CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Kurczę jakoś nie wierzę w tę pełnię księżyca i jej wpływ na poród..
Czytałam nawet, że robili badania i nie wykazały one znaczącej korelacji.
Ja też jestem raczej sceptyczna jeśli chodzi o takie kwestie
W ogóle, to ostatnio aż nie chce mi się tu wchodzić, bo wszystkie piszecie o jakichś skurczach, straszakach, rozwarciu, bólach, czopach... nawet te z Was, to są w 34-36 tca u mnie nic... i mam wrażenie że już zawsze będę w ciąży
Wiem, że jeszcze mam spokojnie 2 tygodnie do terminu no ale już nie mogę Was czytać
Ale z drugiej strony cudnie wiedzieć, że już tyle z Was tuli swoje skarby... i na mnie niedługo przyjdzie czas, prawda?
Nie będę jak słoń, 21 miesięcy w ciąży? -
witaminkab wrote:A ja chcialabym być w ciąży do następnego czwartku popołudniu
we czwartek córcia ma przedstawienie w przedszkolu z okazji Dnia Mamy i Taty i organizują dzień rodziny, chciałabym na nim być. Więc z przyjemnością poczekam i Was przepuszcze w kolejce.
mamy festyn rodzinny w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty. A jutro idę na ktg do szpitala i mają zbadać ilość wód czy nie przybywa...
-
Ja tam też chetnie odstąpię miejsce
chociaż mi się dłuży teraz jak nie wiem to bardzo chce wytrzymać ze 2-3 tyg jeszcze.
Axana jak wg OM mam termin na 02.07 a z prenatalnego 25.06 to tp powinnam brać pod uwagę z prenatalnego? I czy lekarze się do tego jakoś stosują? Bo mój zawsze bierze pod uwagę ten z OM. -
firanki na duszę wrote:Trójka
U mnie 2 tygodnie temu afi było 22, wczoraj już 11, więc super.
Jesteśmy w szpitalu, na ktg cisza jak na złość. Szyjki już nie ma, rozwarcie na opuszek palca. Jutro zakaldaja mi balonik. Mam nadzieję że urodzę max w czwartek -
Już po USG, rozwarcie na 1 cm, to nie były wody jeszcze, mała ma 4075g +/- 595g.
Teraz jestem na ktg i pisze jej puls na poziomie 110 - 125.. czy to dobrze? Martwię się... ;/ Skurcze jako takie się piszą.. zobaczymy co powie ginekolog na to..Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
Dzięki firanki
mam nadzieję w takim razie, że mój Bąbel aż tyle ich nie pochłania co by miałam Mu zabraknąć. Ostatnio miałam około afi 17 - na początku maja. Później pod koniec maja mój gin mówił, że ilość wód ok, ale nie dopytałam ile.
Jeju jak się objadłam. Zjadłam cały kubek lodówczekoladowe z kawałkami czekolady, waniliowe z kawałkami orzechów i dorzuciłam sobie jeszcze borówki i banana, no i to co najbardziej pasuje mi do lodów bita śmietana
a teraz zdycham tak mi ciezko
-
ja ostatnio zauważyłam, że nie mogę się przypilnować na regularnym jedzeniu. Zjem takie normalne lub czasem obfite śniadanie i potem długo długo nic nie jem i nagle robię się głodna jak wilk i zjadam jakieś wielkie ilości różnych rzeczy bo nie mogę się najeść a potem właśnie zdycham z przeżarcia.. masakra jakaś :p
a własnie wciągnełam świeży groszek zielony
-
Dzisiaj o 14.06 przez cc przyszedł na świat Karolek, waży 3070 ma 53 cm i dostał 10 punktów. Cc było przyspieszone bo mialam białko w moczu i ciśnienie 160na110. Mamy się dobrze
Anitka201, klarunia1978, KlaudiaS, teqz, lotka1990, Sonia94, Magda33, Agnella, Leira, Tròjka, anna23, Alphelia, witaminkab, kokkosanka, palusia171, Annaya, Czara, pilik, Lucy010, Dika, Fasola1234, Joaszo, madziula9022, Axana, cichyszept, Tini, Wonderland, Kropka89, Kalinkaabc, Andziula_1988, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Ja tylko że chodzę po ścianach, skurczE co 3-4 minuty, zaraz przyjedzie położna i mój i na szpital,
Malinka gratulacjeSonia94, Agnella, Magda33, Anitka201, palusia171, Dika, Joaszo, Kropka89, Andziula_1988, pumka1990 lubią tę wiadomość
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018