić czy w ogóle jest jeszcze ciąża.
Pelnanadziei trzymam kciuki za bliźniaki, cudowna sprawa dla dzieci.pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Wow co za tempo pisania! Ci chce odpisac to mam pol nowej strony do nadrobienia.
Co do kawy to ja piłem jedną dziennie, ale już mnie odrzucilo. Wcześnie w poprzedniej ciąży ok 9 tyg dopiero.
Gratuluje wizyt! Świetne wiadomości. Ja idę we czwartek na 21 dopiero! I tak idę wcześnie, bo 6 1, ale po sierpniowym poronieniu chce sprawdzić czy w ogóle jest jeszcze ciąża.
Pelnanadziei trzymam kciuki za bliźniaki, cudowna sprawa dla dzieci.
Dziękuje i również trzymam kciuki!
-
pełnanadziei:} wrote:Bedę Was męczyć moją niepewnością
Tegz a jakie zalecenia ?Dlugo chcecie pracowac?
ja lubię swoją prace i mimo ze kocham moje dziecko nad życie to i tak cenie sobie to ze wychodzę bez niego z domu. Rok byłam na macierzyńskim i przygnębiało mnie to ze codziennie robię to samo. Jak wróciłam do pracy nagle znalazłam czas na wszystko - czynne spędzanie czasu z młodym, obowiązki domowe i prace
zohasamoha, pełnanadziei:} lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Chce jak najdłużej pracować
ja lubię swoją prace i mimo ze kocham moje dziecko nad życie to i tak cenie sobie to ze wychodzę bez niego z domu. Rok byłam na macierzyńskim i przygnębiało mnie to ze codziennie robię to samo. Jak wróciłam do pracy nagle znalazłam czas na wszystko - czynne spędzanie czasu z młodym, obowiązki domowe i prace
Ja mam tak samo
Wszystko zalezy od tego jak bedziemy sie toczycAnitka201 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Jestem lutówką 2016 i z sentymentem patrze na Wasze wątki
Wiem że to nie miejsce na spam ale chciałabym zaprosić te z Was które miałyby ochotę do polubienia na fb sklepu internetowego dla niemowląt który prowadzi moja przyjaciółka
W ofercie ciekawa folkowa kolekcja dla najmłodszych, ubranka, kocyki i akcesoria
Link do fan page: www.facebook.pl/babelusklep/
Link bezpośrednio do sklepu: www.babelu.pl
Dajcie lajka, z góry dziękuję -
pełnanadziei:} wrote:Bedę Was męczyć moją niepewnością
Tegz a jakie zalecenia ?Dlugo chcecie pracowac?
i dbać o siebie, w sumie tylko tyle
Spytałam go tez o to czy to normalnie ze już mnie piersi nie bolą i powiedział, ze jak najbardziej, ciało się po prostu już przyzwyczaiło do nowej sytuacji. Ja myśle żeby do końca roku popracować bo pracuje jako spedytora wiec i tak się nie mecze tylko siedzę przed komprmale najważniejsze jest zdrowie maleństwa wiec jak będę się zle czuć to będę siedzieć w domu, może szef będzie Ok z tym żebym z domu pracowała
a Ty kiedy chcesz iść?
-
Tutaj jest tylko 12 tyg macierzynskiego i tyle byłam plus miesiąc urlopu wzięłam , uwielbiałam swoją prace ale teraz coraz bardziej mi przykro dlatego ja chce tylko pracować do końca roku i pózniej juz byc z Zosia zająć sie sobą w ciazy itd. Zrobię sobie przerwę , praca ani kariera mi nie ucieknie a teraz czuje jak mi brakuje Zosi gdy jestem w biurze.17.03.2017
Sofia