WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2017
Odpowiedz

Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane.!
    Ta noc tragedia
    Mezus chory , chrapal jak nie wiem , co cjwile sie budzilam i go szturchalam...
    Pozniej o 5 obudziła sie Lena z placzem no nie umiala zrobic kupki... nawet czopek nie pomogl bo go wypchala... cwaniak , teraz znowu jej dalam , tragedia !
    Jestem jak babajaga dziś a jeszcze kreci mi sie w glowie od wczoraj... jak ja dzis przezyje...

Mimo wszystko milego dnia ! :)

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • grzeszna24 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam w kolejce do laboratorium :)
    Mało osób przede mną to przynajmniej się nie nasiedzę zbyt długo :)
    Zrobię sobie chyba jeszcze dodatkowo CMV, ale zastanawiam się nad tym cały czas.
    Gin wie, że pracuję w przedszkolu i nie zleciła tego badania, to może nie potrzebnie będę robiła?
    Jak myślicie?
    IgG i IgM to koszt 70 zł...

klz9io4pgexxrw8j.png
    20130831050117.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo dzien dobry :)

Przeczytałam Was na szybko ale nic nie pamietam, także zajmuje kolejne miejsce na podium kalafiorowym za Hops :D

Kojarzę tylko ciasto :) tez dzis robię bo mamy gości

U mnie noc koszmarna, było 9 pobudek i mała wstała przed 6 :( także jestem jak zwłoki

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzeszna24 wrote:
    Ja też czekam w kolejce do laboratorium :)
    Mało osób przede mną to przynajmniej się nie nasiedzę zbyt długo :)
    Zrobię sobie chyba jeszcze dodatkowo CMV, ale zastanawiam się nad tym cały czas.
    Gin wie, że pracuję w przedszkolu i nie zleciła tego badania, to może nie potrzebnie będę robiła?
    Jak myślicie?
    IgG i IgM to koszt 70 zł...

Ja nie miałam i nie bede miała tego badania

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:):)ja dziś pierwszy raz przywitałam sie porcelaną rano... Bleeeee....
    Siedzę właśnie u fryzjerki w poczekalni, bo dziś bawię się oczywiście bardzo ostrożnie na weselu u mamy:):) pozdrawiam serdecznie i życzę cudownego weekendu:*

ines., VillemoVilo, hops, grzeszna24 lubią tę wiadomość

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • belldandy Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze sprawdz tylkp czy nie masz swiezego zakazenia IGM... z drugiej str to nie majatek te 70zl, tym bardziej, ze to wazne badania dla kogoś kto ma kontakt z dziecmi. Na zdrowiu bym nie oszczedzala zeby potem.sobie nie pluc w brode.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 09:00

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • madziątko Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich w sobotni poranek, zaczynamy 10 tydzień, moje maleństwo jest już orzeszkiem <3

Muszę przyznać, że wszystkie męczące objawy zaczynają przechodzić i zastanawiam się czy cieszyć się, czy martwić.

Ktoś pisał o chipsach, od 3 dni za mną chodzą, ale jak tylko jestem w sklepie to od razu zapominam ;(

małaMyszka, Justyna911 lubią tę wiadomość

hchyskjoaba32ls1.png
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana. U mnie czysto. Chyba faktycznie ten aplikator napędził mi stracha.

Dziewczyny, ja od kilku dni mam na coś ochotę, ale nie wiem na co. Coś świeżego, może warzywnego. Jakieś pomysły?

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się na zajęcia... mały zostaje z tatą :D do 18 siedzę, ale już kombinuje jak tu wrócić szybciej ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 09:42

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • hops Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milk@ wrote:
    Chwilowo na kromera mieszkam,ale to zdecydowanie nie moje rejony.zaraz wracam w stronę astry :)

O dla mnie to drugi koniec świata :) okolice astry mi bliższe bo to niemalże moja parafia z dzieciństwa ;)

• hops Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to dzień dobry!
    Ja dzisiaj w poszukiwaniu Arniki na krwiaka.eh że wcześniej na to nie wpadłam..
    A dzień u nas się zapowiada spokojnie ale też nie mam weny na nic.
    Aby utrzymać miejsce I jeśli chodzi o kalafiora to przyznam się że wczoraj umyłam córce włosy zamiast szamponem to oliwką.. I naprawdę po dłuższej chwili się kapnęłam że brak piany. Ale to Nivea i to Nivea - butelki podobne ;)

• grzeszna24 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po badaniach ;)
    Nie robiłam na razie CMV. Zapytam gin na kolejnej wizycie, zawsze zdążę zrobić :)
    Wszystkie wyniki dzisiaj po 14, więc teraz tylko czekać cierpliwie i modlić się, żeby wszystko wyszło dobrze.
    Najbardziej martwię się o toksoplazmozę, bo mam kota w domu, ale z drugiej strony podejrzewam, że musiałam już to przejść bo odkąd pamiętam byłam kociara i ZAWSZE u nas w domu były koty :)

Szwagierka zaprosiła nas na Halloween dzisiaj, narobiłyście mi smaka na sałatkę z gyrosem i dzisiaj będę robiła :)

Do tego wczorajszą moją zachcianką była sałatka z McDonalda z kurczakiem :D

Idę jeść tosty z pieczarkami i serem na śniadanie :)

Miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 10:03

klz9io4pgexxrw8j.png
    20130831050117.png
  • Asikkk Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis wyglodzona pojechalam do laboratorium a tam na drzwiach kartka ze dzis wyjatkowo nieczynne

w57vvfxmyn5tyz7o.png
    nzjddqk3ryvdff49.png
  • Asikkk Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde czemu czasem ucina wypowiedz?

Moj krwiak dzis znowu plamil.mam nadzieje ze to juz resztki i pozostalosci sie wchlona.kontrola 3.11

w57vvfxmyn5tyz7o.png
    nzjddqk3ryvdff49.png
  • hops Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asikkk wrote:
    Kurde czemu czasem ucina wypowiedz?

Moj krwiak dzis znowu plamil.mam nadzieje ze to juz resztki i pozostalosci sie wchlona.kontrola 3.11
    Asikk trzymam kciuki. A co ci lekarz dał na tego krwiaka? Ja że swoim jadę 4.11 :) no chyba że go już nie będzie to nie pojedzie s..syn ;)

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki! Mi chyba przeszlo juz plamienie. Wczoraj byly dwie beżowe plamki. A dzis juz jest normalny biały śluz. Takze ciesze sie bardzo. Wkurzaja mnie te moje smaki. Na nic ochoty nie mam. Tęsknię za tym jak kawa mi smakowala. Teraz to nawet zbożowa mnie odrzuca. Właściwie to nie moge patrzeć na jedzenie, mimo ze nie mam mdłości. Musze w siebie wciskać jedzenie. Malo co mi smakuje. Czy to powinno przejść po 3miesiacu? Czy niekoniecznie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 11:02

w4sqs65ge24sefoo.png
  • Magg_ie Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was miała doczynienia z katarem polekowym? Czy uzależnienie dotyczyło Was czy kogoś bliskiego? Nie mogę sobie z tym poradzić:( wiem, ze nie jest to niemożliwe ale naprawde nie potrafie żyć dnia bez kropli do nosa... postanowiłam się w końcu za to zabrać ze względu na maleństwo, ale kiedy przychodzi potworny ból zatok i wszystkiego naraz to łamie się i muszę użyć wtedy od razu przechodzi:/ najgorzej jest rano i wieczorem. Próbowałam już oleju specjalnego do nosa, teraz jestem ma etapie wody morskiej hipertonicznej, ale poza chwilowym nawilżeniem nic nie działa i nie oddtyka noska ;( potrzebuje mocnego kopniaka żeby dać sobie z tym radę! Wiem, że to wymaga cierpliwości i czasu ale strasznie zaczyna mnie boleć głowa jak już dłużej mam przytkaną chociaż jedną dziurkę ;/

Ślubowaliśmy 11.06.2016
    1 cs udany
    8.11 serduszko <3
    16.12 USG prenatalne
    f2w3rjjgdoljdjqk.png
  • rudajola Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś byłam w labie, 260 zl chcesz jestem. Buuuuu
    Sandri- w drugim trymestrze jest lepiej :) zdecydowanie. Więc odliczam do końca 1 trym, już niedługo.
    Mi też prawie nic nie smakuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 11:12

sandri_1 lubi tę wiadomość

Wuj6p1.png[img][/img]
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Cześć dziewuszki! Mi chyba przeszlo juz plamienie. Wczoraj byly dwie beżowe plamki. A dzis juz jest normalny biały śluz. Takze ciesze sie bardzo. Wkurzaja mnie te moje smaki. Na nic ochoty nie mam. Tęsknię za tym jak kawa mi smakowala. Teraz to nawet zbożowa mnie odrzuca. Właściwie to nie moge patrzeć na jedzenie, mimo ze nie mam mdłości. Musze w siebie wciskać jedzenie. Malo co mi smakuje. Czy to powinno przejść po 3miesiacu? Czy niekoniecznie?
    Mi przeszło w pierwszej ciąży w drugim trymestrze i mogłam pochłaniać wszystko :)

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • zwm Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ale mi dziś niedobrze Robiłam farbę klientce iMyślałam że zwymiotuje

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ