X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam naszą Magdalene,teraz wiem jakie to straszne dla matki :-( ta tęsknota dobija nas!! Dziękuję za słowa otuchy.
    Trzymajcie się dziewczyny,odezwę się wkrótce

Joasia:), A1984 lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko spokojnie lekarze wiedzą co mówią i robią. To już 34 tydzień ( prawie 35) wiec jest ok.
    Profesorka napewno wie co mówi.

• karolina0522 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka85 wrote:
    Mam internet.. Dzieki Kasika ze na biezaco informujesz dziewczyny..
    Cholernie sie boje.. O 19.30 leze sobie i czuje ze cos mi wycieka..myslalam ze to sluz ide do wc sikam sikam sikam patrze wkladka cala mokra to wody..i kapaly ze mnie wiec szybko do meza mowie wody mi odeszly..ubieram sie szybko bierzemy torby i do szpitala..non stop sie lały.. Na badaniu szyjka dluga ale wchodzi opuszek palca.. Wenflony pobrania krwi sterydy na plucka jutro nastepne jesli skurczy nie bedzie..non stop leki od skurczy..zapis ktg b.ladny wiec lezymy na przedporodowej sama leze i czekam..krzyz boli..
    Cholernie sie boje bo to za wczesnie.. Dzwonilam do profesorki mowi bedzie dobrze dziecko sobie poradzi...i kazdy powtarza ze bedzie ok... Synek ulozony miednicowo wiec bedzie cc po 2dawce sterydow..wody leca dalej
    Karolinko, może to przez infekcje,.bo jaki powód , że się wcześniej zaczęło?
    Kochana będzie dobrze! Musi być pamiętaj!
    Trzymamy kciuki.... :-*

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko jestesmy i bedziemy z Tobą myślami cały czas !!!
    Muniu trzymajcie się dzielnie, już niedługo w tym szpitalu, jeszcze troszkę...

syy26iyeeuly3wjb.png
  • karolinka85 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina0522 wrote:
    Karolinko, może to przez infekcje,.bo jaki powód , że się wcześniej zaczęło?
    Kochana będzie dobrze! Musi być pamiętaj!
    Trzymamy kciuki.... :-*
    Lekarze straszyli no i wykrakali... :( mowili ze 2poronienia to 50%gwarancja na porod przedwczesny..no i tak sie dzieje...

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko nie masz za co dziękować. Trzymaj się.

Muniek trzymam kciuki aby ten czas szybko Wam zleciał i synuś szybko wyszedł do domku.

Joasiu oddycham :-)

karolinka85 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Aneta87 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko najwazniejsze ze dostalas sterydy na plucka teraz bedzie juz wszystko ok czekamy na nowe wiescixnw4pc0znf5j74rp.png

karolinka85 lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina moze to przez te ostatnie.bole okresowe, dlugo na nie narzekalas... Moze pecherz plodowy w ktoryms miejscu byl slabszy i stad te bole...
    Dobrze ze wody sie sacza tylko i ze do jutra maly wytrzyma... Sterydy zaczna dzialac i urodzi sie silniejszy...
    Kciuki z calych sil!

Szczesliwamama faktycznie juz jutro zobaczysz swoje szczescie :) powodzenia!

To 19.05 bedzie dniem cc...

Muniek zdrowia dla Samuelka i duzo sil dla was... Juz niedlugo, zoltaczka nie trwa w nieskonczonosc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:18

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia na pewno wszystko będzie dobrze, synuś da sobie radę. Szukaj pozytywów ;) Jutro już będzie z Tobą :) !

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby tak mój Leon jutro też wyszedł ! o.O

• kasika8303 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka się odezwałaś i ciśnienie mam 124/80 . Będzie dobrze ja w to wierzę kochana

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia na listę rozpakowanych mam dopisz Czarna94.
    Urodziła 17 maja nad ranem córeczkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:22

zyrcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka przynajmniej skurcze Cię ominą. Spróbuj teraz odpocząć bo od jutra już nie tylko o siebie będziesz musiała dbać. Jutro będą dla Ciebie świeciły dwa słońca: jedno na niebie a drugie w Twoich ramionach.

karolina0522, Joasia:), .aś. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia - Twarda sztuka z Ciebie już tydzień wytrzymałas w tym ciągłym napięciu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gucio wrote:
    Zyrcia - Twarda sztuka z Ciebie już tydzień wytrzymałas w tym ciągłym napięciu.
    Za bardzo nie mam innego wyjścia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia a może by tak rozpakowane mamusie usuwać z listy oczekujących ;)

Pewnie Leoś planuje prezent na dzień mamy i wtedy opuści apartament :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:42

zyrcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda ale dzielnie to znosisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasiu tak zrobię ;)
    gucio ja już nie mam siły do niego. Już robiłam sceny rozpaczy, macałam brzuch, ciągle coś robię, jestem zmęczona a on nic więc chyba już za dużo zrobić nie mogę o.O

Joasia:) lubi tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z kina, a tutaj takie emocje. Karolinka, kciuki zaciśnięte aby sterydy zadziałały, a Szymus nabrał sił do jutra. Bedzie dobrze, musi byc !!!

Muniek - Dziewczyny dobrze piszą, lekarze wiedza co robią, a Ty odpoczywaj i nabieraj sił, bo jak Samuelek bedzie w domu to juz nie pospisz. Bedzie dobrze, zobaczysz :):):)

W kinie juz mi było niewygodnie, kręciłam sie jakbym miala owsiki, do tego film trwał ponad dwie godziny. Następnym razem wezme poduszkę pod lędźwie. Olga fikala koziołki, a to najważniejsze. Z gabinetu gina nie dzwonili, ufam, ze to dobry znak, zadzwonią pewnie jutro przed 16.00.

Dobrej nocy !!!

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko- kciuki mocno zacisniete :*** wszystko bedzie dobrze :)
    Muniek- kciuki za synka :* niech zoltaczka minie jak najpredzej :)
    Scintilla- ciesze sie ze juz jestescie w domu. Wedlug mojego gina najlepsze na wody jest picie duuuuzej ilosci wody :) moze zadziala?
    Gosiu- dawno Cie chyba nie bylo? Wszystko w porzadku u Was? Odezwij sie :)

Ja dzis po KTG skurcze sa ale tylko przy ruchach malego, czyli nic nie zapowiada porodu. Przez pierwsze 10 minut spal sobie w najlepsze, dopiero jak polozna mi brzuchem pomachala to pogmyral troche. Wedlug lekarza wszystko dobrze. Kazal mi nie zwracac uwagi na KTG bo akcja porodowa moze sie rozpoczac w kazdej chwili :) nawet jesli nic tego nie zapowiada.
    Jedynym moim problemem sa cukry wieczorne - wybijaja mi do ok. 140 :( jestem zla i nie wiem co robic :/ no i zelazo... od jutra bede brala jedna tabletke bo to co dzisiaj przezylam to koszmar :/

Jutro zaczynamy 39 tydzien, ciekawe czy cos sie w nim zadzieje :) OBY Gabrys wyszedl z brzucha :)

Scintilla lubi tę wiadomość

ukdytv73la1h903i.png
‹‹ 1165 1166 1167 1168 1169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ