Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A1984 wszystko masz tam bardziej ukrwione i mysle ze tampony cie podrazniaja.
Ja dzisiaj jestem po wizycie fasolka urosla nadrobila i ma sie calkiem dobrze. Lekarz mowi ze sie strasznie wierci. Po badaniu na wkladce mialam lekko rozowy sluz ale mam nadzieje ze to po badaniu.
Ja dzis poszalalam z mama bylam na zakupach i tak mnie wykonczylo ze leze. Ale zjadlam frytki na miesice bo tak za mna chodzily ze szok. Teraz jestem glodna i nie wiem co zjesc:(A1984, Rozalia, Katha81, Nieukowa, Aka81 lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Truskaweczka250 wrote:Ale mi głowa pęka od samego rana
Dużo osób dziś narzeka na ból głowy. Mnie nie boli ale czuję, że jest taka ciężka, jakby tonę ważyłaTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Ja też ostatnio poszłam z bólem głowy spać i wstałam z z tym bólem głowy i tak pół dnia aż wkoncu minol nawet nie wiem kiedy
i w ciąży nigdy nie sięgam po środek przeciw bólowe
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
A ja dziewczyny zniknę na jakiś czas. Byłam dziś u ortopedy z ręką i mam niestety zapalenie zginaczy przedramienia, co uniemożliwia mi nawet pisanie na klawiaturze
Muszę oszczędzać mocno rękę i robić okłady, bo niestety żadnych bezpiecznych leków na to nie ma, a boli jak sto pięćdziesiąt...
Trzymam mocne kciuki za wszystkie wizyty którę będą i mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicieA1984 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Ssss fajnie że z fasolką wszystko ok, niech rośnie zdrowo
Rozalia lecz rękę i odpoczywaj, zdrowie najważniejsze! Poczekamy tu na Ciebie
Evell jak wizyta? Już nie mogę się doczekać mojej wizyty w pon...
Zamierzam w końcu powiedzieć w przyszłym tygodniu w pracy, rodzicom i znajomym, oby tylko wszystko było dobrze.
Dziewczyny ale mnie ssie, brzuch spory, właśnie wcinam kanapkiNieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
mi na ból głowy najczęściej pomaga spacer na świeżym powietrzu, ale wiadomo jak są warunki meteo niekorzystne to choćby nie wiem co, nic mi nie pomaga.
Co do tych tamponów to ja bym nie używała, bo w ciąży poprawia się ukrwienie i faktycznie możesz plamić od samego ich zaaplikowania. Swoją drogą mnie tak rozpiera w środku, że na pewno nie dałabym rady go sobie wsadzić
U mnie szczególnie po jedzeniu brzuch wystaje i staje się coraz bardziej widoczny. A i spodnie jakieś takie ciasne, więc czasami muszę poluzować sobie guzik
Rozmowę w pracy mam za sobą i akurat wyszło wszystko super. Przełożeni idą mi na rękę po całości, więc strach ma wielkie oczy
Pozdrawiam Was i Wasze KruszynkiTruskaweczka250, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny,
wczoraj robiłam badania. Niestety żelazo wyszło delikatnie poniżej normy. I mam bardzo dużo leukocytów w moczy (30-40), jutro powtórzę badanie. Jeśli znowu wyjdzie źle, w piątek jadę do swojego lekarza.
Pobolewa mnie z prawej strony, jakby w okolicach poniżej jajnika. Może macica się rozciąga?
Kalendarz ciąży BellyBestFriendWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:41
-
Dołączam do cierpiących na ból głowy. Mi dziś też rozsadza. Może jutro będzie lepiej.
Słyszałam że na bóle głowy pomaga seksWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:52
Truskaweczka250, aga87, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hejka!
Rozi kuruj sie, przykra sprawa z ta reka ;(
wizytujace gratuluje pozytywnych eizyt
Evell czekam na twoja relacje z dzis.
Sista moze boli cie pecherz lub nerka? Nie bagatelizuj tego bo taka infekcja moze sie ciezko leczyc!
Allotene mam dokladnie taki sam plan jak ty, w pon wizyta, a potem chce zrobic w pracy impreze plus powiedziec rodzicom, tesciom i przyjaciolom
Aga ja tez mam takie preferencje kulinarne nie za zdrowe, pizza, domowe tortille i donowe burgery mi wchodza, a mam problem z tradycyjna pl kuchnia...
co prawda nasza paczka sie domysla, bo czesto sie spotykamy a ja od jakiegos czasu nie pije a wiedza ze sie staramy... no ale nikt glosno nie zapytal jeszcze
ja dzis koszmarnie zmeczona, od 5 na nogach, o 18 wrocilam z pracy bo bylo spotkanie bhp po godzinach i kazali zostac. Wrocilam, zdrzemnelam sie a teraz czekam zeby znowu pojsc spac...
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Ja już jestem na waszej czerwcowej liście, byłam tu na początku ale postanowiłam przeczekać ten najgorszy czas i wrócić jeśli wszystko będzie dobrze z moją dzidzią
Podczytywałam Was cały czas
No więc mamy już 12 tygodni, dziś miałam wizytę i dzidzia sobie ładnie fika. Kość nosowa i przezierność karkowa ok, więc chciałabym z powrotem do was dołączyćKatha81, Alorrene13, Joasia:), Nieukowa, aga87 lubią tę wiadomość