Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane.!
Ta noc tragedia
Mezus chory , chrapal jak nie wiem , co cjwile sie budzilam i go szturchalam...
Pozniej o 5 obudziła sie Lena z placzem no nie umiala zrobic kupki... nawet czopek nie pomogl bo go wypchala... cwaniak , teraz znowu jej dalam , tragedia !
Jestem jak babajaga dziś a jeszcze kreci mi sie w glowie od wczoraj... jak ja dzis przezyje...
Mimo wszystko milego dnia ! -
Ja też czekam w kolejce do laboratorium
Mało osób przede mną to przynajmniej się nie nasiedzę zbyt długo
Zrobię sobie chyba jeszcze dodatkowo CMV, ale zastanawiam się nad tym cały czas.
Gin wie, że pracuję w przedszkolu i nie zleciła tego badania, to może nie potrzebnie będę robiła?
Jak myślicie?
IgG i IgM to koszt 70 zł... -
Halo dzien dobry
Przeczytałam Was na szybko ale nic nie pamietam, także zajmuje kolejne miejsce na podium kalafiorowym za Hops
Kojarzę tylko ciastotez dzis robię bo mamy gości
U mnie noc koszmarna, było 9 pobudek i mała wstała przed 6także jestem jak zwłoki
-
grzeszna24 wrote:Ja też czekam w kolejce do laboratorium
Mało osób przede mną to przynajmniej się nie nasiedzę zbyt długo
Zrobię sobie chyba jeszcze dodatkowo CMV, ale zastanawiam się nad tym cały czas.
Gin wie, że pracuję w przedszkolu i nie zleciła tego badania, to może nie potrzebnie będę robiła?
Jak myślicie?
IgG i IgM to koszt 70 zł...
Ja nie miałam i nie bede miała tego badania -
Cześć
:)ja dziś pierwszy raz przywitałam sie porcelaną rano... Bleeeee....
Siedzę właśnie u fryzjerki w poczekalni, bo dziś bawię się oczywiście bardzo ostrożnie na weselu u mamy:)pozdrawiam serdecznie i życzę cudownego weekendu:*
ines., VillemoVilo, hops, grzeszna24 lubią tę wiadomość
Moze sprawdz tylkp czy nie masz swiezego zakazenia IGM... z drugiej str to nie majatek te 70zl, tym bardziej, ze to wazne badania dla kogoś kto ma kontakt z dziecmi. Na zdrowiu bym nie oszczedzala zeby potem.sobie nie pluc w brode.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 09:00
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Witam wszystkich w sobotni poranek, zaczynamy 10 tydzień, moje maleństwo jest już orzeszkiem
Muszę przyznać, że wszystkie męczące objawy zaczynają przechodzić i zastanawiam się czy cieszyć się, czy martwić.
Ktoś pisał o chipsach, od 3 dni za mną chodzą, ale jak tylko jestem w sklepie to od razu zapominam ;(małaMyszka, Justyna911 lubią tę wiadomość
-
Zbieram się na zajęcia... mały zostaje z tatą
do 18 siedzę, ale już kombinuje jak tu wrócić szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 09:42
-
A w ogóle to dzień dobry!
Ja dzisiaj w poszukiwaniu Arniki na krwiaka.eh że wcześniej na to nie wpadłam..
A dzień u nas się zapowiada spokojnie ale też nie mam weny na nic.
Aby utrzymać miejsce I jeśli chodzi o kalafiora to przyznam się że wczoraj umyłam córce włosy zamiast szamponem to oliwką.. I naprawdę po dłuższej chwili się kapnęłam że brak piany. Ale to Nivea i to Nivea - butelki podobne
-
Już po badaniach
Nie robiłam na razie CMV. Zapytam gin na kolejnej wizycie, zawsze zdążę zrobić
Wszystkie wyniki dzisiaj po 14, więc teraz tylko czekać cierpliwie i modlić się, żeby wszystko wyszło dobrze.
Najbardziej martwię się o toksoplazmozę, bo mam kota w domu, ale z drugiej strony podejrzewam, że musiałam już to przejść bo odkąd pamiętam byłam kociara i ZAWSZE u nas w domu były koty
Szwagierka zaprosiła nas na Halloween dzisiaj, narobiłyście mi smaka na sałatkę z gyrosem i dzisiaj będę robiła
Do tego wczorajszą moją zachcianką była sałatka z McDonalda z kurczakiem
Idę jeść tosty z pieczarkami i serem na śniadanie
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 10:03
-
Asikkk wrote:Kurde czemu czasem ucina wypowiedz?
Moj krwiak dzis znowu plamil.mam nadzieje ze to juz resztki i pozostalosci sie wchlona.kontrola 3.11no chyba że go już nie będzie to nie pojedzie s..syn
-
Cześć dziewuszki! Mi chyba przeszlo juz plamienie. Wczoraj byly dwie beżowe plamki. A dzis juz jest normalny biały śluz. Takze ciesze sie bardzo. Wkurzaja mnie te moje smaki. Na nic ochoty nie mam. Tęsknię za tym jak kawa mi smakowala. Teraz to nawet zbożowa mnie odrzuca. Właściwie to nie moge patrzeć na jedzenie, mimo ze nie mam mdłości. Musze w siebie wciskać jedzenie. Malo co mi smakuje. Czy to powinno przejść po 3miesiacu? Czy niekoniecznie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 11:02
-
Czy któraś z Was miała doczynienia z katarem polekowym? Czy uzależnienie dotyczyło Was czy kogoś bliskiego? Nie mogę sobie z tym poradzić
wiem, ze nie jest to niemożliwe ale naprawde nie potrafie żyć dnia bez kropli do nosa... postanowiłam się w końcu za to zabrać ze względu na maleństwo, ale kiedy przychodzi potworny ból zatok i wszystkiego naraz to łamie się i muszę użyć wtedy od razu przechodzi:/ najgorzej jest rano i wieczorem. Próbowałam już oleju specjalnego do nosa, teraz jestem ma etapie wody morskiej hipertonicznej, ale poza chwilowym nawilżeniem nic nie działa i nie oddtyka noska ;( potrzebuje mocnego kopniaka żeby dać sobie z tym radę! Wiem, że to wymaga cierpliwości i czasu ale strasznie zaczyna mnie boleć głowa jak już dłużej mam przytkaną chociaż jedną dziurkę ;/
Ślubowaliśmy 11.06.2016
1 cs udany
8.11 serduszko
16.12 USG prenatalne
-
Ja też dziś byłam w labie, 260 zl chcesz jestem. Buuuuu
Sandri- w drugim trymestrze jest lepiejzdecydowanie. Więc odliczam do końca 1 trym, już niedługo.
Mi też prawie nic nie smakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 11:12
sandri_1 lubi tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Cześć dziewuszki! Mi chyba przeszlo juz plamienie. Wczoraj byly dwie beżowe plamki. A dzis juz jest normalny biały śluz. Takze ciesze sie bardzo. Wkurzaja mnie te moje smaki. Na nic ochoty nie mam. Tęsknię za tym jak kawa mi smakowala. Teraz to nawet zbożowa mnie odrzuca. Właściwie to nie moge patrzeć na jedzenie, mimo ze nie mam mdłości. Musze w siebie wciskać jedzenie. Malo co mi smakuje. Czy to powinno przejść po 3miesiacu? Czy niekoniecznie?