Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika8303 wrote:Marcia dobrze że masz podwójne zabezpieczenie.
Dziewczyny w kalendarzu ciąży mam że dziś rozpoczęłam 8 miesiąc, ale jak to? Nijak mi się nie zgadzakasika8303 lubi tę wiadomość
-
witam się i ja ostatnie zakupy zrobione chyba mam wszystko na święta tylko zapału do zrobienia brakuje , weszłam do rossmana i kupiłam pampersa , turystyczną buteleczkę białego jelenia i chusteczki intymne mała paczuszka przyda się do szpitala .
noc miałam dziś nie fajną budziłam się w nocy kilka raz jakoś nie spokojnie spałam , co do śluzu mam dużo ale to przez bakterie lekarstwo nie podziałała jedynie śluz jest bardziej rzadki ale jest
-
Alorrene ... Lilly ma rację, niestety w Tesco szmery, bajery ale kasy z pierwszeństwem nie ma
Szyjowe mamusie ... jeszcze troszeczkę ... dacie radę!
Ja na 2 śniadanie zjadłam śledzia ... i bardzo tego żałuję.
Jeśli jest cokolwiek w tym głupim zabobonie, że zgaga męczy ciężarne z bardziej "włochatymi" potomkami ... to ja chyba urodzę żeńską wersję Slash_a z Guns N' RosesViola, kasika8303, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZięki dziewczyny..teraz Łódź potraktowała mnie lepiej i będzie mnie prowadzić do porodu...chociaż trochę się obawiam czy dotrwam,bo jak więcej chodzę to tak nisko mnie uciska coś jakby na pęcherz..już sama nie wiem czy to normalne.Nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi na takie rzeczy,bo myślałam,że może macica się rozciąga..teraz myślę,że może córki główki...w ogóle yeraz to ja się boję cokolwiek robić,jak powiedzieli,że łożysko schodzi niżej..może to już moje urojenia..
-
Lilianka27 wrote:DZięki dziewczyny..teraz Łódź potraktowała mnie lepiej i będzie mnie prowadzić do porodu...chociaż trochę się obawiam czy dotrwam,bo jak więcej chodzę to tak nisko mnie uciska coś jakby na pęcherz..już sama nie wiem czy to normalne.Nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi na takie rzeczy,bo myślałam,że może macica się rozciąga..teraz myślę,że może córki główki...w ogóle yeraz to ja się boję cokolwiek robić,jak powiedzieli,że łożysko schodzi niżej..może to już moje urojenia..
Lilianka zeszłam dzis na chwilke do sklepu to już myślałam że nie wrócę tak mała napiera mi na szyjkę. Normalne to jest, poprostu tak się nam dzieciaczki układają. Jestem z Wami cały czas myślami -
nick nieaktualnyKasika tak od dziś to 8 miesiąc
Ja miałam dzisiaj nieprzyjemną sytuacje w sklepie. Poszłam do naszego osiedlowego sklepiku, bo zapomniałam kupić oleju. Przy okazji kupiłam mleczne kanapki kindera, bo czasem Bartek lubi sobie zjeść. Płacąc sprzedawcy jedna z tych kanapek upadła mi na podłogę i wpadła pod ladę. Wiec grzecznie proszę młodą kobietę czy nie sprawilo by jej kłopotu żeby sie schyliła i mi pomogła podnieść. Odpowiedz " jak byłam w ciąży to sama sobie podnosiłam" ..nosz kurde ... Sama wiec kucnełam i z ledwością wstałam. Och w tej zimowej kurtce z wielkim brzuchem mysiałam że z tej kucającej pozycji nie wstanę. Poskarżyłam się mężowi to stwrdził ze następnym razem mam nie podnosić, bo za 1,5zl mogłam sobie krzywdę zrobić. Och co za ludzie wredni ...
Moja siostra podesłała mi artykułna moją historie
http://mamadu.pl/117827,jak-rozklada-nogi-to-niech-stoi-w-kolejce-czyli-prawdziwy-swiat-ciezarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 16:19
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Lilianka podziwiam i trzymam kciuki.
Pogoda nas nierozpieszcza zima jak nic.
Ja juz posprzatałam a dokladnie to moj maż.
Wiecie co moj maly mniej kopie a bardziej sie wypycha co noz co innego wystawia. Czasem to taki dziwne jakby mial wyskoczyc z brzucha. Czyto jest normalne ze mniej kopniakow na tym etapie? Wizyta dopiero 15 kwietniaMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Ludzie sa naprawde czasami.......
Ja kiedys poszlam na badania ale nie liczylam na wejscie bez kolejki bo na badaniach wiekszosc ciezarnych albo dziadkow przynajmniej u mnie.
Ale stalam w kolejce w urzedzie skarbowym nikt nie reagowal ze mam brzuch stali prawie sami panowie. Jak wychodzilam to babka by mnie w drzwiach staranowala jak wchodzila. Pierszenstwo i tak maja wychodzacy no sie wnerwilam. Juz na nic nie liczeJoasia:) lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnySss Julka też bardzo sie wypina i tylko czasami czuje kopniaki. Ułożona jest pośladkami do "wyjścia" i pleckami do mojego brzucha. Jak się wypnie to czasem az oddech wstrzymuje bo to boli
Wczoraj lekarz stwrdził ze ta jej pozycja dla mnie pewnie mało komfortowa. To wypychanie to normalne na tym etapie ciąży.,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 16:28
-
Witajcie Mamusie
Lilianko śliczne imię wybraliście, dobrze, że trafiłaś na lepszych lekarzy. Na pewno wam pomogą będzie dobrze dziewczynki silniejsze
Ja czasem narzekam na nfz ale przy tej ospie trafiłam na lekarkę na prawdę z powołania. Chyba z 5 razy konsultowała się z moim ginekologiem. I rozmawiała ze mną z moim mężem wszystko nam wytłumaczyła, a nie odesłała na szpital zakaźny i z głowy.
Jesteśmy w domu tylko wszystko co dotknę dezynfekuję, żeby nie rozsiewało się za mną.
ale już jest lepiejsss, Joasia:), karolinka85, Finezja lubią tę wiadomość