Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna911 wrote:A ja dziewczyny dzisiaj wizyta i jak na złość objawy ustąpiły, piersi nie bolą juz, czuje sie podejrzanie dobrze wole sie czuć zle bo wiem wtedy ze wszystko dobrze z fasolka... no ale co ma być to bedzie juz nic nie zmienię
3mam kciuki za wszystkie wizytujące i dawajcie znać od razu po wizytach a dla reszty mamusiek życzę miłego dnia :*Justyna911 lubi tę wiadomość
-
Ja jedne wiązania lubię bardziej, inne mniej, ale zawsze da sie znaleźć cos dla siebie
Miałam kupować nosidło dla Emmy ale koniec końców wole chusty
A słyszałyście o motaniu brzucha w ciazy? Brzuch wiąże sie chustą, podobno bardzo odciąża kręgosłup bo brzuch jest podtrzymany. Z Emmą miałam z tym duzy kłopot bo brzuch był ogromny i ciężki, kręgosłup bolał niemiłosiernie. Zamierzam spróbować -
Co do chusty to m9ja siostra nosila dwojke swoich malcow i sobie chwalila. Jak nie dalo sie by normalnie zasnal tylko trzeba bylo nosic to przynajmniej mogla cos zrobic i az tak bardzo sie nie meczyla.Frida
PCO
Hyperprolaktynemia czynnościowa
Hipoglikemia reaktywna -
Ja też polecam hustonoszenie u nas było to ukojenie na kolke. Gabrysia nie lubiła hudtawki, bujaczka wózka, przytulalismy ja z racj tego że była wczesniakiem a później husta żeby mozna było coś zrobic
Pianistka lubi tę wiadomość
-
W ogóle jakieś krótkie to było. Widać, że kobity miały jeszcze coś do powiedzenia, a ta ucięła jakimś Tomkiem na koniu wrrrrrr
No nic oglądam chirurgów i muszę wrzucić się pod prysznic!!! Strasznie włosy mi się przetłuszczają. Znowu...
Wczoraj koleżanka, która jest w ciąży i to ma na koniec marca, powiedziała, że jej młodsza siostra jest w ciąży i to ma na czerwiec -
Ja sie zastanawiam czy swoich nie ściąć... po ciazy zaczęły wypadać, to normalne... ale 8 miesięcy po ciazy a ja nie mam połowy włosów, jak przeczesze palcami to wyciągam pasma jakby ktoś je nożyczkami wyciął
Mam nadzieje ze teraz ciaza zahamuje to, a jesli nie to ścinam na krótko.
Tutusia, suwaczek dobra rzecz wypadałoby juz mieć w 9 tc -
nick nieaktualnyU mnie włosy nie dość że się przetłuszczają to jeszcze bardzo wypadają...
Przechwaliłam, że mi mdłości złagodniały
Mam jakiś dziwny ból w dole pleców tak jakby na poziomie nerek czy coś, jakby mnie przewiało tak boli... Chyba to ze stresu przed wizytą jeszcze 7,5h! -
Tinaa2015 wrote:U mnie włosy nie dość że się przetłuszczają to jeszcze bardzo wypadają...
Przechwaliłam, że mi mdłości złagodniały
Mam jakiś dziwny ból w dole pleców tak jakby na poziomie nerek czy coś, jakby mnie przewiało tak boli... Chyba to ze stresu przed wizytą jeszcze 7,5h! -
Witajcie z rana, u mnie ciężka noc. Mam tak od samego początku ciąży że w nocy siedzę do 1-2 i nie moge zasnać za to w dzień koło 15 oczy same mi sie zamykają.
Co do włosów to też bardziej mi się przetłuszczają i coś żołądek zaczyna mnie boleć ni wiem czemu. -
Cześć Czerwcówki! Dziś jestem w 7t3d i na poniedziałkowym usg widziałam i słyszałam serduszko. Gina wyliczyła mi termin na 11 czerwca 2017! Już nie mogę się doczekać aż poznam swoje maleństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 10:41
Totoja, VillemoVilo, ines., małaMyszka, pingui, Aga_502, grzeszna24, Paula_29, Caro, Marutka lubią tę wiadomość
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
nick nieaktualny
-
Olcia99 wrote:Witajcie z rana, u mnie ciężka noc. Mam tak od samego początku ciąży że w nocy siedzę do 1-2 i nie moge zasnać za to w dzień koło 15 oczy same mi sie zamykają.
Co do włosów to też bardziej mi się przetłuszczają i coś żołądek zaczyna mnie boleć ni wiem czemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 10:47
-
Asikkk wrote:Mam to samo... Staram sie nie spac w ciagu dnia zeby noc przespac.ale i tak ciezko nio.i boli mnie kregoslup w dolnej czesci.chyba cos sie tam rozciaga. A przetluszczanoe wlosow to jakas masakra..ciagle tluste
-
nick nieaktualny