Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Od godziny nie mogę zasnąć...młody się przebudził a teraz śpi... Za to mi już nawet barany nie pomagają
Witaj w klubie. Do tego zaraz po jelitowce dopadlo mnie mega przeziebienie. Mlody chory. Mezus smacznie spi i nic nie slyszy.
-
chwile mnie nie było a wy już tyle napisałyście
jeszcze nie nadgoniłam bo wczoraj zasnęłam przed monitorem
doszłam do propozycji tajnego forum - popieramja też żyję w lekkim lęku że ktoś mnie rozpozna z pracy, ostatnio koleżanka w pracy zaczęła ni z gruszki ni z pietruszki pytać mnie o to forum, czy znam, bo ona się zastanawia czy nie dołączyć i pyta mnie o radę bo się kiedyś zgadałyśmy, że w przyszłości chciałabym mieć jeszcze dzieciaczka, nie wiem czy się właśnie tym wpisem nie wydam, ale i tak zamierzam powiedzieć w pracy o ciąży już w piątek :0
ja wczoraj po wizycie - 7t4d - widziałam fasolkę 14 mmsłyszałam serduszko 141 uderzeń na minutę
normalnie nie sądziłam że się popłaczę
na chwilę obecną wszystko w porządku
jak się okazało owulację miałam z prawego jajnika, no i teraz się zastanawiam dlaczego mnie ten lewy stale boli i kłuje ??
wieczorem po pracy ogarnę mam nadzieję wpisygrzeszna24, renc, małaMyszka, tutusia, Caroina, Justyna911 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w 12 tygodniu:)
LILITH.P, caroline29, grzeszna24, małaMyszka, ines., Anaitat, Zoja, Justyna911, madzialenaa lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
dzień dobry wszystkim!!
widzę, że nie tylko u mnie kłopotliwa nocale nie ma to tamto, to musi być dobry dzień
Pianistko, i ja dołączam się do prośby o link do forummyślę, że będę coraz aktywniejsza
Zoja lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Od godziny nie mogę zasnąć...młody się przebudził a teraz śpi... Za to mi już nawet barany nie pomagająStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Ja sie obudziłam tez o tej godzinie na toaletę i tez dlugo nie mogłam zasnąć, od jakiego czasu tak mam, tym bardziej ze wcześnie ide spać , zasypiam jak smok ale nie ma nocy żebym nie wstawala.
ja tak miałam do weekendu... zasypiałam 21/22 i co noc pobudka o 3 w nocy i walka do 5-6. Mówi się, że w 1 trymestrze kobiety śpią jak suseł, nic bardziej mylnego, przynajmniej w moim przypadkuna szczęście jest coraz lepiej
były noce, gdzie piłam meliskę albo załączałam muzykę relaksacyjną do snu
-
Asikkk wrote:Bylam na kotroli.Z fasolka dobrze ma 2.5 cm i rusza sie
ale mam zagrozenie poronieniem:1.przez krwiaka 2.przez nietypowa dwurozna budowe macicy.2 tyg lezenia i zobaczymy co bedzie...
zalamka lekka.mowi ze byle do 13 tyg to zrobi sie bezpieczniej
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
LILITH.P wrote:ja tak miałam do weekendu... zasypiałam 21/22 i co noc pobudka o 3 w nocy i walka do 5-6. Mówi się, że w 1 trymestrze kobiety śpią jak suseł, nic bardziej mylnego, przynajmniej w moim przypadku
na szczęście jest coraz lepiej
były noce, gdzie piłam meliskę albo załączałam muzykę relaksacyjną do snu
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
caroline29 wrote:U mnie zazwyczaj nicna pobudka na siusiu hehe i często tez puc mi sie chce wiec pilnuje by woda stala w pobliżu, niekiedy zasypiam juz po 20
znam tosiusiu i uzupełnienie płynów... tylko czemu o 3 w nocy?
-
Hej, witam się i ja.
Co do zmiany forum to na pewno nie będe krzyczeć hurrra bo nie mam pojęcia czy mi sie tam uda przenieść oi zaglądać, spróbuje ale to dużo zależy od tego czy na moim telefonie gracie będe w stanie Was podczytywać...
U mnie dzis dzień leniwca, z rana kuchnie ogarnełam, obiad (fasolka po bretońsku) Ugotowany juz wczoraj wieczorem. W planach mam jeszcze bułeczki pszenne upiec, będą zamiast chlebaAaa i koło 9 przyjedzie siostra a po 15 Teściowa wybiera małego ze żłobka i będzie u mnie do 19, muszę między czasie wygospodarować czas na drzemke.
Kiki przytulam... -
Czesc kochane
U mnie noc w miare ok jednak teraz Lena jest taka zmierzla ze masakra! Nie bede miała miłego dnia dzis , juz jej powiedzialam ze pojdzie na cały dzien do babci haha ;p
Ok ide zobacZyć wiadomosci i bede próbowała ogarnac to forum ;p -
Pianistka wrote:Cześć z rana
Dzisiejsze i nocne zaproszenia przyjęte, sprawdźcie wiadomości
ŚwinkaMinka, zaproś mnie do przyjaciółek wtedy dostaniesz instrukcje
Pianistka, niestety nie mam żadnej wiadomości. Oprócz tej, że przyjęłaś zaproszenie