X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2017
Odpowiedz

Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • melmarmis Ekspertka

Wysłany: 24 października 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja super, gratuluję :)
    Dziewczyny z dzisiejszych wizyt pamiętajcie się zameldować bo czekamy!!!

Szymek :*
    uu6evgk.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja wrote:
    MalaMyszko z lista mam sie wstrzymac jeszcze??
    Tak kochana, jeszcze poczekaj :-)

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melmarmis wrote:
    Totoja super, gratuluję :)
    Dziewczyny z dzisiejszych wizyt pamiętajcie się zameldować bo czekamy!!!
    Widze ze masz tez taka wczesna ciaze jak ja , bylas juz u lekarza czy moze kiedy masz pierwsza wizyte ? :)

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ktorej Pianistka ma lekarza?

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • Caroina Ekspertka

Wysłany: 24 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam:)

Jeny, nie moge dobrnąć do końca. Przesle co naskrobałam i czytam dalej posty, teraz od 178 strony

Anaitat Ciesze się, że wizyta się udała

LaRa Jak dziś się czujesz? Przeszły ci te mdłości?

Caro Biedactwo znam ten stres. W poprzedniej ciazy dość mocno czułam brzuch, czasem miałam takie napady bólu, że już widziałam czarny scenariusz. Na szczęście okazało się wszystko ok. Najważniejsze, że nie ma krwawienia.
    Mam podobnie jak Pianistka. Drugą ciąze przeszłam w skurczach, a pierwsza jak i teraz bez tego uczucia rozciągania macicy, czy skurcze w późniejszym casie. W pierwszej ciązy nie miałam nawet tych skurczy przepowiadających ( a może miałam ale ich nie odczuwałam) Tak więc nie ma reguły.

Hakorośl już sobie zapisałam skład Twojej mikstury na wszelki wypadek. Ciesze się, że już Ci lepiej. Zdrówka

Pianistka Pierwszy ciążowy brzuszek na forum. Za niedługo posypią się kolejne fotki i będzie Ci raźniej.
    Gdzieś ostatnio czytałam, żeby nie jeść tymianku w ciązy. Ogólnie trzeba uważać z ziołami bo jedne pomagają inne szkodzą.
    Jak się ma Emma?

Pingui Straszne, oby obeszło się bez szpitala. Ale przejścia. 3mam kciuki, żebys szybko doszła do siebie

Zajączek i Duszka Witajcie

Grzeszna jak się ma dziadek?

Ines i Pianistka Udanych wizyt

Milka Moje córki były karmione butelką. Nie z mojego wyboru, tak po prostu wyszło. Pierwsza nie ssała z piersi i po 2 dobach spanikowałam i podaliśmy jej butelke. Druga od początku z ssaniem nie miała problemu i poszło by pomyślnie tylko ze względu na przedłuzającą żółtaczke lekarze kazali odstawić. Teraz też się nie nastawiam, życie samo zweryfikuje. Co do komentarzy, że np. żle przystawiasz dziecko itp. Bzdura, przystawiałam obie tak samo i jakoś z drugą nie było problemu. Dlatego nie dziwie się, że czasem mamy którym bardzo na tym zależy i mega się starają, a nie wychodzi im z tym karmieniem łapia doła, depresje itp. jak im ludzie wciskają, że to one coś robią źle. To od dziecka zależy. Całe szczęście mi na tym tak nie zalezało więc jakoś to minęło ale czasem było mi przykro i czułam się gorsza na hasło „a dlaczego nie karmisz piersia” Teraz jak by nie było już mnie to nie ruszy. Belldandy zalezało, zawzięła się i się jej udało. Super i życzę wszystkim chcącym kp, żeby się udało. Ja mam podejście nie to nie i jeśli pojawia się kłopoty od razu przechodze do mleka modyfikowanego. Byle dziecko było pojedzone

Paula_29 To się najadłaś strachu od tego upadku. Mąż też musiał być przerażony.

Jestem przeciwna przenoszenia się na facebooka bo tak posypała się grupa do której należałam będąc w ciązy z Milenką.

a8doflw15bf09tk7.png

gyxw9vvjqzvw74oq.png

wff2px9i1zla76nq.png
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja wrote:
    O ktorej Pianistka ma lekarza?
    Cos mi sie kojarzy ze ktoras z dziewczyn miala miec na 15 ale nie wiem czy to akurat Pianistka

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • hops Ekspertka

Wysłany: 24 października 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie :) to ja mam na 15
    Pianistka miała jakoś 10:30 czy 12:00 pewnie już wraca..

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) ja po wizycie, miałam o 10:45 :)

Jest Krewetka! Sztuk: 1 :) i ma bijące serduszko. Ciaza z Usg młodsza, ale miałam owu ok 20 dc wiec wybaczalne :)

Caroina, dzięki za wzmiankę o ziołach! Nie miałam pojęcia, az wstyd! Poczytam. Emma zle :( straszny ma katar, nie moze oddychać :( w aptekach nie ma żadnych kropelek ani maści dla takich małych dzieci, maz pojechał zbierać po ludziach. Odezwę sie na dłużej wieczorem :*

tutusia, sandri_1, Totoja, hops, małaMyszka, Magg_ie, melmarmis, Aga_502, grzeszna24, Caro, VillemoVilo, wania, Justyna911, Paulina_90, pingui, Paula_29, ines. lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 14:34

Lila26, Magg_ie, VillemoVilo lubią tę wiadomość

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam czasu was poczytać dziewczyny. Nie gniewajcie się!
    Ja zaczynam byc problematyczna. Ciągle marudze ze nic mi nie smakuje, ze wszędzie cos śmierdzi, jak gdzieś jedziemy to co chwila chce sikać, ze mnie cycki bolą. Nie wiem jak to moj mąż zniesie :D

w4sqs65ge24sefoo.png
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hops wrote:
    Nie :) to ja mam na 15
    Pianistka miała jakoś 10:30 czy 12:00 pewnie już wraca..
    A to wybacz narazie sie was ucze hehe ;p

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka brawo dla Krewetki i zdrowka dla Emmy.

U nas ida wszystkoe 3 i 4. Kupy po 10 razy, glut i placz wiec rozumiem Cie doskonale.

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • hops Ekspertka

Wysłany: 24 października 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

Jest Krewetka! Sztuk: 1 :) i ma bijące serduszko. Ciaza z Usg młodsza, ale miałam owu ok 20 dc wiec wybaczalne :)

Caroina, dzięki za wzmiankę o ziołach! Nie miałam pojęcia, az wstyd! Poczytam. Emma zle :( straszny ma katar, nie moze oddychać :( w aptekach nie ma żadnych kropelek ani maści dla takich małych dzieci, maz pojechał zbierać po ludziach. Odezwę sie na dłużej wieczorem :*
    No w końcu!! :) brawa dla krewetki!!

• Lila26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulkaa wrote:
    Maggie ja byłam na usg 5t5d i było widać zarodek i bijące serduszko.
    O to moze jak.ja pojde w 5t3d to tez juz cos zobacze ;)

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila26 wrote:

Ale vos Ci switalo :-) teraz tylko Hops wroci ze zdjeciem kropa i dzien mozna uznac za dobry.

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

Wspaniałe wieści ! Ciesze sie razem z toba !
    Zdrowka dla coreczki ;)

Pianistka lubi tę wiadomość

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • hops Ekspertka

Wysłany: 24 października 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila26 wrote:
    Szczerze to sama nie ogarniam już powoli...jest nas tutaj trochę a piszecie jak małe motorki.wczoraj po południu 160 stron dzisiaj rano zaglądam a tu 180 :)
    I jak to nadrobić i to jeszcze na telefonie??
    Chyba czekając na wizytę właśnie :)

Totoja - oby.stresa mam że ja pierdziu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 13:36

Lila26, Pianistka lubią tę wiadomość

• Lila26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hops wrote:
    Szczerze to sama nie ogarniam już powoli...jest nas tutaj trochę a piszecie jak małe motorem..wczoraj po południu 160 stron dzisiaj rano zaglądam a tu 180 :)
    Ja tez na telefonie i ciagle odświeżam te strony hahaha fakt dużo sie dzieje. A zobaczysz jak jeszcze dojda jakies dziewczyny ;)

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • madziątko Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

Gratulacje, wspaniałe wieści ;)

hchyskjoaba32ls1.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hops wrote:
    Szczerze to sama nie ogarniam już powoli...jest nas tutaj trochę a piszecie jak małe motorem..wczoraj po południu 160 stron dzisiaj rano zaglądam a tu 180 :)

Albo mając biegunkę ciążową :D
    Ja tak robię bynajmniej

Dziękuje za dobre słowo :*
    Krewetka ma tylko 0,25 cm i mam nadzieje ze to tylko dlatego ze pózniej owulcja... Emma miała juz 1 cm... ale i owu z nią była tydzień wczesniej

Anaitat lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ