CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
teqz wrote:Oby oby! A jak tam mdłości? Męczą Cię? Mnie trochę, ale tak, że nie mam ochoty nawet nic jeść, więc potem to już nie wiem czy mi niedobrze z głodu czy mam mdłości
Ja też miałam bóle straszne w niedziele przez orgazm właśnie i stwierdziłam, że już wolę ich nie mieć przez pare miesięcy niżeli się potem stresować niepotrzebniea jeszcze Cie trzyma ten skurcz?
Czasami czuje nudności ale nigdy z rana tylko popołudniużadnych wymiotów nie miałam ale węch mam wyostrzony strasznie
właśnie to był pierwszy symptom przez który pomyślałam że to może być ciąża - mam psa i miałam ochotę go kąpać codziennie po kilka razy
Jedz jedz bo fasolka potrzebuje jedzonka
Wiesz że tak samo pomyślałam z tymi orgazmami :p nie trzyma bp to dosłownie "po" trwało ok 2-3 minut i przeszło zaraz ale strasznie się przestraszyłam bo nigdy takiego bólu nie czułam.
-
Ale głodne..od rana o seksie
Mój lekarz też jest zdania, że jeśli z ciąża nic się nie dzieje to nie ma przeciwwskazań żadnych jeśli chodzi o sexmój M powiedział, że dopki nie przyjdę od lekarza to mnie tylko będzie głaskać
Vero czekam na informacje, czy miałaś usg i czy coś było widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 09:03
klauuudia lubi tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:Czasami czuje nudności ale nigdy z rana tylko popołudniu
żadnych wymiotów nie miałam ale węch mam wyostrzony strasznie
właśnie to był pierwszy symptom przez który pomyślałam że to może być ciąża - mam psa i miałam ochotę go kąpać codziennie po kilka razy
Jedz jedz bo fasolka potrzebuje jedzonka
Wiesz że tak samo pomyślałam z tymi orgazmami :p nie trzyma bp to dosłownie "po" trwało ok 2-3 minut i przeszło zaraz ale strasznie się przestraszyłam bo nigdy takiego bólu nie czułam.
Tak do wieczora to mi nic nie smakuje i najchętniej nic bym nie jadłaa ja już teraz odliczam dni do następnej wizyty, chcę już zobaczyć jak pięknie rośnie
-
Ruth podobno kobiecie libido w ciąży szleje więc mąż nie zna dnia ani godziny hehe :p
Ja jeszcze tydzień poczekam do następnej wizyty w celibacie
Tegz a kiedy następna za 3 tygodnie tak ?teraz już będzie coraz większy bobasek
Ja od rana jestem wyluzowana i co ma być to będzie , co w mojej mocy będzie to zrobię a reszta zapisana gdzieś tam na górze
Ruth skorzystam z Twojej rady i bd jadła małymi porcjami
-
pełnanadziei:} wrote:Ruth podobno kobiecie libido w ciąży szleje więc mąż nie zna dnia ani godziny hehe :p
Ja jeszcze tydzień poczekam do następnej wizyty w celibacie
Tegz a kiedy następna za 3 tygodnie tak ?teraz już będzie coraz większy bobasek
Ja od rana jestem wyluzowana i co ma być to będzie , co w mojej mocy będzie to zrobię a reszta zapisana gdzieś tam na górze
Ruth skorzystam z Twojej rady i bd jadła małymi porcjami
Tak, teraz co 3 tygodnie wizyty mamByłam wczoraj z mężem i był zachwycony, pytał się mnie już czy może ze mną na każde badanie chodzić
Ty idziesz ze swoim?
-
teqz wrote:Tak, teraz co 3 tygodnie wizyty mam
Byłam wczoraj z mężem i był zachwycony, pytał się mnie już czy może ze mną na każde badanie chodzić
Ty idziesz ze swoim?
Ooo to świetnie ! Super że się tak zaangażował !
Na wczorajszą poszłam sama ale 5 minut przed wejściem mąż napisał mi takiego wpierającego smsa że płakać mi się chciało
Teraz za tydzień idziemy razem, nie wiadomo co się wydarzy i chce mnie wspierać
-
Cześć dziewczyny
muszę się wam przyznać że już dość długo was tu podglądam i czytam wszystkie posty ale po niedawnym poronieniu jakoś bałam się do was dołączyć. Wierzę że teraz wszystko będzie dobrze ale jestem ostrożna.
Jestem w 7 tygodniu, termin na 9 czerwca. Byłam tydzień temu na wizycie ale był tylko pęcherzyk. Następna mam w czwartek za tydzień i mam nadzieję że ujrze już moje małe serduszkopełnanadziei:}, Marti83, Arga, jagodowa91, welonka, palusia171, Mysza 3, Barbarka1984, Madzik84, Tini lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Cześć dziewczyny
muszę się wam przyznać że już dość długo was tu podglądam i czytam wszystkie posty ale po niedawnym poronieniu jakoś bałam się do was dołączyć. Wierzę że teraz wszystko będzie dobrze ale jestem ostrożna.
Jestem w 7 tygodniu, termin na 9 czerwca. Byłam tydzień temu na wizycie ale był tylko pęcherzyk. Następna mam w czwartek za tydzień i mam nadzieję że ujrze już moje małe serduszko
Witam Meginka - gratulacje i rośnijcie zdrowo !
Za tydzień napewno już bd widaćMeginka lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:Byłam dokładnie 2 tyg temu, wg OM myślałam, że już był to 6 tydzień, ale okazało się że teraz dopiero jestem gdzieś pomiędzy 6-7 tyg, więc wtedy pewnie był 4 i kilka dni
Ja mam jutro wizytę na 10:30
Raczej nastawiam się na odebranie skierowania na badania:-) u mnie dopiero skończony 5tydz -
witaminkab wrote:Anitka201 też odzyłam jak wróciłam do pracy. Pracować chce pewnie do marca, umowę mam do kwietnia więc muszę wcześniej iść na l4.02.09.2015 Marusia
-
Jestem w 7 tygodniu, termin na 9 czerwca. Byłam tydzień temu na wizycie ale był tylko pęcherzyk. Następna mam w czwartek za tydzień i mam nadzieję że ujrze już moje małe serduszko -
pełnanadziei:} wrote:Ooo to świetnie ! Super że się tak zaangażował !
Na wczorajszą poszłam sama ale 5 minut przed wejściem mąż napisał mi takiego wpierającego smsa że płakać mi się chciało
Teraz za tydzień idziemy razem, nie wiadomo co się wydarzy i chce mnie wspierać
Bałam się, że nie będzie chciał chodzić a tu taka niespodziankanajważniejsze, że za tydzień z Tobą będzie, pewnie serduszko już zobaczycie
-
Jestem w 7 tygodniu, termin na 9 czerwca. Byłam tydzień temu na wizycie ale był tylko pęcherzyk. Następna mam w czwartek za tydzień i mam nadzieję że ujrze już moje małe serduszkoCzyli bardzo blisko siebie bo ja wg USG termin na 11.06