Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
melmarmis wrote:Totoja super, gratuluję
Dziewczyny z dzisiejszych wizyt pamiętajcie się zameldować bo czekamy!!! -
Cześć Wam:)
Jeny, nie moge dobrnąć do końca. Przesle co naskrobałam i czytam dalej posty, teraz od 178 strony
Anaitat Ciesze się, że wizyta się udała
LaRa Jak dziś się czujesz? Przeszły ci te mdłości?
Caro Biedactwo znam ten stres. W poprzedniej ciazy dość mocno czułam brzuch, czasem miałam takie napady bólu, że już widziałam czarny scenariusz. Na szczęście okazało się wszystko ok. Najważniejsze, że nie ma krwawienia.
Mam podobnie jak Pianistka. Drugą ciąze przeszłam w skurczach, a pierwsza jak i teraz bez tego uczucia rozciągania macicy, czy skurcze w późniejszym casie. W pierwszej ciązy nie miałam nawet tych skurczy przepowiadających ( a może miałam ale ich nie odczuwałam) Tak więc nie ma reguły.
Hakorośl już sobie zapisałam skład Twojej mikstury na wszelki wypadek. Ciesze się, że już Ci lepiej. Zdrówka
Pianistka Pierwszy ciążowy brzuszek na forum. Za niedługo posypią się kolejne fotki i będzie Ci raźniej.
Gdzieś ostatnio czytałam, żeby nie jeść tymianku w ciązy. Ogólnie trzeba uważać z ziołami bo jedne pomagają inne szkodzą.
Jak się ma Emma?
Pingui Straszne, oby obeszło się bez szpitala. Ale przejścia. 3mam kciuki, żebys szybko doszła do siebie
Zajączek i Duszka Witajcie
Grzeszna jak się ma dziadek?
Ines i Pianistka Udanych wizyt
Milka Moje córki były karmione butelką. Nie z mojego wyboru, tak po prostu wyszło. Pierwsza nie ssała z piersi i po 2 dobach spanikowałam i podaliśmy jej butelke. Druga od początku z ssaniem nie miała problemu i poszło by pomyślnie tylko ze względu na przedłuzającą żółtaczke lekarze kazali odstawić. Teraz też się nie nastawiam, życie samo zweryfikuje. Co do komentarzy, że np. żle przystawiasz dziecko itp. Bzdura, przystawiałam obie tak samo i jakoś z drugą nie było problemu. Dlatego nie dziwie się, że czasem mamy którym bardzo na tym zależy i mega się starają, a nie wychodzi im z tym karmieniem łapia doła, depresje itp. jak im ludzie wciskają, że to one coś robią źle. To od dziecka zależy. Całe szczęście mi na tym tak nie zalezało więc jakoś to minęło ale czasem było mi przykro i czułam się gorsza na hasło „a dlaczego nie karmisz piersia” Teraz jak by nie było już mnie to nie ruszy. Belldandy zalezało, zawzięła się i się jej udało. Super i życzę wszystkim chcącym kp, żeby się udało. Ja mam podejście nie to nie i jeśli pojawia się kłopoty od razu przechodze do mleka modyfikowanego. Byle dziecko było pojedzone
Paula_29 To się najadłaś strachu od tego upadku. Mąż też musiał być przerażony.
Jestem przeciwna przenoszenia się na facebooka bo tak posypała się grupa do której należałam będąc w ciązy z Milenką.
-
Hej ja po wizycie, miałam o 10:45
Jest Krewetka! Sztuk: 1 i ma bijące serduszko. Ciaza z Usg młodsza, ale miałam owu ok 20 dc wiec wybaczalne
Caroina, dzięki za wzmiankę o ziołach! Nie miałam pojęcia, az wstyd! Poczytam. Emma zle straszny ma katar, nie moze oddychać w aptekach nie ma żadnych kropelek ani maści dla takich małych dzieci, maz pojechał zbierać po ludziach. Odezwę sie na dłużej wieczorem :*tutusia, sandri_1, Totoja, hops, małaMyszka, Magg_ie, melmarmis, Aga_502, grzeszna24, Caro, VillemoVilo, wania, Justyna911, Paulina_90, pingui, Paula_29, ines. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mam czasu was poczytać dziewczyny. Nie gniewajcie się!
Ja zaczynam byc problematyczna. Ciągle marudze ze nic mi nie smakuje, ze wszędzie cos śmierdzi, jak gdzieś jedziemy to co chwila chce sikać, ze mnie cycki bolą. Nie wiem jak to moj mąż zniesie -
Pianistka wrote:Hej ja po wizycie, miałam o 10:45
Jest Krewetka! Sztuk: 1 i ma bijące serduszko. Ciaza z Usg młodsza, ale miałam owu ok 20 dc wiec wybaczalne
Caroina, dzięki za wzmiankę o ziołach! Nie miałam pojęcia, az wstyd! Poczytam. Emma zle straszny ma katar, nie moze oddychać w aptekach nie ma żadnych kropelek ani maści dla takich małych dzieci, maz pojechał zbierać po ludziach. Odezwę sie na dłużej wieczorem :* -
Caroina, dzięki za wzmiankę o ziołach! Nie miałam pojęcia, az wstyd! Poczytam. Emma zle straszny ma katar, nie moze oddychać w aptekach nie ma żadnych kropelek ani maści dla takich małych dzieci, maz pojechał zbierać po ludziach. Odezwę sie na dłużej wieczorem :*
Zdrowka dla coreczkiPianistka lubi tę wiadomość
-
Lila26 wrote:A to wybacz narazie sie was ucze hehe ;p
I jak to nadrobić i to jeszcze na telefonie??
Chyba czekając na wizytę właśnie
Totoja - oby.stresa mam że ja pierdziu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 13:36
Lila26, Pianistka lubią tę wiadomość
-
hops wrote:Szczerze to sama nie ogarniam już powoli...jest nas tutaj trochę a piszecie jak małe motorem..wczoraj po południu 160 stron dzisiaj rano zaglądam a tu 180
Chyba czekając na wizytę właśnie -
Caroina, dzięki za wzmiankę o ziołach! Nie miałam pojęcia, az wstyd! Poczytam. Emma zle straszny ma katar, nie moze oddychać w aptekach nie ma żadnych kropelek ani maści dla takich małych dzieci, maz pojechał zbierać po ludziach. Odezwę sie na dłużej wieczorem :*
Gratulacje, wspaniałe wieści -
hops wrote:Szczerze to sama nie ogarniam już powoli...jest nas tutaj trochę a piszecie jak małe motorem..wczoraj po południu 160 stron dzisiaj rano zaglądam a tu 180
Chyba czekając na wizytę właśnie
Albo mając biegunkę ciążową
Ja tak robię bynajmniej
Dziękuje za dobre słowo :*
Krewetka ma tylko 0,25 cm i mam nadzieje ze to tylko dlatego ze pózniej owulcja... Emma miała juz 1 cm... ale i owu z nią była tydzień wczesniejAnaitat lubi tę wiadomość