Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dzisiaj jako 40-to latka
Wyszło piękne słońce, wiec pora sie zbierać na śniadanie. A po śniadaniu - kierudenk Wiedeń
Pięknego dnia Wszystkim Wam zycze !!!
Joasia:), Rozalia, Alorrene13, karolinka85, nenette, Inesicia, karolina0522, Scintilla, Z., dorcia8919, zapah_ciszy, sss, BrumBrumek, Finezja lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Sista!!! Duuuzo zdrowka, słońca coraz więcej i aby Maluszek miał się dobrze w brzuszku. Bawcie się dobrze !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 09:37
Sista lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
Sista wszystkiego najwspanialszego, dalszej drogi życia z super córeczką, zdrówka i spełnienia marzeń !
Wszystkim Forumowym Mamom życzę wesołych, ciepłych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, dużo zdrowia dla Was, Dzidziusiów w brzuszku i calych rodzin. Szczęśliwych rozwiązań ciąż po koniec maja i w czerwcu
Ooo jestem w 30 tygodniu ciąży
P.S. Rozalia daj znać czy bylas u lekarza i co powiedział... ?!?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 10:11
Joasia:), Rozalia, karolinka85, nenette, karolina0522, Scintilla, Z., dorcia8919, sss, Sista lubią tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Szczesliwamama ja mialam martwego zeba w ciazy. Lekarz wyczyscil go kanalowo, zalozyl plombe i zab sobie dalej jest tyle ze martwy i nie ma potrzeby go usuwac, bo chyba im wiecej tym lepiej w tym przypadku
a ropę, nie wiem jak ale trzeba wyleczyc, tez chyba nawet mialam takiego wielkiego bąbla pod tym zebem, ale lekarz to wyleczyl, on to nazywał przetoką...
Laski przyszla paczka z geminijest moc :
no wiec wlasnie poszlam do innego dentysty,zwrocila mi uwage jak poprzedni mogl mi zostawic otwartego zeba,ze to zarazki przeciez,a ropa nie wyciekla,i ona ponownie po nim wyczyscila mi kanaly bolalo jak cholera wiec niewiem jak on moze byc martwy ? badz co badz wyczyscila cos nawstrzykiwala,rope nakula kilka razy czyms,i dala lekarstwo i sobie siedzi,zobaczymy co bedzie,badz co badz powiedziala ze nie da mi antybiotyku skoro jestem w zagrozonej ciazy (bo dostalam teraz duphaston,z racji skracajacej sie szyjki) i powiedziala zeby za tydzien do kontroli ...mam nadzieje,ze dobrze mi poradzila bo juz niewiem kogo sluchac,kazdy lekarz podwarza poprzedniego lekarza ;/[/url]
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Czekam aż mąż skończy skręcać meble w salonie, bo wczoraj nam przywieźli i jedziemy na IP. Nie wiem tylko jak opisać im ten dziwny ból, bo akurat jak mam jechać czuję się super dobrze, ale w nocy mnie bolało. Zwariować idzie
Sista wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrówka bo ono jest chyba w życiu najważniejsze. Poza tym spełnienia się jako mamusia i ogólnie szczęśliwości !
No i najlepsze życzenia dla wszystkich forumowych mamusiekNiech święta będą spokojne, radosne i pełne pyszności
P.S. Synek mnie ostro kopie, chyba się wkurzył na mamę że wstawiłam różowego króliczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 10:26
Joasia:), Nieukowa, karolina0522, karolinka85, Scintilla, nenette, Z., Alorrene13, sss, Viola, Sista lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Witam wielkanocnie w 8 miesiącu ciąży
76% download maluszka
U mnie wczorajsza noc jakaś trefna, bo mały się wiercił i macica kilka razy mi twardniała. Dziś już wszystko w normie, 1 dzień spędzimy u teściów, zaraz będę wózek oglądać, a potem ruszamy na Chorwację
Życzę wszystkim rodzinnych świąt, umiarkowanego obżarstwa, pogody ducha i pogody za oknem, no i odpoczynku
Jak rozpakuję wózek może foteczkę podeślęJoasia:), karolinka85, Scintilla, nenette, Z., dorcia8919, Alorrene13, sss, Sista, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sista ... również dopisuję się do życzeń urodzinowych!
Ten rok będzie dla Ciebie wyjątkowy - mam nadzieję, że słoneczko będzie Wam świecić cały czas ... Wszystkiego NAJ NAJ!Sista lubi tę wiadomość
-
Sista i ja życzę spełnienia marzeń, tych związanych z maluszkiem i tych pozamaluszkowych
Uwaga drogie panie: Baby Jogger unboxing
Kartony
Bez instrukcji obsługi ani rusz
Jest też gondola
Wózek mężowi się podoba, bo da się w to wsadzić silnik i zrobić gokarta
I jeszcze ja macham z 8go miesiaca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 12:00
dorcia8919, agawera, Scintilla, Joasia:), nenette, Alorrene13, Aka81, karolina0522, sss, karolinka85, Sista, Rozalia, lilly78, Z., Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jak to gdzie? Pod bluzką
Mam jeszcze w innej bluzce, tutaj wystaje bardziej
Rodzinka [mąż, brat męża, teść] zabrali wózek na podwórko i zaczęli crash testy ;/ Chyba im się spodobało... zaczynam się martwić o stan umysłu męskiej gałezi rodziny ze strony mężakarolina0522, Alorrene13, Scintilla, nenette, sss, karolinka85, Joasia:), Rozalia, Aka81, lilly78, Truskaweczka250, Z., dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa śliczny brzuszek i fajowski wózek
Sista - ściskam urodzinowo, to będzie dla Ciebie wyjątkowy rok! Niech się spełniają wszystkie marzenia!
Rozalia - ja czuję chyba coś podobnego czasem, ja wypiję cokolwiek to pęcherz mi naciska na coś w środku, tudzież coś w środku na pęcherz. Uczucie parcia, lekki ból, trudno się wtedy wpprostować, wydaje mi się to że po prostu mam już tam ścisk. Daj znać co Ci powiedzieli na IP, buziaki!
Wyjątkowych Świąt Dziewczyny, niech się rodzi nowe życie!Alorrene13, Scintilla, nenette, karolinka85, Joasia:), Sista, Rozalia, Truskaweczka250, Aka81, Z. lubią tę wiadomość
-
wszystkim ciężarówką - wesołego Alleluja!!!
zdrowych, spokojnych rodzinnych świąt wielkanocnych dziewczyny....Alorrene13, Scintilla, nenette, sss, karolinka85, Sista, Truskaweczka250, Aka81, Z. lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg