X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Sista Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dzisiaj jako 40-to latka :):):) Wyszło piękne słońce, wiec pora sie zbierać na śniadanie. A po śniadaniu - kierudenk Wiedeń :):):) Pięknego dnia Wszystkim Wam zycze !!!

Joasia:), Rozalia, Alorrene13, karolinka85, nenette, Inesicia, karolina0522, Scintilla, Z., dorcia8919, zapah_ciszy, sss, BrumBrumek, Finezja lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Sista!!! Duuuzo zdrowka, słońca coraz więcej i aby Maluszek miał się dobrze w brzuszku. Bawcie się dobrze !! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 09:37

Sista lubi tę wiadomość

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista wszystkiego dobrego, samych wspaniałości! :)

Sista lubi tę wiadomość

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista wszystkiego najwspanialszego, dalszej drogi życia z super córeczką, zdrówka i spełnienia marzeń ! :) :) :)

Wszystkim Forumowym Mamom życzę wesołych, ciepłych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, dużo zdrowia dla Was, Dzidziusiów w brzuszku i calych rodzin. Szczęśliwych rozwiązań ciąż po koniec maja i w czerwcu :)

bta5zikipm7q_t.jpg

Ooo jestem w 30 tygodniu ciąży ;)
    P.S. Rozalia daj znać czy bylas u lekarza i co powiedział... ?!?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 10:11

Joasia:), Rozalia, karolinka85, nenette, karolina0522, Scintilla, Z., dorcia8919, sss, Sista lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • karolinka85 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista..sto lat..sto lat.. ;) <3
    Wszystkiego najlepszego,spelnienia marzeń..oraz szybkiego porodu w terminie :)

Sista lubi tę wiadomość

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • szczesliwamama Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene13 wrote:
    Szczesliwamama ja mialam martwego zeba w ciazy. Lekarz wyczyscil go kanalowo, zalozyl plombe i zab sobie dalej jest tyle ze martwy i nie ma potrzeby go usuwac, bo chyba im wiecej tym lepiej w tym przypadku ;) a ropę, nie wiem jak ale trzeba wyleczyc, tez chyba nawet mialam takiego wielkiego bąbla pod tym zebem, ale lekarz to wyleczyl, on to nazywał przetoką...

Laski przyszla paczka z gemini ;) jest moc :

ou9u6rpf4s6u_t.jpg

no wiec wlasnie poszlam do innego dentysty,zwrocila mi uwage jak poprzedni mogl mi zostawic otwartego zeba,ze to zarazki przeciez,a ropa nie wyciekla,i ona ponownie po nim wyczyscila mi kanaly bolalo jak cholera wiec niewiem jak on moze byc martwy ? badz co badz wyczyscila cos nawstrzykiwala,rope nakula kilka razy czyms,i dala lekarstwo i sobie siedzi,zobaczymy co bedzie,badz co badz powiedziala ze nie da mi antybiotyku skoro jestem w zagrozonej ciazy (bo dostalam teraz duphaston,z racji skracajacej sie szyjki) i powiedziala zeby za tydzien do kontroli ...mam nadzieje,ze dobrze mi poradzila bo juz niewiem kogo sluchac,kazdy lekarz podwarza poprzedniego lekarza ;/

88c5skjocwzv43pd.png[/url]
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie. Czekam aż mąż skończy skręcać meble w salonie, bo wczoraj nam przywieźli i jedziemy na IP. Nie wiem tylko jak opisać im ten dziwny ból, bo akurat jak mam jechać czuję się super dobrze, ale w nocy mnie bolało. Zwariować idzie ;)

Sista wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrówka bo ono jest chyba w życiu najważniejsze. Poza tym spełnienia się jako mamusia i ogólnie szczęśliwości ! :) :)

No i najlepsze życzenia dla wszystkich forumowych mamusiek :) Niech święta będą spokojne, radosne i pełne pyszności :)

t846pt.jpg

P.S. Synek mnie ostro kopie, chyba się wkurzył na mamę że wstawiłam różowego króliczka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 10:26

Joasia:), Nieukowa, karolina0522, karolinka85, Scintilla, nenette, Z., Alorrene13, sss, Viola, Sista lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Witam wielkanocnie w 8 miesiącu ciąży :D 76% download maluszka :)

U mnie wczorajsza noc jakaś trefna, bo mały się wiercił i macica kilka razy mi twardniała. Dziś już wszystko w normie, 1 dzień spędzimy u teściów, zaraz będę wózek oglądać, a potem ruszamy na Chorwację :)

Życzę wszystkim rodzinnych świąt, umiarkowanego obżarstwa, pogody ducha i pogody za oknem, no i odpoczynku :D

Jak rozpakuję wózek może foteczkę podeślę :D

Joasia:), karolinka85, Scintilla, nenette, Z., dorcia8919, Alorrene13, sss, Sista, Rozalia lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Sista kochana życzę Ci by wszystko co piękne i wymarzone,
    niech w Twoim życiu będzie spełnione. :)

Wam kochane
    gqnpvu8c9dj6_t.jpg

Scintilla, nenette, Z., dorcia8919, Alorrene13, sss, karolinka85, Sista, Rozalia lubią tę wiadomość

• karolina0522 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista- sto lat kochana, spełnienia wszystkich marzeń

Sista lubi tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Scintilla Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista ... również dopisuję się do życzeń urodzinowych!
    Ten rok będzie dla Ciebie wyjątkowy - mam nadzieję, że słoneczko będzie Wam świecić cały czas ... Wszystkiego NAJ NAJ!

Sista lubi tę wiadomość

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista dołączam sie do życzeń :) Wszystkiego naj, zdrówka i wiadomo zdrowego i terminowego maluszka :) <3

A pozostałym Mamuśkom WESOŁYCH ŚWIĄT!! <3

Scintilla, sss, karolinka85, Sista, Rozalia, Aka81, Z. lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista i ja życzę spełnienia marzeń, tych związanych z maluszkiem i tych pozamaluszkowych :D

Uwaga drogie panie: Baby Jogger unboxing :)
    ludemapzi2lq.jpg
    Kartony :)

ofy6whemrmrs.jpg
    Bez instrukcji obsługi ani rusz :P

5amqry8m93ro.jpg
    Jest też gondola :)
    Wózek mężowi się podoba, bo da się w to wsadzić silnik i zrobić gokarta :P

I jeszcze ja macham z 8go miesiaca
    k7g8pt6knyp8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 12:00

dorcia8919, agawera, Scintilla, Joasia:), nenette, Alorrene13, Aka81, karolina0522, sss, karolinka85, Sista, Rozalia, lilly78, Z., Finezja lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa super wozek ;)
    A gdzie brzuszek się podział w 8 miesiącu ?!?!? ;)

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny

Sista najlepszego

Sista lubi tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista sto lat :) spełnienia marzeń!

Sista lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak to gdzie? Pod bluzką :P
    Mam jeszcze w innej bluzce, tutaj wystaje bardziej :P
    7l6ogodqew10.jpg

Rodzinka [mąż, brat męża, teść] zabrali wózek na podwórko i zaczęli crash testy ;/ Chyba im się spodobało... zaczynam się martwić o stan umysłu męskiej gałezi rodziny ze strony męża :P

karolina0522, Alorrene13, Scintilla, nenette, sss, karolinka85, Joasia:), Rozalia, Aka81, lilly78, Truskaweczka250, Z., dorcia8919 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa śliczny brzuszek i fajowski wózek :-)

Sista - ściskam urodzinowo, to będzie dla Ciebie wyjątkowy rok! Niech się spełniają wszystkie marzenia!

Rozalia - ja czuję chyba coś podobnego czasem, ja wypiję cokolwiek to pęcherz mi naciska na coś w środku, tudzież coś w środku na pęcherz. Uczucie parcia, lekki ból, trudno się wtedy wpprostować, wydaje mi się to że po prostu mam już tam ścisk. Daj znać co Ci powiedzieli na IP, buziaki!

Wyjątkowych Świąt Dziewczyny, niech się rodzi nowe życie!

Alorrene13, Scintilla, nenette, karolinka85, Joasia:), Sista, Rozalia, Truskaweczka250, Aka81, Z. lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkim ciężarówką - wesołego Alleluja!!!
    zdrowych, spokojnych rodzinnych świąt wielkanocnych dziewczyny....

Alorrene13, Scintilla, nenette, sss, karolinka85, Sista, Truskaweczka250, Aka81, Z. lubią tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa tu się schował ;)
    No teraz to rozumiem, brzusio jest :D

Nieukowa lubi tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
‹‹ 858 859 860 861 862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ