Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny siedze i placze... Jakies brazowe plamienie mi sie pojawilo... Jade po duphaston wlasnie. Nie ma go na bieliznie tylko na papierze taki ciemny sluz:(
nick nieaktualnyBiedroneczka - trzymaj się dzielnie! Wiele dziewczyn plami w początkowej ciąży, z reguły są to plamienia w okolicach dnia miesiączki która miałaby nastąpić gdyby nie ciąża. bierz duphaston, może lekarz też Ci luteinę przepisze, ja biorę dopochwowo podobno tak się od razu do macicy wchłania. Głowa do góry, to na pewno nic groźnego )
Kania - mnie tak samo ogarnęły jakieś mega mdłości. Tak niedobrze nie było mi jeszcze nigdy... Ja do 17:40 do usg zniosę jajko -
Oj co za wredna lekarka... faktycznie większość to nie wie po.co tam siedzi tylko glupio gadają. Moja lekarks to przemila babka az nie mogę sie doczekać jak znowu ja zobacze haha ;o
Ciagle jem jajka , mam ochote na.jajka.i mysle o.jajkach no.masakra! -
Jestem po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 8.35 mm i ciałko żółte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 12:52
Justyna911, VillemoVilo, agnes25, małaMyszka, Aga_502, grzeszna24, Paula_29, Pianistka, Caro, Marutka, melmarmis lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka, nie stresuj się (taa łatwo powiedzieć). Obserwuj się. Brązowe plamienie często się zdarza.
Belldandy, co za wredna sucz. Dlatego od czerwcowego incydentu mam alergię na babki-ginki. Wiadomo, że nie ma reguły, ale wydają się bardziej empatyczni. Grunt, że Maluch rośnie i to musisz z wizyty zapamiętać.
-
Lila26 wrote:Oj co za wredna lekarka... faktycznie większość to nie wie po.co tam siedzi tylko glupio gadają. Moja lekarks to przemila babka az nie mogę sie doczekać jak znowu ja zobacze haha ;o
Ciagle jem jajka , mam ochote na.jajka.i mysle o.jajkach no.masakra!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenc - gratuluję ) który tydzień?
bellandy - najważniejsze że dzidziuś ma się ok a ta lekarka to porażka i jedna wielka masakra! cieszę się że trafiłam na bardzo empatycznego pana doktora, zawsze się uśmiechamy na wizycie nie przejmuj się kochana i więcej do tej baby nie idź bo normalnie teksty ma takie że bez komentarza...
tutusia - suwaczek działa -
Gratulacje renc. kiedy następna wizyta?wtedy już serduszko powinno być widoczne.
Zrób suwaczek sobie,to będziemy widzieć w którym dniu ciąży jesteś.nie sposób wszystkie spamietaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 12:55
-
Milk@ wrote:Cześć dziewczyny,
Coraz więcej nas tu i coraz trudniej nadrobić nieobecności
Padło pytanie o różyczkę...ja chorowałam w dzieciństwie,więc lekarz kazał mi zrobić badanie na przeciwciała,czy są dalej w organiźmie.
Dziewczyny,które nie mają jeszcze suwaczków zachęcam,żeby zrobiły,bo łatwiej się wtedy odnosi do Waszych postów
Trzymam kciuki za wizytujące i też czekam na dobre wieści po -
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny siedze i placze... Jakies brazowe plamienie mi sie pojawilo... Jade po duphaston wlasnie. Nie ma go na bieliznie tylko na papierze taki ciemny sluz:(
Biedroneczka spokojnie! Żywa krew jest powodem do zmartwień to tylko plamienie leć po dupka skonsultuj z ginem i wszystko bedzie ok! :* trzymaj sie mocnoCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
W następny czwartek mam iść na usg żeby zobaczyć serduszko. Juz sie nie mogę doczekać. Wg om 6+5 ale miałam późno owulacje. A lekarka nic dziś więcej nie mówiła..
Na kolejną wizytę pod koniec listopada mam przyjść z podstawowymi badaniami.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:02
-
Dzwonilam do lekarza. Kazal mi obserwowac sie i jesli do 16 plamienie nie ustapi to przyjechac do szpitala. A jak ustapi to jutro mam wizyte