Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karolinka85 wrote:Mam internet.. Dzieki Kasika ze na biezaco informujesz dziewczyny..
Cholernie sie boje.. O 19.30 leze sobie i czuje ze cos mi wycieka..myslalam ze to sluz ide do wc sikam sikam sikam patrze wkladka cala mokra to wody..i kapaly ze mnie wiec szybko do meza mowie wody mi odeszly..ubieram sie szybko bierzemy torby i do szpitala..non stop sie lały.. Na badaniu szyjka dluga ale wchodzi opuszek palca.. Wenflony pobrania krwi sterydy na plucka jutro nastepne jesli skurczy nie bedzie..non stop leki od skurczy..zapis ktg b.ladny wiec lezymy na przedporodowej sama leze i czekam..krzyz boli..
Cholernie sie boje bo to za wczesnie.. Dzwonilam do profesorki mowi bedzie dobrze dziecko sobie poradzi...i kazdy powtarza ze bedzie ok... Synek ulozony miednicowo wiec bedzie cc po 2dawce sterydow..wody leca dalej
Kochana będzie dobrze! Musi być pamiętaj!
Trzymamy kciuki.... :-*
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:Karolinko, może to przez infekcje,.bo jaki powód , że się wcześniej zaczęło?
Kochana będzie dobrze! Musi być pamiętaj!
Trzymamy kciuki.... :-*mowili ze 2poronienia to 50%gwarancja na porod przedwczesny..no i tak sie dzieje...
-
Karolinko nie masz za co dziękować. Trzymaj się.
Muniek trzymam kciuki aby ten czas szybko Wam zleciał i synuś szybko wyszedł do domku.
Joasiu oddychamkarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Karolina moze to przez te ostatnie.bole okresowe, dlugo na nie narzekalas... Moze pecherz plodowy w ktoryms miejscu byl slabszy i stad te bole...
Dobrze ze wody sie sacza tylko i ze do jutra maly wytrzyma... Sterydy zaczna dzialac i urodzi sie silniejszy...
Kciuki z calych sil!
Szczesliwamama faktycznie juz jutro zobaczysz swoje szczesciepowodzenia!
To 19.05 bedzie dniem cc...
Muniek zdrowia dla Samuelka i duzo sil dla was... Juz niedlugo, zoltaczka nie trwa w nieskonczonosc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinka przynajmniej skurcze Cię ominą. Spróbuj teraz odpocząć bo od jutra już nie tylko o siebie będziesz musiała dbać. Jutro będą dla Ciebie świeciły dwa słońca: jedno na niebie a drugie w Twoich ramionach.
karolina0522, Joasia:), .aś. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wracam z kina, a tutaj takie emocje. Karolinka, kciuki zaciśnięte aby sterydy zadziałały, a Szymus nabrał sił do jutra. Bedzie dobrze, musi byc !!!
Muniek - Dziewczyny dobrze piszą, lekarze wiedza co robią, a Ty odpoczywaj i nabieraj sił, bo jak Samuelek bedzie w domu to juz nie pospisz. Bedzie dobrze, zobaczysz
W kinie juz mi było niewygodnie, kręciłam sie jakbym miala owsiki, do tego film trwał ponad dwie godziny. Następnym razem wezme poduszkę pod lędźwie. Olga fikala koziołki, a to najważniejsze. Z gabinetu gina nie dzwonili, ufam, ze to dobry znak, zadzwonią pewnie jutro przed 16.00.
Dobrej nocy !!! -
Karolinko- kciuki mocno zacisniete :*** wszystko bedzie dobrze
Muniek- kciuki za synka :* niech zoltaczka minie jak najpredzej
Scintilla- ciesze sie ze juz jestescie w domu. Wedlug mojego gina najlepsze na wody jest picie duuuuzej ilosci wodymoze zadziala?
Gosiu- dawno Cie chyba nie bylo? Wszystko w porzadku u Was? Odezwij sie
Ja dzis po KTG skurcze sa ale tylko przy ruchach malego, czyli nic nie zapowiada porodu. Przez pierwsze 10 minut spal sobie w najlepsze, dopiero jak polozna mi brzuchem pomachala to pogmyral troche. Wedlug lekarza wszystko dobrze. Kazal mi nie zwracac uwagi na KTG bo akcja porodowa moze sie rozpoczac w kazdej chwilinawet jesli nic tego nie zapowiada.
Jedynym moim problemem sa cukry wieczorne - wybijaja mi do ok. 140jestem zla i nie wiem co robic
no i zelazo... od jutra bede brala jedna tabletke bo to co dzisiaj przezylam to koszmar
Jutro zaczynamy 39 tydzien, ciekawe czy cos sie w nim zadziejeOBY Gabrys wyszedl z brzucha
Scintilla lubi tę wiadomość