Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczyny dzisiaj wizyta i jak na złość objawy ustąpiły, piersi nie bolą juz, czuje sie podejrzanie dobrze wole sie czuć zle bo wiem wtedy ze wszystko dobrze z fasolka... no ale co ma być to bedzie juz nic nie zmienię
3mam kciuki za wszystkie wizytujące i dawajcie znać od razu po wizytach a dla reszty mamusiek życzę miłego dnia :*Magg_ie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana;)
Biedne wy z tymi mdlosciami ;(
Ja mam nadzieje ze mnie to minie tak jak w pierwszej ciazy
Narazie jem wszystko i apetyt tez mam spory az musze sie kontrolowac haha
Jutro wizyta juz nie mogę sie doczekac. Ten tydzien bardzo sie ciagnie.... -
Dzień dobry
Trzymam kciuki za wizyty!
Justyna, będzie dobrze!
A mnie dziś z rana przywitał niesamowity ból w piersiach, takie szczypanie jakbym miała je ze skóry obdarte. Chwilę temu minęło, ale okropne to było.
Miłego dnia -
Hej:) ja rano jakos tak bez mdlosci funkcjonowalam:) do czasu az na ulicy minął mnie pan Żulik.... Od razu sobie przypomnialam co jadlam wczoraj caly dzien
Justyna mi tez prawie wszystkie objawy ustały. Były mdłości juz ich prawie nie ma. No moze sporadycznie, piersi tez juz dużo lepiej. W poniedziałek na wizycie usłyszałam ze to normalne i indywidualna kwestia.
Za to doszedł nowy objaw, koszmarne zawroty głowy. Przy schylaniu i wstawaniu z łóżka musze chwile odczekać zeby złapać pionCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dzień dobry wszystkim
Mnie powoli piersi przestają boleć, ale zauważyłam coś nowego - koszmarnie szybko się męczę, wystarczy że wejdę po schodach na pierwsze piętro i dyszę jak po maratonie
Plus cera mi się zrobiła okropna, od dziecka mam łojotokowe zapalenie skóry, które od czasu ciąży podwoiło się wielokrotnie, plus powrócił gimnazjalny trądzik. Czyżby córka zgodnie z wierzeniami, że zabiera matce urodę? -
MalaMyszko ja tez jak zobaczyłam jak ta czarnowłosa dziewczynka sie tuli do mamy
Nie wiem czy trafiłam na sam początek ale nie było nic ze chustonoszenie jest niepolecane :o odniosłam wrażenie ze wręcz zachęcają mamy do takiej formy bliskości z dzieckiem.
Ale nie wiem czy włączyłam od początku bo miałam awarie z EmmąmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ty wiecie, że mi też się łezka zakręciła!! O Boże.. Jakie to dziwne
A faktycznie też odniosłam wrażenie, że to było zachęcanie i wytłumaczenie że to nie jest wcale takie złe. Po prostu wyjaśnienie. A ta Malutka była urocza!! I te włosy!!!!małaMyszka lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)