CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Meginka witaj
U mnie teraz panuje okropne zmęczenie chwile sie pokręcę i juz musze iść na drzemkę bo nie mogę wytrzymać , i wszystko mi śmierdzi .
My staraliśmy sie półtorej roku od stycznia tak na poważnie z leczeniem udalo sie w pierwszym cyklu po laparoskopii i 5 z clo .
Ruth ja mam w maju siostrzenicy komunie i obawiam sie ze mogę na niej nir byc . -
jagodowa91 wrote:My się staraliśmy od marca i w kwietniu się udało, ale początkiem maja straciłam. Później w czercu przerwa i od lipca starania znów i tak o to wrześniowej @ już nie było
ja z rozmiaru B skoczyłam już na D!
jedynie po wieczornym prysznic czuje lekka ulgę.
U nas starania trwały długo bo 2 lata. Wszystkie badania porobione i nic nie wyszlo. Raz się udało ale w czerwcu poronilam na początku 6 tygodnia. Ale jestem dobrej myśli i teraz będzie wszystko dobrze. Mój prawie 4 letni lobuziak już długo czeka na rodzeństwo -
Hihi lubię swój nowy rozmiar piersi..przez bieganie i crossfit moje piersi wyglądały "skąpo"
do bólu też się powoli przyzwyczajam:-)
Vero, czyli jesteś cały czas pod dobra opieka
Marti jadę dziś wpłacić zaliczkę za salę..chyba za siebie wpłacę podwójnie -
pełnanadziei:} wrote:Wszystko będzie dobrze
A wizyta 10.01 to w klinice prenatalnej a u ginekologa częściej tak ?
Na szczęście u ginekologa 13.11 ale w Polsce. Tu ginekolog nie prowadzi ciąży.
Polozna skontaktuje się ze mną za 3 tygodnie - ok9 tc zeby założyć kartę i powiedzieć co mnie czeka ...
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
teqz wrote:A rosły Ci piersi do samego końca ciąży czy w pewnym momencie stanęły w miejscu i już były takie same? Nie wiem kiedy kupować staniki bo już mi urosły do D ale nie wiem czy nie będzie gorzej'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
pełnanadziei:} wrote:Ruth czyli taka miła zmiana
ja się tylko boje że po ciąży i karmieniu może być ciężko z piersiami bo moja mama miała nie za ciekawie...
AdaEva rozumie, to wizyta już nie długo ale napewno bd wszystko dobrzeczyli u Was jest całkiem inaczej
Mam za sobą dwie ciąże i ani jednego rozstępa, a pompki pięknie je podnoszą, więc da się zachować jędrnośćsmaruję się już od początku oliwką, brzuchol i piersi. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
AdaEva co kraj to obyczajbyle dzidzia zdrowo rosła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 11:14
-
Meginka wrote:Moje (.)(.) też bolą jak nie wiem i chodzę już w sportowym miękkim staniku
jedynie po wieczornym prysznic czuje lekka ulgę.
U nas starania trwały długo bo 2 lata. Wszystkie badania porobione i nic nie wyszlo. Raz się udało ale w czerwcu poronilam na początku 6 tygodnia. Ale jestem dobrej myśli i teraz będzie wszystko dobrze. Mój prawie 4 letni lobuziak już długo czeka na rodzeństwomożemy rodzinę powiększać
Meginka lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Palusia ja tak mialam przez kilka dni nie mogłam jesc pic zmuszałam sie zeby zjeść jakies wafle ,teraz jak mam mdłości to od rana do południa pozniej mam niepohamowany apetyt i wieczorem zaczyna mnie od nowa mdlić .
My mamy komunie 21 maja a termin na2-3czerwca jesli bedzie cc to moze być różnie.
Ja musiałam kota i psa pozbyć obroży bo z daleka mi śmierdziała, tak samo odświeżacze pochowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 11:18
-
Ruth wrote:Mam za sobą dwie cieszę i ani jednego rozstępa, a pompki pięknie je podnoszą, więc da się zachować jędrność
smaruję się już od początku oliwką, brzuchol i piersi. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
AdaEva co kraj to obyczajbyle dzidzia zdrowo rosła
Jakie pompki ?wybacz za pytanie ale ja jestem w pierwszej ciąży i jeszcze jestem zielona
-
Ruth wrote:
Marti jadę dziś wpłacić zaliczkę za salę..chyba za siebie wpłacę podwójnie
Ja już też załatwiłam salę, udało sie na ostatnią chwilęRuth lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:Jeśli chodzi o starania to zaskoczyło dopiero w 19 cyklu.
Hej dziewczyny!
A mnie dziś mdłości znowu dopadły... Dziwne, bo najpierw mnie napina i tylko kaszle, a potem biegiem do toalety. I tak do drugiego śniadania.
Oczami mam ochotę na wszystko, ale jak tylko biorę coś do przygotowania, to mnie mdli. Za mało jem,ale przez te mdłości nie daje rady... też któraś z Was tak ma?
Ja mam tak samo, nic nie mogę zjeść mimo, że jestem głodna, tylko około 19 mogłabym zjeść wszystko.