Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolinka dokładnie, tylko jak czytam ulotkę tego leku to blednę
No ale wyjścia nie ma, muszę go brać. Wyczytałam nawet coś o odczynie Coombsa w nim, że może spowodować dodatni odczyn Coombsa. Przeraża mnie ten lek ale nie mam wyjścia muszę go brać
-
Dziewczyny pomocy! Rzadko zwracam się do Was ze swoimi dolegliwościami, bo de facto praktycznie ich nie mam...No ale od 3 dni dokuczał mi ból podbrzusza (tak mi się wydawało) jednak jest to też po bokach i teraz doszło jakby parcie i kłucie w podbrzuszu. Zauważyłam też że dolegliwości zwiększają się jak tylko napiję się wody. Dosłownie wypijam pół szklanki i z miejsca zaczyna się ten dziwny ból i parcie na siku. Najbardziej odczuwam to w nocy. Zastanawiam się czy to może coś z układem moczowym albo w tę stronę? Tylko że nic mnie nie piecze. Do mojego gina mogę podjechać dopiero we wtorek, a z racji tego że to już trochę trwa to czy powinnam jechać na IP? Chyba trochę bez sensu...Sama nie wiem co robić, ratujcie radą!
-
Ale to parcie jest tylko kiedy wypiję wodę, myślę że to chyba nie skurcz...Wtedy też zaczyna mi się chcieć strasznie siku. Może zadzwonię tak jak agawera radzi i zobaczymy czy będzie kazał się pojawić. Dziś to i tak nie podjedziemy, bo mąż akurat piwko wypił, ale jakby co to jutro rano byśmy śmigneli bo chyba nie ma co tego na święta zostawiać...Wcześniej nie panikowałam bo myślałam że przejdzie, no ale 3 dni to już sporo na ten dziwny ból.
-
Rozalia wrote:I jeszcze czuję to parcie jak młody się poruszy, może on mi na szyjkę napiera? Ja nie wiem jak to rozpoznać...
Właśnie na ostatniej wizycie u gina powiedziałam ze chyba się przekrecila bo mam parcie i ucisk na dół a okazało się ze jest ułożona pupą w dół i infekcja -
Parcie na szyjkę i pęcherz też mam ale to trwa chwilkę i przestaje, mała ewidentnie rączkami gmera niedaleko szyjki.
Dziś poszła w lewą stronę, jak mi ucisnęla na nerw, zaczęłam ją smyrać i prosić aby sie przesunęła, na szczęście wpadła na to że tak trzeba i przeszło.
Rozalia dziwne że to po wypiciu wody.....Rozalia lubi tę wiadomość
-
Rozalia obserwuj, jak się nasili to możesz podjechać na ip
Ja mam kłucia jakby w pęcherzu, czy kroczu nie wiem...
Też jakby.mi napierała na szyjkę zobaczymy...
Myślę , że na spokojnie poobserwowaćRozalia lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
kasika no właśnie dziwne dlatego pomyślałam że to może coś z moczem związanego, to jest tak jakbym piła i od razu przeze mnie przelatywało i parcie na siku w momencie, a do tego to kłucie... No ale nie jest tak tylko jak piję, ale też jak mały się poruszy albo bez powodu, ale to już rzadziej. Najdziwniejsze jest że wszelki ból z tym związany nasila mi się kiedy leżę na boku, a ulgę przynosi stanie albo siedzenie. Ja to chyba jakaś dziwna jestem
karolina obserwuję już trzy dni i wszystko bez zmian. Ból się momentami nasila, ale szybko puszcza i tak w kółko. Pęcherz i krocze to u mnie na pewno nie jest, czuję bardziej jakbym kolkę miała...Jestem spokojna ale nie wiem jak długo jeszcze
-
Może naciska dodatkowo, ale w nocy jak wstaję siku to boli mnie przy tym mocno podbrzusze dlatego skłaniam się powoli ku problemie moczowym. W ciągu dnia tego nie mam w trakcie sikania. Muszę pogadać z lekarzem z IP bo to jakieś dziwne jest, a no spa na to nie pomaga. Jutro podjadę.
-
karolina0522 wrote:Joasiu
U mnie ta jest bardzo częsta...
I bardzo uciążliwa, ale chyba tylko dla mnie bo na pewno nie dla malutkiej
Karolinka a ty wybrałaś już wózek?
Jak byłam przekonana do producenta xlandera, tak teraz bardzo podobają mi się taki różne modele....oglądam i oglądam i nie wiem ..wogole nie zniszczony i malo uzywany..-gondola doslownie ze 2razy uzyta..i to za bardzo atrakcyjna cene..
Rozalia,moze to byc jakas infekcja..? Daj znac po wizycie na ip..trzymam kciuki..
A mnie wczoraj wieczorem znow dopadl bol jak na @.. Wzielam nospe troche sie zdrzemnelam,potem na noc druga wzielam i odpukac dzis jest ok.. Nie lubie tych boli..bo zaczynam sie bac..ehh
Rozalia, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Rozalia mam nadzieję, że na IP Cię uspokoją i w Święta będziesz w domu!
Kochane ... co do Świąt :
Chciałam Wam życzyć Spokojnych, Rodzinnych Świąt!
Aby nasze zajączki grzecznie siedziały w naszych koszykach ... tak abyśmy nie miały powodów do zmartwień!
A szczególnie Słodkim mamą życzę obfitego jedzenia i cukru minimalnego
http://wrzucaj.net/images/2015/04/04/wierszykiwielkanocne.jpg
Muniek, Sista, karolinka85, BrumBrumek, nenette, Z., Joasia:), Rozalia, Nieukowa, karolina0522, sss lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
My już wyjeżdżamy do rodzinki, życzę wszystkim rodzinnych, spokojnych, pełnych radości świąt. Niech Wasze kurczaczki w brzuszkach rosną zdrowo!
Scintilla, karolinka85, Inesicia, nenette, Joasia:), Rozalia, karolina0522, Z., zapah_ciszy lubią tę wiadomość